in ultima vreme sunt foarte slabita si am cred si o anemie mare
Iau Rigevidon de 10 ani si in ultima vreme sunt foarte slabita si am cred si o anemie mare. Dupa ce am nascut am reluat anticonceptionalele dar de atunci slabesc intrunas si nu am pofta de mancare.As vrea sa le schimb deoarece am aflat de la cineva ca aceste pastile sunt foarte tari si de la ele s-ar putea sa fie anemia sau starile aste de oboseala si greturi fara voma cateodata, stari depresive si efectiv nu mai am forta sa fac nimic. Daca puteti sa imi recomandati alte anticonceptionale care sa nu fie asa de tari pt organism v-as fi foarte recunoscatoare. Multumesc.
3 comentarii
Desigur ca exista si pilule "mai slabe", adica cu concentratie mai mica de hormon estrogen, asa cum e novynette de exemplu. Totusi, dupa 10 ani de contraceptive, preferabila este schimbarea metodei si nu inlocuirea unor pilule cu alte pilule.
am inceput sa iau yasmin si de atunci nu mi se mai opreste ciclu..aproape termin folia si ink continuu sa sangerez...sangerez f putin dar inchis la culoare.ce sa fac?mi-am facut testul papanicolau si am candida dar doctorita mi-a zis sa folosesc ovulel dupa ce nu mai sangerez..deci ink nu le-am folosit...ce sa fac?
buna ziua.iau rigevidon de 4 luni.este posibil sa-ti scada apetitul sexual de la ele?as dori un raspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3suspect de leucemie, diagnosticat la internare cu anemie si externat cu dg.hiperergie tuberculinica
- 4Lipsa poftei de mancare, greata, oboseala.
- 5greata, slabiciune, lipsa poftei de mancare
- 6Am periodic stari de greata foarte accentuate insotite de repulsie fata de mancare
- 1pofta de mancare scazuta la copil
- 1Anemie sau nu?
- 2anemie copil 5 ani
- 6Lipsa poftei de mancare, gastrita acuta
- 0anemie, slabiciune si ameteli
- 3senzatie de oboseala, palid la fata, insomnii, lipsa apetit
- 3Kreon la copii si lipsa poftei de mancare!
- 3ciclu intirziat, slabaciuni, dureri stomac
- 12anemie?rog o parere
- 0Rezultat analize sange: anemie, hepatita?
- 1Greata si slabiciune musculara
- 1Ajutor! anemie de gradul 2
- 1Vomit orice mancare. Nu mai pot manca nimic.
- 0Anemie, cu posibila nevoie de perfuzii cu fier
- 0ÃŽntrebare - balonare excesiva, lipsa poftei de mancare, chist ovarian
- 0Hematologie
Mai multe informații despre: Anemia Lipsa poftei de mancare slabiciunea musculara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: