raceala si tuse

Buna ziua,
Din cauza ultimelor schimbari meteorologice, am racit destul de rau si am si o tuse deranjanta...cred ca este productiva. As vrea sa o tratez cat mai repede...sa nu se molipseasca si fiica mea de doar 4 anisori. Ce imi puteti recomanda?
Din cauza ultimelor schimbari meteorologice, am racit destul de rau si am si o tuse deranjanta...cred ca este productiva. As vrea sa o tratez cat mai repede...sa nu se molipseasca si fiica mea de doar 4 anisori. Ce imi puteti recomanda?
1 comentarii

Bine v-am regasit :)
Pentru cei care au aceeasi tuse descrisa de mine mai sus, va recomand si voua Fluimucil 600. Eu am fost intre timp la medic si asta mi-a recomandat pentru minim 5 zile. Sunt la a3a zi...si efectul se simte considerabil. Si-n plus...se ia foarte usor - o singura data pe zi, o pastila dizolvata in putina apa. Si are si un gust chiar placut :)
Sanatate tuturor!
Pentru cei care au aceeasi tuse descrisa de mine mai sus, va recomand si voua Fluimucil 600. Eu am fost intre timp la medic si asta mi-a recomandat pentru minim 5 zile. Sunt la a3a zi...si efectul se simte considerabil. Si-n plus...se ia foarte usor - o singura data pe zi, o pastila dizolvata in putina apa. Si are si un gust chiar placut :)
Sanatate tuturor!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5de un an caut cauza pentru care tusesc
- 6bebe 9 luni tuseste!
- 4durere de ureche sub tratament cu cexyl, copil 5 ani
- 5Dependenta de picaturi de nas.. cum scap?
- 3coldrex plicuri + picaturi nas?
- 10nevoia de a tusi
- 5tuse de cateva luni, in special noaptea
- 7tuse cronica?
- 9Raceala vara (pe canicula)
- 5Problema cu respiratul. Nu pot respira cu nara stanga. Sunt racit foarte rau.
- 6urechi sensibile la cel mai mic zgomot
- 0leucemie-tuse
- 8Durere os stern la miscare + tuse
- 13Nas infundat si tuse
- 2am racit din cauza aerului conditionat de la masina
- 0Nu pot manca si tusesc
- 1Prevenirea racelilor si aftelor in cursul chimioterapiei si radioterapiei
- 1tuse cu expectoratie cu urme de sange
- 2Tuse, intepaturi usoare in zona pieptului
- 1Tuse ca simptom in cazul astmului bronsic
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: