Sfat ochi (dubla vedere)
Hristos a inviat.
De aproximativ 5 luni vad dublu un camp vizual. De exemplu daca am un text deschis la culoare (alb) si un fond inchis, textul il vad dublu. Mentin ca inainte sa aflu ca vad dublu, ma jucam la calculator cate 8/9 ore pe zi. Dupa ce am aflat, am continuat fara mari diferente. As vrea sa stiu ce trebuie sa fac sa scap de aceasta problema, sau daca sunt expus la probleme mari.. (de ex: orbirea)
Marti o sa ma duc la un control, dar pana atunci doresc sa aflu ce fac pana atunci/sau daca exista/nu exista riscuri mari. Mentin ca am 16 ani.
Multumesc mult pentru raspunsuri,
De aproximativ 5 luni vad dublu un camp vizual. De exemplu daca am un text deschis la culoare (alb) si un fond inchis, textul il vad dublu. Mentin ca inainte sa aflu ca vad dublu, ma jucam la calculator cate 8/9 ore pe zi. Dupa ce am aflat, am continuat fara mari diferente. As vrea sa stiu ce trebuie sa fac sa scap de aceasta problema, sau daca sunt expus la probleme mari.. (de ex: orbirea)
Marti o sa ma duc la un control, dar pana atunci doresc sa aflu ce fac pana atunci/sau daca exista/nu exista riscuri mari. Mentin ca am 16 ani.
Multumesc mult pentru raspunsuri,
2 comentarii
Buna ziua! Consultul oftalmologic este esential pentru diagnostic si tratament. Sa ne spui rezultatele examinarii oftalmologice. Numai bine
nu sunt doctor. dar trebuie sa vorbiti si cu un oftalmolog si un neurolog vederea dubla este caracteristica sclerozei multiple
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4ma simt rau de o luna
- 8Miopia. De 4 ani port ochelari cu dioptrii
- 8Vedere in ceata cu un ochi
- 2Nu vad bine cu ochiul drept
- 2sinuzita- tulburari vedere
- 2vedere in ceata lentile de contact
- 7Tulburare de vedere pe partea stanga
- 2ceata pe ochi ajutor
- 0incetosarea vederii
- 0Palpitatii, ingreunare vedere la ochi drept cu miopie
- 0Vad in ceata
- 12tremura imaginea pe ochiul stang dar nu si ochiul.
- 3Durere foarte mare cand ma uit la ceva de aproape
- 5umbre transparente, puncte si linii la surse de lumina
- 0Văd un cerc de culoare galbena
- 1Linii in privire
- 0Ochi - punct în câmpul vizual, care îmi blochează vederea
- 1Vedere încețoșată
- 4Tumoare la creier posibil
Mai multe informații despre: tulburarile de vedere
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: