tulburari intestinale, diaree asociata cu constipatie, febra + balonare

02-04-2013
marcylia
Nu este medic/terapeut
marcylia
buna...de cateva zile am niste simtome ciudate, imi bolborosesc intestinele dupa orice masa, nu am pofta de mancare, ma maninca nasul uneori, am diaree asociata cu constipatie, nu am febra, ma balonez.am luat acu doua saptamani o doza unica de tinidazol crezand ca am giardia, si dupa doua saptamani au inceput simtomele astea, mentionez ca am baut lapte de capra e posibil de acolo sa fi facut o colita?dar nu ma doare nici burta nici stomacul e doar senzatia asta de disconfort si de lipsa poftei de mincare, , , , , , ce credeti ca poate fi...acum iau de cateva zile furazolidon pt reglarea tranzitului dar matele imi suna intr-una..ce sa fac????
4 comentarii
0
02-04-2013, ora 20:18
marcylia
Nu este medic/terapeut
marcylia
nu am luat antibiotice.urmeaza sa iau un tratament cu tavanic pt o infectie urinara prescris de medic pt 5 zile..nu ma dor intestinele doar ca imi fac galagie si ma balonez.sa fie vreo bacterie sau ceva paraziti?
0
03-04-2013, ora 08:48
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
propunere:
- renunta la produse lactate- o perioada;
- renunta la bauturi acidulate;
- renunta la fumat, daca fumezi, ;
- renunta la guma de mestecat.
o zi buna,
0
09-04-2013, ora 14:54
simmona 85
Nu este medic/terapeut
simmona 85
buna marcylia. si eu am aceste simptome de aproape 3 ani. am ramas cu ele in urma unui episod de diaree infectioasa grava care m-a tinut 5 zile si insotita de voma. Atunci nu am mers la spital de frica si m-am tratat singura cu antibiotic. Dupa 5 zile a trecut, dar am ramas cu aceste simptome, exact ca cele descrise de tine cu care ma chinui atat eu cat si mama mea (cred ca a luat si ea). Eu am fost la mai multi medici si am descris simptomele, dar nimeni nu a gasit un tratament pentru a rezolva aceasta situatie. La mine mai sunt cateva simptome in plus, care nu stiu sigur daca au legatura cu cele de mai sus: intepaturi ia partea dreapta sub coaste (unde se afla fierea), uneori intepaturi in abdomenul inferior, mai jos de buric in zona ovarelor, si secretie genitala modificata.
E posibil sa fie o bacterie.
Daca afli ceva, daca faci vreo investigatie si descoperi cauza, ti-as fi recunoscatoare daca ai posta si aici ce este si ce tratament ai primit.
Multumesc si iti doresc multa sanatate!
0
09-04-2013, ora 14:58
marcylia
Nu este medic/terapeut
marcylia
eu nu am avut aceste simtome diareea m-a tinut decat o zi, nu am avut stari de voma, la mine cred ca a fost o indigestie pe baza de stres sau ceva,.am si f mult acid, din cauza indigestiei, nu am dureri si intestinele mi s-au mai potolit..la tine cred ca este vorba de vreo infectie cu vreo bacterie.si trebuie sa mergi la doctor..multa sanatate
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Febra la adult si copil - primul ajutor
  • Constipatia - primul ajutor
  • Constipația în timpul sarcinii
  • Constipația
  • Balonarea
  • Diareea acută
  • Noi abordări terapeutice în colonul iritabil și constipația cronică idiopatică
  • S-a descoperit locul de formare al febrei în organism
  • De ce apar balonările?
  •