incep sa vad ca un curcubeu in partea laterala

problema la ochi : este a 2a sau a 3a oara cand mi se intampla cu ochiul stang. incep sa vad ca un curcubeu in partea laterala si dupa vreo 10 minute sau mai mult imi trece eu am si niste ganglioni pe partile laterale ale gatului dupa ureche 2 prin cap si mai am si intre solduri si coapse oare o avea legatura cu ganglionii sau este altceva?
Multumesc Anticipat
Multumesc Anticipat
4 comentarii

cred ca cel mai indicat ar fi o consultatie oftalmologica si o serie de analize la sange recomandate de medicul de familie.nu vreau sa va sperii dar sifilisul poate determina orbirea si cel mai grav este ca nu itit dai seama de asta decat in urma analizelor la sange vdrl.oricum mergeti la doctor pt a fi sigur de ceva ca sunt multe cauzele problemelor de vedere!!succes

dar poate fi si o simpla problema ca am stat la calculator ca de cate ori mi sa intamplat eram la calculator nu afara sau in alte parti ci la calculator asta o fi cauza de am vazut asa ca dupa aia am iesit de la calculator cand am patit asta si mia trecut in 10 min cum vam spus

poate fi si din cauza calculatorului dar cel mai bine mergi la medic ca e mai in masura si orice ar fi descoperit la timp se poate trata!!nu ma pricep la ganglionii aceia...mergi la medic si vezi ce zice!!numai bine

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Vad un firicel la miscarea ochilor
- 5de cam 8 luni am observat ca vad ca prin ceata...
- 2vedere in ceata la distanta
- 3Biluta in ochi
- 5daca iau anticoagulante, contraceptivul isi va mai face efectul?
- 2vedere in ceata ochiul drept
- 4Vedere in ceata
- 4tot timpul imi joaca imaginea si am ameteli
- 6Dupa operatia de cataracta vede o puzderie de puncte negre
- 2sinuzita- tulburari vedere
- 0senzatia de 'ceva' in ochi
- 2puncte, chestii sau organisme albe in ochi sau vedere
- 1Vedere puţin neclară cu ochiul drept
- 0Vad cam intetosat cu ochiul drept
- 3ameteala si vedere incetosata
- 2vad in ceata dupa cateva ore
- 0hipotensiune, inrautatirea vederii, durere cap emisfera stanga