nas mereu infundat
Mulţumesc.dar in ce costa Colargolul?picaturile acelea le-am mai luat si nu au avut nici un efect, Quixx soft
Acum am început să folosesc apa cu sare şi reuşesc să-mi desfund o nară şi dorm mai bine
Buna ziua.
Am avut sinuzita cronica acum 6 ani am scapat de ea cu tratament medicamentos si cu aerosoli la cabinetul medical. Dupa aceasta sinuzita raceam imediat si am insistat pe tratamente naturiste pt. imunitate de 1 an nu am mai racit dar am permanent una din nari infundata cu un mucus incolor gelatinos. Se desfunda repede cu orice picaturi de la farmacie dar si cu apa de mare daca insist cateva minute dar in scurt timp se infunda cealalta nara . primul orl ist la care am mers a spus ca ar fi alergie la praf, al doilea analize de secretie nas si gat am facut analizele si nu a iesit nimic.Nu inteleg ce am
Am avut sinuzita cronica acum 6 ani am scapat de ea cu tratament medicamentos si cu aerosoli la cabinetul medical. Dupa aceasta sinuzita raceam imediat si am insistat pe tratamente naturiste pt. imunitate de 1 an nu am mai racit dar am permanent una din nari infundata cu un mucus incolor gelatinos. Se desfunda repede cu orice picaturi de la farmacie dar si cu apa de mare daca insist cateva minute dar in scurt timp se infunda cealalta nara . primul orl ist la care am mers a spus ca ar fi alergie la praf, al doilea analize de secretie nas si gat am facut analizele si nu a iesit nimic.Nu inteleg ce am
se numeste rinita vasomotorie
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 18Dupa o raceala puternica, nu mai pot sa respir!
- 5nas infundat de 6 luni
- 4baietel - febra de trei zile
- 19Frunte si tample umflate
- 7Crusta la nivelul nasului
- 6Am mancat un tort de inghetata si am urechile si nasul infundat
- 3durere de nas
- 6nas infundat la bebelus de 2 luni
- 6nas infundat si mucus in gat foarte gros care cateodata ma sufoca
- 3in urma unei raceli mai puternice mi-a aparut ca o umflatura in interiorul narii
- 2Umflatura in nas
- 1nas infundat permanent
- 1Ma gadila nasul si imi tot curge
- 5Nas infundat
- 3Doresc un diagnostic la problemele mele legate de nas înfundat tuse seaca nod în gat
- 1Nas înfundat de 4 zile
- 1Respiratie cu nod in gat si o nara infundata
- 3Bebe 5 luni haraie pe nas da nu ies mucisori
- 5Nu respir bine pe nas
- 0Problema enervanta cu nasul
Mai multe informații despre: Nasul nasul infundat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Rinita
- Rinita medicamentoasa
- Vegetațiile adenoide - adenoidita cronică
- Sforaitul (Roncopatia)
- Rinosclerom
- Furunculul nasului
- Vestibulita (Foliculita nazală)
- Fracturile nasului (traumatismul nazal)
- Atrezie coanala (imperforatie coanala)
- Anosmia - pierderea mirosului
- Nas înfundat (congestie nazală)
- Nasul (cavitatea nazală)