Prezervativ gaurit si Escapelle... ar trebui sa fac un test de sarcina sau sa mai astept?
Buna ziua! Duminica 23.02.2014, am avut un contact sexual protejat iar cand am scos prezervativul am observat ca avea o gaura foarte mica atunci cand l-am umflat. ( El a ejaculat in mine) Am luat Escapelle la o ora de la contact dar nu am avut nici un fel de reactie adversa.
Mentruatia, luna trecuta, mi-a venit pe 29 iar luna aceasta trebuia sa imi vina pe 26. Imi vine regulat, cu o diferenta de 3 zile de luna precedenta.
Dupa ce am luat Escapelle nu am avut nici 'menstruatia falsa'.. Am sanii umflati si ma doare foarte tare burta.
Ar trebui sa fac un test de sarcina sau sa mai astept sa vad daca imi vine menstruatia?
Va rog mult sa ma ajutati!
Mentruatia, luna trecuta, mi-a venit pe 29 iar luna aceasta trebuia sa imi vina pe 26. Imi vine regulat, cu o diferenta de 3 zile de luna precedenta.
Dupa ce am luat Escapelle nu am avut nici 'menstruatia falsa'.. Am sanii umflati si ma doare foarte tare burta.
Ar trebui sa fac un test de sarcina sau sa mai astept sa vad daca imi vine menstruatia?
Va rog mult sa ma ajutati!
2 comentarii
Ai putea sa imi spui, te rog, ce prezervativ (produs) ai folosit ?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6postinor...cu intarziere
- 4test de sarcina dupa 2 luni de la contactul sexual
- 6sunt insarcinata?
- 8e sarcina?
- 6este necesar sa ma prezint la medic pentru a-mi prescrie anticonceptionale sau direct la farmacie?
- 1test de sarcina sigur
- 7Sunt insarcinata? ajutati-ma :(:(
- 3sunt sau nu insarcinata?
- 10Sarcina sau nu?
- 6Pot pastra sarcina?
- 5Menstruatie neregulata, test de sarcina negativ...
- 2sarcina la menopauza
- 3Simptome premenstruale, test de sarcina negativ
- 17Prezervativ rupt. Sa iau pastila de a 2-a zi?
- 0mi-a intarziat 10 zile test negativ
- 3O posibila sarcina? Sau o dereglare?
- 0Sarcina/Bts
- 4Sarcina??
- 1Sunt sau nu insarcinata?
- 36Cred ca am hiv !?!?
Mai multe informații despre: prezervativul rupt testul de sarcina contraceptia
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: