GRUP SUPORT PENTRU TOC 2014

7590 comentarii 1 2 ..... 555657 ..... 252 253 Înainte ›
0
04-08-2014, ora 17:44
kolya
Nu este medic/terapeut
kolya
@Casyo: Da, iau şi în prezent tratament, escitalopram şi quetiapină. Din păcate pentru noi, boala asta e un "angajament" pe termen lung, iar medicaţia este pe măsură.
Cum adică ai luat 3 pastile într-o zi?! Ai sărit de la 50mg la 300?
0
04-08-2014, ora 17:56
casyo
Nu este medic/terapeut
casyo
@Kolya:Nu..pentru ca pastilele au fost de 50 mg, atunci la inceputul lui iunie.Asa mi-a prescris doamna psihiatra prima data, cand am fost in iarna.Acum mi-a dat de 100 de mg.Deci de la 50 mg la 150 mg...
Si poti munci, chiar daca iei tratament?Si tu te-ai simtit ciudat la inceput?Eu sunt putin ametit.
0
04-08-2014, ora 19:04
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
E foarte bine daca poti Andreea si te felicit insa totusi sa nu exagerezi !
Ce ti-ar mai lipsi ar fi putina sare de litiu pe salate, am inteles ca sosul de ziprexa nu ti-a priit ? :D
0
04-08-2014, ora 19:58
Andreeea17
Nu este medic/terapeut
Andreeea17
Ha ha ha, ce glumita proasta ^_^

Ba stevene, tu ti-ai ratat cariera de doctor puscarias zau asa:)))Ce te mai dadea lumea in judecata pt tratamentele pe care le dadeai tu in functie de ce-ai visat azinoapte
0
04-08-2014, ora 21:00
david27
Nu este medic/terapeut
david27
Andreea, tu esti buna la casa omului, ca mananci cat un porumbel.:)) Eu sunt paguba pt. ai mei. Pt. mine carnea, ouale si produsele lactate, nu trebuie sa lipseasca din meniul zilnic (foarte rar se intampla sa lipseasca) si de asemenea legumele si fructele (la noi avantajul e ca avem legume din belsug). Carnea nu e chiar atat de rea precum se spune, nu mai credeti tot ce auziti pe la TV, conteaza foarte mult cum e preparata. Eu o prepar doar fripta sau fiarta si foarte rar prajita.
Nu te ia lesinul pe strada daca mananci numai vegetale? Nu mai zic sa faci si un efort fizic mai intens, gen alergat...
Aaa, si inca ceva, ai spus ca mama iti prepara mancarea... Asa se intampla mereu, sau o mai ajuti si tu din cand in cand la gatit si alte activitati casnice? Sau nu te pricepi la gatit? :)
0
04-08-2014, ora 23:12
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
am lipsit si eu cateva zile si vad ca s-a lasat cu paruiala pe aici.
sper sa nu ma intelegi gresit stevens, dar oare ai incercat sa vezi daca nu te poate ajuta un psihoterapeut cu impulsivitatea si asertivitatea?
0
04-08-2014, ora 23:46
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Nu, pentru ca imi trece repede si daca e cazul imi cer si scuze ! Dar accept titluri de carti pe tema ! Chiar vreau sa fac o comanda pe libris.ro !
Cum ati reactiona daca vi s-ar spune s-o mai lasati in psihoterapia ma-sii, ca acolo se duc numai distrusii si divortatii !? De exemplu ! :) Cu alte cuvinte vine un batut de soare in cap si fiu de schizofrena netratat si va desfiinteaza un crez, o idee corecta, demonstrata, din 2 cuvinte !

Restul sunt mici ironii pe care le facem in regim de schimb reciproc avantajos ! :))
0
04-08-2014, ora 23:56
david27
Nu este medic/terapeut
david27
Adultescentule, nu mai semnaliza ma, ca rad si curcile de tine. :))
0
05-08-2014, ora 00:05
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
As spune ca fiecare are dreptul sa creada ce vrea..dar si ca jignirile nu fac bine nimanui...asa ca imi pare cam lipsit de bun simt cineva care jigneste.
E foarte bine si ca esti autodidact si banuiesc ca citesti mult, insa poate ca o discutie tintita pe temele tale specifice ar aduce si mai multa valoare.
0
05-08-2014, ora 00:23
david27
Nu este medic/terapeut
david27
Degeaba citeste mult, daca nu intelege ceea ce citeste. Inteligenta nu este definita de numarul de carti citite.Inteligenta are o componenta ereditara. Poti sa citesti sute de carti, daca nu te ajuta putin si genetica, vei semnaliza incontinuu. :))
Domnule dr., renuntati sa va mai fie simpatici toti, noua romanilor de la simpatii ni se trage, vorba preotului de la Cluj. :))
0
05-08-2014, ora 08:12
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
nu am urmarit inregistrarea video pe care o mentionezi David, dar banuiesc ca referirea la "simpatii" era legata de falsitatea de care dau dovada multe persoane...daca e asa pot sa spun ca si eu prefer lumea ce spune lucrurile 'verde-n fata'...insa poti oricand sa-ti exprimi opiniile si fara sa jignesti..nu-i asa?
o zi buna tuturor
0
05-08-2014, ora 08:22
david27
Nu este medic/terapeut
david27
Aici aveti dreptate, trebuie sa incerc sa imi controlez aceste iesiri. :)
0
05-08-2014, ora 10:13
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Rares, colegii mei de forum Stevens si David sunt foarte consecventi in ideile lor, pana aici e ok, insa partea proasta vine atunci cand incearca sa isi impuna aceste idei unul altuia, atunci iese cu "paruiala".
Desi nu sunt de acord 100% cu nici unul dintre ei, eu una am incetat sa mai moderez conflictul (fiind topicul meu), nu am rabdarea necesara si oricum nu prea conteaza ce spun eu, asa ca situatia aici de fata va continua mult si bine.
Am invatat sa fac slalom printre comentariile care nu ma privesc, si sfatuiesc pe ceilalti sa procedeze asemeni mie.
0
05-08-2014, ora 10:25
david27
Nu este medic/terapeut
david27
Daca ii spun eu stop, situatia nu va mai continua. Trebuie sa-l las in pace, cu ideile lui corecte. :))
0
05-08-2014, ora 10:31
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Ai face bine, el oricum bantuie pe toate topicurile cu carnetul de retete in brate recomandand una si alta.
Nu stiu ce e cu el, are impresia ca este mai presus decat cei care au terminat facultati de profil.
Eu una m-am fript cu el, pacat ca o sa isi mai traga teapa si altii/altele daca il asculta, e un real pericol pe forumul asta..
0
05-08-2014, ora 10:43
david27
Nu este medic/terapeut
david27
E un fel de Denis pericol public. :))
0
05-08-2014, ora 10:46
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
hahahaha, tare asta :)))))
Parca mi-l si inchipui intr-o salopetzica, pedaland o tricicleta si in cos un carnetel si un creion :D
0
05-08-2014, ora 16:00
kolya
Nu este medic/terapeut
kolya
@Cătălina: Referitor la vechiul tău prost obicei, eram curios de amploare sa. Cred că realizezi acum, privind în urmă, că nu era altceva decât o mare obsesie... Din păcate obsesiile sunt atât de adânc înfiripate în trecutul şi prezentul nostru, încât rareori le categorisim ca atare la timp şi acţionăm în consecinţă.
0
05-08-2014, ora 16:02
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Kolya, nu cred ca a fost obsesie, ca astea nu trec :)).
Faptul ca a trecut imi da de inteles ca era altceva. Nu stiu ce, nu mai conteaza.
Era destul de puternica, un mod de viata bolnav as putea spune.
0
05-08-2014, ora 16:03
kolya
Nu este medic/terapeut
kolya
@Casyo: Da, pot munci, e mai greu, dar asta e... Dacă citeşti postările mele vechi, vei vedea exact cum mă simţeam când am început tratamentul. Din păcate, pentru boala noastră cel puţin, nu există pilule magice.
0
05-08-2014, ora 16:05
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Si eu am putut munci, chiar daca am luat antidepresive.
Paroxetina a avut la mine un efect puternic sedativ, dar si in conditiile astea m-am descurcat foarte bine.
0
05-08-2014, ora 16:08
david27
Nu este medic/terapeut
david27
Katy, la ce te gandesti cand spui ca faptul ca a trecut iti da de inteles ca ar fi fost alceva? Un dracusor cumva, infiltrat in sistemul de operare? :)) Vanity is his favourite sin. :))
0
05-08-2014, ora 16:11
kolya
Nu este medic/terapeut
kolya
@Cătălina: Într-adevăr, nu trec, obsesiile noastre sunt cel puţin la fel de inteligente ca şi noi. Au o capacitate foarte perversă de a se schimba, de a se preschimba, de a se diversifica, de a se multiplica în momentul în care nu le mai percepem la intensitate suficient de mare. Sunt ca monstrul din dulap, odată ce creştem mari şi nu ne mai e frică de el, se transformă în Moş Crăciun, dar de el tot nu scăpăm. Alergăm toată viaţa cu bila de fier lipită de picior şi ne întrebăm de ce nu câştigăm cursa :)
0
05-08-2014, ora 16:12
casyo
Nu este medic/terapeut
casyo
@Andreea:nu mi-ai raspuns inca..Tu cum te intelegi cu colegii?
0
05-08-2014, ora 16:13
casyo
Nu este medic/terapeut
casyo
@Kolya:cata dreptate ai...
0
05-08-2014, ora 16:15
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Subscriu si eu, Kolya, ai perfecta dreptate.

David, nu am zis asa ceva, desi ma amuza tare ;)).
Cred ca s-a transformat in altceva, e mai aproape de realitate afirmatia asta.
Nu e atat de usor sa desfiintezi dulapul cu monstrul ascuns in el. Trebuie eliminat monstrul, ca nu dulapul este problema.
Iar asta nu e atat de simplu din pacate...
0
05-08-2014, ora 16:15
david27
Nu este medic/terapeut
david27
Kolya, putem scapa de 'monstrul din dulap' scotand usile dulapului, sau de 'monstrul de sub pat', taind picioarele patului. :))
Realitatea e relativa, katy. :))
0
05-08-2014, ora 16:18
casyo
Nu este medic/terapeut
casyo
@david:Dulapul suntem noi..sau gandurile noastre.Nu dulapul e problema
0
05-08-2014, ora 16:21
casyo
Nu este medic/terapeut
casyo
I-am spus ieri mamei ca am TOC..din pacate ea nu prea intelege.Oricum o face mai mult decat restul familiei.
0
05-08-2014, ora 16:22
david27
Nu este medic/terapeut
david27
Tocmai "dulapul" e problema. :)) Dr. Rares poate sa confirme.
Adaugă un comentariu / răspuns
7590 comentarii 1 2 ..... 555657 ..... 252 253 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: