Miopie si vedere 'miscacioasa'
Am miopie si uneori vad aiurea ca se misca lucrul pe care il privesc mai ales daca stau concentrata si atunci incepe sa se invarta tot cu mine. Cand se misca lucrul acela se mareste (de ex stateam pe scari si ma uitam atenta la o scara si aveam impresia ca se mareste spre mine si apoi se micsoreaza). Este un simtom al miopiei sau mai am si alta problema oculara?
3 comentarii
Cred ca trebuie sa faci un consult la medicul oftalmolog pentru a afla un diagnostic clar evident cu un examen de fund de ochi.
In prezent porti ochelari/lentile?
Daca tensiunea arteriala se incadreaza in limite normale atunci este posibil sa existe o afectiune a sistemului circulator sau vertij.
Poate sa fie si nervul optic desi tind sa cred ca nu. Poate sa fie vertij. Acesta tine de urechea interna si neurologie.
Prin urmare trebuie sa faci un consult la medicul de familie apoi la oftalmologie si de ce nu la neurologie. Miopia in cayuri foarte rare da aceste simptome. Cazurile sunt rarisime.
In prezent porti ochelari/lentile?
Daca tensiunea arteriala se incadreaza in limite normale atunci este posibil sa existe o afectiune a sistemului circulator sau vertij.
Poate sa fie si nervul optic desi tind sa cred ca nu. Poate sa fie vertij. Acesta tine de urechea interna si neurologie.
Prin urmare trebuie sa faci un consult la medicul de familie apoi la oftalmologie si de ce nu la neurologie. Miopia in cayuri foarte rare da aceste simptome. Cazurile sunt rarisime.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Miopie care a crescut.. se mai poate vindeca?
- 5Miopia si petele-dungi ce apar in vedere
- 2Ameteli, incetosarea vederii.
- 2Miopie
- 6probleme cu noii Ochelari prescrisi
- 5am miopie, vad ca niste fire de par...
- 4negru in fata ochilor
- 5daca iau anticoagulante, contraceptivul isi va mai face efectul?
- 8Lumina becurilor se vede in raze (pete), etc.
- 7va rog urgent o parere despre ce poate fi !
- 1copilul meu vede totul indepartat
- 4Injecţii intravitreene cu TRIAMCINOLON
- 3fototraumatism solar
- 0ceata coltul ochiului
- 5Șpan in ochi, vedere dubla si in ceata dupa tratament cu Maxitrol
- 0Problemă de vedere?
- 1Senzatii de lesin si puncte albe.
- 0Un sfat - liniute punctulete in campul vizual cand trec la lumina
Mai multe informații despre: Miopia tulburarile de vedere
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: