Implant dentar imediat dupa extractie sau pauza de 6 luni
Buna ziua, acum cateva zile mi sa facut o extractie de masea.Medicul stomatolog mi-a sugerat sa mi pun implant dupa 4-6 luni.Eu stiam ca implantul se face imediat dupa extractie (m am documentat inainte ), totusi medicul mi a raspuns ca dintii nu au cum sa migreze intro perioada asa de scurta si ca alveola dentara trb sa se regenereze ca sa se poata puna un implant...Sunt in dilema :/ Daca poate cineva sa ma ajute...
2 comentarii
buna ziua!
implantul dentar poate fi pus imediat postextractional sau dupa o perioada de vindecare care poate varia intre 2 luni si pana la 6 luni in functie de situatia clinica.
fiecare caz este diferit, daca nu sunteti convins ca medicul Dvs ia cea mai buna decizie in ceea ce va priveste, va recomand o a doua consultatie si la alt medic. parerile cerute online, fara un consul in cabinet, nu va sunt de folos.
Succes!
implantul dentar poate fi pus imediat postextractional sau dupa o perioada de vindecare care poate varia intre 2 luni si pana la 6 luni in functie de situatia clinica.
fiecare caz este diferit, daca nu sunteti convins ca medicul Dvs ia cea mai buna decizie in ceea ce va priveste, va recomand o a doua consultatie si la alt medic. parerile cerute online, fara un consul in cabinet, nu va sunt de folos.
Succes!
Nu eram sigur de tratament, dar acum nu mai am nicio dilema cu privire la implant...mi ati luat o piatra de pe inima :) Va multumesc frumos :)
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Lucrare dentara sau nu?
- 9implanturile si hta
- 7riscuri la implanturi
- 6costul implantului include si bontul de vindecare? umilitor
- 3Dinte provizoriu
- 1opinii despre implantul dentar?
- 4Implanturi desprinse :(
- 5cand se poate face implantul?
- 2implanturi dentare si imunitatea scazuta
- 7Durere dinte alaturat implantului
- 2Implant dentar
- 7Implantul dentar se misca.
- 6Implant dentar in spatiu mic
- 5Durere după montarea bontului de vindecare
- 3implant
- 4Implant la aproape 20 de ani
- 1Sfaturi si optiuni pentru inlocuirea a 3 molari alaturati lipsa cu implanturi dentare
- 2Bont protetic care iese din implant
- 2Slăbire la fața
Mai multe informații despre: implantul dentar
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: