GRUP SUPORT PENTRU TOC 2014
Nu-i nici o problema Steve ca nu mai esti interesat de sanatatea mea, nu am simtit oricum nici o clipa ca ai fi, deci nu am de ce sa fiu dezamagita. :)
Iar ceea ce sustii tu a fi 'glume', sunt de fapt tot sageti aruncate catre persoana pe care vrei tu sa o intepi.
Mai gandeste-te, poate imi dai dreptate :)
Sau, altfel spus, e cineva aici pe forum care gusta 'glumele' lui Stevens? ?
Iar ceea ce sustii tu a fi 'glume', sunt de fapt tot sageti aruncate catre persoana pe care vrei tu sa o intepi.
Mai gandeste-te, poate imi dai dreptate :)
Sau, altfel spus, e cineva aici pe forum care gusta 'glumele' lui Stevens? ?
Deci, un "basist" in plus pe forum...Cu cat suntem mai multi, cu'atat suntem mai culti :)))
Katy:Glumele lui stevens sunt la fel de bune ca cele ale lui felix rache, de la haznaua3...
Hahaha :)))
Si acum se va intoarce balaurul cu sapte capete (goale pe dinauntru) sa ne sufle nitel foc in ceafa ca am indraznit din nou sa il calcam pe coada ;))
Si acum se va intoarce balaurul cu sapte capete (goale pe dinauntru) sa ne sufle nitel foc in ceafa ca am indraznit din nou sa il calcam pe coada ;))
De ce vă ambalaţi atât de tare pe Stevens?
Omul are dreptate, idealul meu în viaţă e să am în fiecare dimineaţă, la micul dejun, o omletă pufoasă, cu blânzică de ţală si cu salam săsesc, de Sibu dacă se poate. Bune ar fi şi ceva Roşii pe deasupra, dar Ponta are gustul unui bulion din cămară, care a prins aer şi a făcut floare, arată bine la culoare, dar la gust e cumplit.
Indiferent de "preferinţele" culinare, mergeţi la vot şi fiţi convinşi că votul vostru va face diferenţă!
Sănătate multă vă doresc tuturor! :))
Omul are dreptate, idealul meu în viaţă e să am în fiecare dimineaţă, la micul dejun, o omletă pufoasă, cu blânzică de ţală si cu salam săsesc, de Sibu dacă se poate. Bune ar fi şi ceva Roşii pe deasupra, dar Ponta are gustul unui bulion din cămară, care a prins aer şi a făcut floare, arată bine la culoare, dar la gust e cumplit.
Indiferent de "preferinţele" culinare, mergeţi la vot şi fiţi convinşi că votul vostru va face diferenţă!
Sănătate multă vă doresc tuturor! :))
A, buna metafora cu 'Rosii pe deasupra ' :)), la prima citire nu m-am prins, felicitari ! Pai sa stii ca nimic nu se compara cu un bulion eco facut acasa, e chiar de neinlocuit !
In schimb eu personal nu cumpar niciodata salam sau mezeluri in general ! Sunt pline de E-uri si multora le-a iesit pe nas salamul, intr-un timp mai lung sau mai scurt, deci cel mai bine e sa evitati ! Recomand asta de mult timp, nu doar acum cu salamul sasesc expirat, reambalat la repezeala de PDL si prezentat ca 'celebrul salam de sibiu', cred ca s-a si desfiintat demult fabrica de la Medias care-l producea ! E o farsa comerciala, din partea unor negustori mincinosi care au mai vandut o data (ca alianta DA) un produs toxic - pe base ! Insa observ ca multi concetateni au memoria scurta si stomacul tare, deci n-au decat sa se intoxice cat doresc si cu ce doresc !
P.S. Totusi, sper ca pana la urma situatia sa nu devina albastra ! :)
In schimb eu personal nu cumpar niciodata salam sau mezeluri in general ! Sunt pline de E-uri si multora le-a iesit pe nas salamul, intr-un timp mai lung sau mai scurt, deci cel mai bine e sa evitati ! Recomand asta de mult timp, nu doar acum cu salamul sasesc expirat, reambalat la repezeala de PDL si prezentat ca 'celebrul salam de sibiu', cred ca s-a si desfiintat demult fabrica de la Medias care-l producea ! E o farsa comerciala, din partea unor negustori mincinosi care au mai vandut o data (ca alianta DA) un produs toxic - pe base ! Insa observ ca multi concetateni au memoria scurta si stomacul tare, deci n-au decat sa se intoxice cat doresc si cu ce doresc !
P.S. Totusi, sper ca pana la urma situatia sa nu devina albastra ! :)
Buna!
Ce mai faceti, cum va mai simtiti? Cum mai stati cu TOC-ul?
Pe mn parca ma mai lasa nitel, dar am o stare de mare dezamagire in special pe directorii astia care iti arunca in spate greselile altora si te scot pe tine unic vinovat.
In ziua de astazi nimeni nu mai apreciaza un om corect care isi face treaba bine si la timp, tot in capul lui se sparg toate oalele.
Iar smecherii stau linistiti la locul lor, fara sa ii supere nimeni.
Asa m-am saturat de lumea asta in care nimic nu este corect..
Ce mai faceti, cum va mai simtiti? Cum mai stati cu TOC-ul?
Pe mn parca ma mai lasa nitel, dar am o stare de mare dezamagire in special pe directorii astia care iti arunca in spate greselile altora si te scot pe tine unic vinovat.
In ziua de astazi nimeni nu mai apreciaza un om corect care isi face treaba bine si la timp, tot in capul lui se sparg toate oalele.
Iar smecherii stau linistiti la locul lor, fara sa ii supere nimeni.
Asa m-am saturat de lumea asta in care nimic nu este corect..
Asta a fost una dintre condiţiile pe care le-am pus în momentul când mi-am "mutata ambasada". Nimeni, nici măcar patronul, nu-mi pune beţe-n roate. Eu răspund pentru fiecare decizie pe care o iau, bună sau proastă. Eu îmi iau şi laudele şi pumnii-n cap.
La noi noţiunea de director, de patron se traduce în mentalitatea colectivă românească prin semnificaţia spaniolă, adică padron = stăpân.
Dacă ştiţi că aveţi dreptate, nu vă lăsaţi intimidaţi, călcaţi în picioare, mergeţi până la capăt, susţineţi-vă părerile, ideile, fără frică. Patronii şi directorii sunt nişte simpli angajaţi în faţa legii, au aceleaşi drepturi ca şi voi.
Vă spun din proprie experienţă, este foaaaaarte greu pentru un patron sau un director, superior, ce-o fi, să vă dea afară.
Dacă sunteţi siguri pe ce spuneţi şi aveţi şi ceva fapte-n spate, aveţi mari şanse de izbândă.
Capul sus, Cătălina! :))
La noi noţiunea de director, de patron se traduce în mentalitatea colectivă românească prin semnificaţia spaniolă, adică padron = stăpân.
Dacă ştiţi că aveţi dreptate, nu vă lăsaţi intimidaţi, călcaţi în picioare, mergeţi până la capăt, susţineţi-vă părerile, ideile, fără frică. Patronii şi directorii sunt nişte simpli angajaţi în faţa legii, au aceleaşi drepturi ca şi voi.
Vă spun din proprie experienţă, este foaaaaarte greu pentru un patron sau un director, superior, ce-o fi, să vă dea afară.
Dacă sunteţi siguri pe ce spuneţi şi aveţi şi ceva fapte-n spate, aveţi mari şanse de izbândă.
Capul sus, Cătălina! :))
Multumesc Kolya!
Insa daca te iei la hartza cu cei de sus ai toate sansele sa zbori pe usa, cu dreptatea in buzunar..deci nu e o idee prea buna sa faci asta, mai ales ca in ziua de astazi gasesti destul de greu un job...
Insa daca te iei la hartza cu cei de sus ai toate sansele sa zbori pe usa, cu dreptatea in buzunar..deci nu e o idee prea buna sa faci asta, mai ales ca in ziua de astazi gasesti destul de greu un job...
Nu să te iei la harţă Cătălina, doar să le dai peste nas cu argumente pe care nu le pot ignora.
Dacă zbori, zbori pe uşa din faţă, nu pleci târâş pe cea din dos. Plus de asta orice şut în fund e un pas înainte.
Dacă zbori, zbori pe uşa din faţă, nu pleci târâş pe cea din dos. Plus de asta orice şut în fund e un pas înainte.
Dar tu ti-oi permite esti tanar, nu ai familie de intretinut, rate..
Eu nu pot spune acelasi lucru despre mine.
Deci nu pot sa-mi bat singura cuie in talpa.
Eu nu pot spune acelasi lucru despre mine.
Deci nu pot sa-mi bat singura cuie in talpa.
Eu am fost crescut şi educat de mamă singură. EA e Sfânta Treime pentru mine. Nici nu-ţi poţi imagina cât de puternică e o femeie, mult, mult mai puternică decât orice bărbat.
Dacă ţi-ai lua la un moment dat inima-n dinţi, sunt sigur că ai putea reuşi, doar tu şi fetiţa ta. Mai ales că ai şi părinţii de partea ta, mama săraca n-a avut pe nimeni din nicio parte.
Dacă ţi-ai lua la un moment dat inima-n dinţi, sunt sigur că ai putea reuşi, doar tu şi fetiţa ta. Mai ales că ai şi părinţii de partea ta, mama săraca n-a avut pe nimeni din nicio parte.
Da, asa este.
Ieri mi-am sustinut punctul de vedere, om vedea acum ce-o urma, pana la urma Bucurestiul e mare, n-o sa mor de foame aici.
Azi in drum spre servici ma gandeam cum mi-am batut eu joc de mine toata viata, m-am subestimat mereu si din acest motiv nu am ajuns prea departe.
Iar de cand cu Toc-ul imi mai bat joc si de aspectul meu fizic ce a contat mereu pentru mine.
Gata cu joaca, e timpul sa ma opresc si sa merg mai departe, pentru ca in ritmul asta ma duc la fund garantat.
Cred, ca undeva inauntrul meu exista vechea Katy care este o luptatoare, nu cred ca a disparut pentru totdeauna..
Ieri mi-am sustinut punctul de vedere, om vedea acum ce-o urma, pana la urma Bucurestiul e mare, n-o sa mor de foame aici.
Azi in drum spre servici ma gandeam cum mi-am batut eu joc de mine toata viata, m-am subestimat mereu si din acest motiv nu am ajuns prea departe.
Iar de cand cu Toc-ul imi mai bat joc si de aspectul meu fizic ce a contat mereu pentru mine.
Gata cu joaca, e timpul sa ma opresc si sa merg mai departe, pentru ca in ritmul asta ma duc la fund garantat.
Cred, ca undeva inauntrul meu exista vechea Katy care este o luptatoare, nu cred ca a disparut pentru totdeauna..
Cum va mai simtiti?
Eu cam rau, sunt f depresiva si am inceput sa resimt si in plan fizic, imi este pur si simplu rau, parca as fi bolnava de ceva..
Eu cam rau, sunt f depresiva si am inceput sa resimt si in plan fizic, imi este pur si simplu rau, parca as fi bolnava de ceva..
Eu sunt foarte agitat, mai ales cu febra asta a alegerilor.Ma tem foarte mult ca va iesi ponta...am si avut un cosmar miercuri.Sper ca dupa alegerile astea blestemate sa ma calmez, oricine ar iesi.La urma urmei, democratia e singura forma prin care un popor nu poate avea un conducator mai bun decat merita.Dar sa depasim politica.Ma simt mai ok, gandurile intruzive sunt mult mai rare.Mi'ar placea daca ar reveni Andreea si David, chiar mi'e dor de ei.Daca pleaca si Kolya, se duce pe rapa forumul.
ba da...Doamne fereste...Chiar foarte mult, tu ai infiintat forumul.Spuneam ca daca ar pleca si Kolya, am ramane doar noi doi si cu necuratul.
:)))
tare rau faza cu necuratul
Nu-ti face giji, n-o sa ramanem doar noi, pot aparea si alti forumisti.
tare rau faza cu necuratul
Nu-ti face giji, n-o sa ramanem doar noi, pot aparea si alti forumisti.
Na mi-am facut si eu datoria civica si am mers la votare ! Am votat Iohannis ! Sper sa castige cu 5-6 procente in fata lui Ponta !
Steve ai cazut in kp??Cum sa votezi cu basistii?? Doamne fereste!
Gata, Casyo, poti rasufla usurat! Faith in humanity restored. :D
Si daca votai Ponta, cred ca erai singurul din orasul tau...Dar nu imi vine sa cred;ai votat un sectant, in detrimentul fiului neamului, cel mai iubit fiu al poporului si aparatorul Crucii?
Niciodata n-am jucat in piesa 'Chiorul si gangavul', evident ca l-am votat pe sas la primarie, am uitat sa specific ! Insa eu am dreptate si cand glumesc, se vede treaba ! :)
Oricum toate estimarile au fost total depasite, ceea ce imi arata ca resursele de prostie ale acestui popor sunt absolut nebanuite !
Per total sunt multumit, Ponta ramane prim-ministru, Tariceanu sef la Senat iar daca sasul face cumva un atac de apoplexie el (Tariceanu - ca sa inteleaga si Katalyna :) ramane presedinte interimar !
PS Acum inteleg de ce cei mai grei de cap l-au votat pe Iohannis ! Voi va prindeti a doua zi de un banc sau, in cazul alegerilor va trebuie unul sau doua mandate sa va dati seama ca sunteti prosti !
Doamne ocroteste-i pe romani !..De ei insisi !
Oricum toate estimarile au fost total depasite, ceea ce imi arata ca resursele de prostie ale acestui popor sunt absolut nebanuite !
Per total sunt multumit, Ponta ramane prim-ministru, Tariceanu sef la Senat iar daca sasul face cumva un atac de apoplexie el (Tariceanu - ca sa inteleaga si Katalyna :) ramane presedinte interimar !
PS Acum inteleg de ce cei mai grei de cap l-au votat pe Iohannis ! Voi va prindeti a doua zi de un banc sau, in cazul alegerilor va trebuie unul sau doua mandate sa va dati seama ca sunteti prosti !
Doamne ocroteste-i pe romani !..De ei insisi !
Ce tot vb Steve, se vede treaba ca nu e ordine la camera de la mansarda..
Johannis e deja presedinte si nu interimar..ar fi bn sa te obisnuiesti cu asta.
Johannis e deja presedinte si nu interimar..ar fi bn sa te obisnuiesti cu asta.
@stevens:esti penibil omule..in Piata Universitatii am fost 20 000 de oameni care il huiduiam pe plagiator, 80% tineri, marea majoritate oameni respectabili, nu toti ANALfabetii lui tonta care voteaza pentru mici, faina, ulei si zahar.Cum poti sa spui ca cei care au stat 6-7 ore la coada in diaspora pentru a putea vota sunt prosti?In toate marile orase din tara numele ponta era injurat.Stai linistit, nu ai prostit pe nimeni..am sperat macar pentru scurt timp ca ti'ai revenit din psihoza psd'ista.Macar ai decenta sa spui ca maimutoiul tau a pierdut pe mana lui alegerile..cand nu stii nici macar prima strofa a imnului national, cum poti emite pretentii la presedentie?
Katy:Sper sa il puna pe Basescu sef al senatului in locul lui Moliceanu sa crape fierea in el de ciuda...Viorele nici nu stii/Cat de mic incepi sa fii...
A nuuu, fara base, te rog.
Nu-l suport deloc, oricine numai el nu.
Nu-l suport deloc, oricine numai el nu.
Bine zici Katalyna, un retardat cu un usor delay intre creier si gura dar binevoitor e totusi preferabil unui psihotic netratat ! :)) Inseamna ca la tine mai exista ceva sanse de recuperare fata de altii care se ambaleaza la nesfarsit din propria psihoza !
Medicamente, medicamente, cum spuneau carcotasii !
Aici e un teren de observatie extrem de fertil pt psihologia clinica a poporului roman ! Nu incetez sa ma uimesc de ceea ce descopar de la un an la altul sau chiar de la o luna la alta ! :)
Medicamente, medicamente, cum spuneau carcotasii !
Aici e un teren de observatie extrem de fertil pt psihologia clinica a poporului roman ! Nu incetez sa ma uimesc de ceea ce descopar de la un an la altul sau chiar de la o luna la alta ! :)
Steve, tot cu jignirile te ocupi?!
Se pare ca asta face parte din rutina ta zilnica.
Iti propun un exercitiu de gandire: fa o lista cu defectele tale, fii sincer si vei vedea ca nu esti mai presus.
Si poate vei realiza ca tot om esti, ca noi toti, nu esti fara cusur!
Succes!
Si daca nu il suport pe base, asta nu inseamna ca sunt de acord cu ceea ce ai scris tu mai sus despre casyo.
Ft urat din partea ta, rusicik, cum ar spune carcotasii!
Se pare ca asta face parte din rutina ta zilnica.
Iti propun un exercitiu de gandire: fa o lista cu defectele tale, fii sincer si vei vedea ca nu esti mai presus.
Si poate vei realiza ca tot om esti, ca noi toti, nu esti fara cusur!
Succes!
Si daca nu il suport pe base, asta nu inseamna ca sunt de acord cu ceea ce ai scris tu mai sus despre casyo.
Ft urat din partea ta, rusicik, cum ar spune carcotasii!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 113Tulburare obsesiv-compulsiva - partea a VI-a
- 30Caracteristiile unei persoane nevrotice
- 11Adevarat sau fals?
- 32internare bolnav psihic
- 51Tulburare schizotipala - ce tratament sa fac?
- 9Ajutor mi-e teama sa iau tratament
- 8tratament TOC si anxietate
- 12Cateva intrebari legate de tulburare obsesiv compulsiva si tratamente
- 13Simt ca nu mai pot..TOC
- 1TOC (OCD sau tulburare obsesiv compulsiva) dureros, deranjant si suparator:(
- 3Anxietate, TOC, atacuri de panica
- 2Tratament pt toc
- 5Ma voi vindeca de TOC vreodata?Se vindeca TOC?
- 10Vindecarea de TOC?
- 2TOC, gelozie și hipersensibilitate
- 2Anxietate, depresie si ticuri obsesive cu debut in copilarie
- 10Atac de panica ce durează foarte mult, ore întregi si nu mai trece nici acum??
- 3Tulburare obsesiv compulsivă
- 0Sufăr de tulburare obsesiv-compulsiva
- 1Citalopram sau seroxat pentru TOC (tulburarea obsesiv-compulsivă)?
Mai multe informații despre: Tulburarea obsesiv-compulsiva
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: