raceala si tuse
Buna ziua,
Din cauza ultimelor schimbari meteorologice, am racit destul de rau si am si o tuse deranjanta...cred ca este productiva. As vrea sa o tratez cat mai repede...sa nu se molipseasca si fiica mea de doar 4 anisori. Ce imi puteti recomanda?
Din cauza ultimelor schimbari meteorologice, am racit destul de rau si am si o tuse deranjanta...cred ca este productiva. As vrea sa o tratez cat mai repede...sa nu se molipseasca si fiica mea de doar 4 anisori. Ce imi puteti recomanda?
1 comentarii
Bine v-am regasit :)
Pentru cei care au aceeasi tuse descrisa de mine mai sus, va recomand si voua Fluimucil 600. Eu am fost intre timp la medic si asta mi-a recomandat pentru minim 5 zile. Sunt la a3a zi...si efectul se simte considerabil. Si-n plus...se ia foarte usor - o singura data pe zi, o pastila dizolvata in putina apa. Si are si un gust chiar placut :)
Sanatate tuturor!
Pentru cei care au aceeasi tuse descrisa de mine mai sus, va recomand si voua Fluimucil 600. Eu am fost intre timp la medic si asta mi-a recomandat pentru minim 5 zile. Sunt la a3a zi...si efectul se simte considerabil. Si-n plus...se ia foarte usor - o singura data pe zi, o pastila dizolvata in putina apa. Si are si un gust chiar placut :)
Sanatate tuturor!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 61nu pot sa respir!
- 2fetita mea de 6 ani tuseste de vreo 3 saptamani
- 6bebe 9 luni tuseste!
- 8Arsura in gat si gura
- 4Buna vreau sa-mi raspundeti pentru prietena mea e GRAV
- 1tuse neproductiva excesiva
- 2Tuse urata!
- 4ce sa mai fac?
- 3tuse chinuitoare
- 5Iritatie in gat, tuse seaca iritativa
- 7Durere in gat indelungata
- 1Raceli repetate, aproape lunar
- 1Raceala foarte puternica - augumentin este bun si cate zile sa iau?
- 2racita... sa trec pe antibiotice chiar daca nu fac febra?
- 1Gadilat in gat, tuse si lacrimat inainte de culcare.
- 5Simt un spasm in piept care ma face sa tusesc
- 8Tuse care nu se rupe asemenea unui nod in gat
- 0Tuse persistenta, poate fi alergie
- 0Sunt racita, necesit antibiotic?
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: