raceala si tuse
Buna ziua,
Din cauza ultimelor schimbari meteorologice, am racit destul de rau si am si o tuse deranjanta...cred ca este productiva. As vrea sa o tratez cat mai repede...sa nu se molipseasca si fiica mea de doar 4 anisori. Ce imi puteti recomanda?
Din cauza ultimelor schimbari meteorologice, am racit destul de rau si am si o tuse deranjanta...cred ca este productiva. As vrea sa o tratez cat mai repede...sa nu se molipseasca si fiica mea de doar 4 anisori. Ce imi puteti recomanda?
1 comentarii
Bine v-am regasit :)
Pentru cei care au aceeasi tuse descrisa de mine mai sus, va recomand si voua Fluimucil 600. Eu am fost intre timp la medic si asta mi-a recomandat pentru minim 5 zile. Sunt la a3a zi...si efectul se simte considerabil. Si-n plus...se ia foarte usor - o singura data pe zi, o pastila dizolvata in putina apa. Si are si un gust chiar placut :)
Sanatate tuturor!
Pentru cei care au aceeasi tuse descrisa de mine mai sus, va recomand si voua Fluimucil 600. Eu am fost intre timp la medic si asta mi-a recomandat pentru minim 5 zile. Sunt la a3a zi...si efectul se simte considerabil. Si-n plus...se ia foarte usor - o singura data pe zi, o pastila dizolvata in putina apa. Si are si un gust chiar placut :)
Sanatate tuturor!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 17nas infundat, tuse iritativa
- 2fetita mea de 6 ani tuseste de vreo 3 saptamani
- 5haloperidol, coaxil
- 6tuse care nu se mai opreste
- 3hemoragie nazala si raceala
- 4in urma analizelor a reiesit ca are infectie la plamani
- 8otita --urmari
- 1tuse neproductiva excesiva
- 5candida orala si lucrarea dentara
- 3Raceala? Probleme la inghitit
- 2Tuse urata!
- 1tusec si nu ma pot opri
- 0Nu prea reuseste sa tuseasca singur...
- 0leucemie-tuse
- 1nas infundat si tuse
- 1Dificultate in respiratie, tuse
- 5tuse de care nu pot scapa
- 3in urma unei raceli mai puternice mi-a aparut ca o umflatura in interiorul narii
- 8Este posibil sa aiba o tusa de 3-4 luni de la acest stafilococ?
- 4Tuse persistenta
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: