Oare ce intenti are ?

17-02-2014
Sami02
Nu este medic/terapeut
Sami02
Nu inteleg.Dece o m-ar intreba pe net daca sunt in liceu cu ea pentru ca ii par foarte cunoscut, dupa am mai vorbit generalitati. Dupa o pauza de timp(o luna), iar pe net, intru in vorba cu ea si imi zice ca trebuie să o cunosc neaparat de la liceu dar totusi nu m-a vazut niciodata. dupa cateva intrebari recunoaste ca m-a vazut de cateva ori, in mai multe zile, dupa iar am vorbit generalitatj.Nu inteleg, ce intentii are? Nu cred ca mă confunda, cand trece pe langa mine se uita intr-un fel aparte, nu stiu să spun, cand trec pe langa ea se uita numai la mine.Credeti că ar vrea să vorbeasca cu mine ?
Nu stiu daca e important, dar trebuie să spun ca raspundea foarte repede la mesaje



Ps : nu-mi place de ea, doar că mi se pare foarte foarte ciudat.
3 comentarii
0
15-03-2014, ora 20:26
Psiholog Ana Cristina Badita
Psihologie, Sibiu
Psiholog Ana Cristina Badita
Poate ca te place :) Ti-a dat cateva semne. De ce nu o intrebi?

psih. Ana Badita
0
23-03-2014, ora 00:44
Sami02
Nu este medic/terapeut
Sami02
Ce să o intreb, mi-e aiurea
0
25-03-2014, ora 13:07
Psiholog Camelia Ioanas
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Camelia Ioanas
Salut, Sami,

Stii cum sta treaba cu fetele? Le plac baietii care se poarta frumos si care pot sa le si spuna cuvinte frumoase. Citind rindurile tale, m-am intrebat daca esti roman, pentru ca scrii cu multe greseli gramaticale, ortografice si ortoepice. Si compozitia in sine este destul de saraca, asa incit ma gindesc ca poate ar fi momentul sa incepi sa citesti citeva carti pentru a iti dezvolta vocabularul, in acest fel sa poti purta cu fetele conversatii placute si interesante. Poate ai sa o cuceresti pe fata aceasta prin felul in care vorbesti si prin cuvintele folosite, poate nu are sa iti mai placa de ea dupa ce citesti tot mai mult, cine stie? Cartile citite nu iti pot asigura o cucerire, insa cu siguranta iti pot da ceva ce nimeni nu iti poate lua vreodata: un vocabular cu care sa poti fermeca pe oricine, de la fete la mediul business. Doar de tine depinde.
Succes!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul