raceala si tuse
Buna ziua,
Din cauza ultimelor schimbari meteorologice, am racit destul de rau si am si o tuse deranjanta...cred ca este productiva. As vrea sa o tratez cat mai repede...sa nu se molipseasca si fiica mea de doar 4 anisori. Ce imi puteti recomanda?
Din cauza ultimelor schimbari meteorologice, am racit destul de rau si am si o tuse deranjanta...cred ca este productiva. As vrea sa o tratez cat mai repede...sa nu se molipseasca si fiica mea de doar 4 anisori. Ce imi puteti recomanda?
1 comentarii
Bine v-am regasit :)
Pentru cei care au aceeasi tuse descrisa de mine mai sus, va recomand si voua Fluimucil 600. Eu am fost intre timp la medic si asta mi-a recomandat pentru minim 5 zile. Sunt la a3a zi...si efectul se simte considerabil. Si-n plus...se ia foarte usor - o singura data pe zi, o pastila dizolvata in putina apa. Si are si un gust chiar placut :)
Sanatate tuturor!
Pentru cei care au aceeasi tuse descrisa de mine mai sus, va recomand si voua Fluimucil 600. Eu am fost intre timp la medic si asta mi-a recomandat pentru minim 5 zile. Sunt la a3a zi...si efectul se simte considerabil. Si-n plus...se ia foarte usor - o singura data pe zi, o pastila dizolvata in putina apa. Si are si un gust chiar placut :)
Sanatate tuturor!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2tuse veche
- 2fetita mea de 6 ani tuseste de vreo 3 saptamani
- 3Influenteaza nurofenul efectul anticonceptionalelor?
- 5tuse si raguseala puternica
- 4Ceva in gat
- 4Raceala la plamani sau TBC
- 4Tuse voluntara putin sange in saliva
- 11Secretii, tuse, dureri in gat.
- 5expectoratie galbena... credeti ca e necesar si un control pentru TBC sau o radiografie pulmonara?
- 3Viroza, raceala acum vara?
- 3Pete rosii pe piele si raceli frecvente..este oare leucemie?
- 2tuse productiva la copil
- 1tuse si nas infundat
- 6De mai bine de un an am anumite simptome pe care eu le asociam cu ale unei raceli
- 1dureri la ceafa cand tusesc
- 1Tuse cu senzatie de voma de mai bine de 6 luni
- 0Dieta in raceli si gripe
- 0probleme cu gatul de vreun an, help
- 1Tuse dimineata si seara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: