Anxietate /panica?
Bună ziua. Acum 2 ani pur și simplu mi a venit rău la locul de munca amețeală palpitații stări de moleseala. Am ajuns bineteles la medic pe fondul oboselii vitamine suplimente etc. Analize bune chiar și rmn.. totul ok eu deloc bine. Am ajuns și la neurolog diagnostic astenie funcțională. Trat rivotril 3 luni totul ok.. Dar de la aceea perioada am rămas sa zic asa cu cva sechele knd și knd erau palpitații amețeală.. Acum de câteva zile iar am aceleași simptome amețeală dar parca asa dezechilibru agitație interioara. Teama de a ieși pe strada singura sa nu cumva sa mi vina rău. Sa fie atac de panica anxietate.??. Chiar sunt deranjate stările acestea. Am tot citit comentariile de la dualtrax.. Și as vrea sa iau legătura.multimesc
3 comentarii
Bună dimineața!
Ați făcut tratament și ați stabilizat situația pe moment. E nevoie și de o evaluare psihologică urmată de psihoterapie pentru a afla și elimina cauzele care vă provoacă această stare.
În spatele oricărei probleme se află o cauză, iar dacă aceasta persista problema poate reveni într-un moment de stres, de oboseală, la interacțiunea cu o situație pe care nu o putem gestiona.
Ați făcut tratament și ați stabilizat situația pe moment. E nevoie și de o evaluare psihologică urmată de psihoterapie pentru a afla și elimina cauzele care vă provoacă această stare.
În spatele oricărei probleme se află o cauză, iar dacă aceasta persista problema poate reveni într-un moment de stres, de oboseală, la interacțiunea cu o situație pe care nu o putem gestiona.
Buna ziua
Sfatul meu sa mergeți la o evaluare psihologică și un consult psihiatric
Sfatul meu sa mergeți la o evaluare psihologică și un consult psihiatric
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Dezechilibru tulburari de mers
- 24in urma unui tratament pt diaree, au aparut niste senzatii de ameteala
- 5dureri atipice, stare de ameteala, in stare de repaus.. incolo sa o mai iau?
- 7Distonie neuro vegetativa
- 13De la ce mi-a fost rau?
- 12Palpitatii, disconfort inima, stari de oboseala si ameteala
- 4Lovitura minora urmata de ameteli
- 10stare de rau: voma, ameteli, temura corpul
- 0ameteala si uitat
- 4ameteala puternica
- 4ameteli, greturi si dureri de cap
- 0Cum pot scapa de ameteli?
- 1durere de cap, ameteli, tremuraturi ale mainilor senzatie de greata
- 3Ameteli, Stari neliniste
- 0ameteli dureri de cap
- 5Ajutor va rog !! ameteala
- 4Ameteala, dezechilibru, atacuri de panica.
- 1Ajutor ! respir mai greu si ametesc! nod in gât
- 1Ametesc de fiecare dată când mănânc dulce
- 4Ameteli
Mai multe informații despre: Dezechilibrul Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: