gastrita erosiva rectosigmoidita intoleranta alimentara si medicamentoasa
Limba arata mai ales starea digestiei, cat timp ai probleme, si limba o sa arate asta.
Da, poate ai candidoza. Ar trebui sa mergi sa-ti faca raclaj si exudat sa vezi daca ai candida sau altceva si sa faci tratament. probioticele te vor ajuta si in aceasta directie.
Fa si gargara dimineata si seara cu apa cu bicarbonat.
Da, poate ai candidoza. Ar trebui sa mergi sa-ti faca raclaj si exudat sa vezi daca ai candida sau altceva si sa faci tratament. probioticele te vor ajuta si in aceasta directie.
Fa si gargara dimineata si seara cu apa cu bicarbonat.
dupa ce voi termina cu tratamentul cu antibiotice o sa merg la un control pentru candidoza pana atunci voi face gargara..dar nu are legatura limba albicioasa sau candidoza cu helycobactery nu? va multumesc
Nu, nu au neaparat legatura. Poti avea HP fara sa ai candida si invers. Dar poti face candida de la tratamentul cu antibiotice pentru HP, de asta se dau probiotice sau nistatina.
revin cu un mesaj..nu mai stiu c sa mananc tot ma balonez orice as manca..iau si iaurturi v-am urmat sfatul k iau si antibiotice..nu stiu care ar putea fi cauza si trebuie si sa mananc pt ca iau antibiotice..nu mai stiu sincer csa fac am facut si ecografii si analize de sange..iau si o gramada de pastile..daca ma mai sfatuiti ceva
buna seara se poate sa am Echinococoza?am toate simptomele..in dreapta buricului la apasare simt o presiune si o durere si o umflatura..mentionez si ca am slabit treptat..la analize mi-a iesit leucocitele cu o sageata in sus..am si febra cateodata
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4poate fi o forma de cancer?
- 5Inceput de gastrita
- 11alergiile alimentare - unde fac teste?
- 3gastrita, palpitatii...
- 5hemoroizi sau ce?
- 7Probleme stomac
- 2Oare ce o fi dereglare hormonana, gastrita?
- 6Intrebare tratament HP
- 2Inceput de gastrita
- 2boala de reflux sau gastrita?
- 1Gastrita difuza cauzata de stres ce se vindeca foarte greu
- 2Problema cu stomacul sau cu fierea
- 0Polipi pe colon
- 1Alergie medicamentoasa sau alimentara
- 2Colonoscopie urmata de colecistectomia laparoscopic - interval intre interventii?
- 1Dieta hiperproteica si gastrita
- 0Dureri abdominale dupa colonoscopie.
- 2Gastrită Va rog un răspuns
- 6Dureri de stomac din cauza gastritei
Mai multe informații despre: Alergia alimentara Colonoscopia gastrita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: