ureche infundata
buna ziua..am 15 ani.. si de 1 saptamana sunt racita din cauza de la strand.. in urma cu 2 zile mi sa infundat urechea stanga..nu ma doare.. am incercat de la farmacie a-cerumen dar degeaba:(( ce pot face.. inca sunt racita..am si nasul infundat.. si peste 1 sapt incep scooala trebuie s fiu ca noua!!
8 comentarii
Daca este dop de cerumen, se poate scoate la un cabinet ORL. In orice caz, puteti incerca picaturi de NAS (Bixtonim), s-ar putea sa ajute.
Numai bine
Numai bine
si cu ce ma ajuta picaturile de NAS(Bixtonim) eu stiam ca alea iti desfunda nasu... nu urechea:-<
Mi-am luat picaturi de nas (Bixtonim) sunt bune intradevar.. si mi-am mai luat si niste picaturi pt urechi(Ophtamesone) si tot o am infundata:(( ce ma fac?? imi este frica sa ma duc la orl!
Buna ziua.. am fost la orl azi:) ma controlat si mi-a zis sa-mi iau apa oxigenata si sa-mi pun 10 picaturi... sper sa treaca:X
Si mie mi se infunda urechea dreapta din cand in cand, atunci cand stau in curent sau in spatii prost aerisite. Urechea ta este infundata incontinuu sau se mai desfunda, se mai infunda?
am pus apa oxygenata timp de 3 zile.. mi sa mai desfundat.. ce ziceti mai pun in continuare:D?
Medicul cate zile ti-a recomandat sa pui apa oxigenata?
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 61nu pot sa respir!
- 6Durere la o ureche, pe urma la cealalta
- 31piuit in ureche
- 7Hemoragie nazala dupa o raceala puternica
- 42puls puternic in ureche
- 9senzatia de urechi infundate
- 4Ceva in gat
- 3sa fac vaccinul pneumo 23?
- 5Ciuperca Aspergillus
- 5durere ale urechii !!!... sa fie otita ???
- 5urechi inflamate, imediat la intrarea in canal, mai mare ca si cum ar fi un lichid acolo
- 5Probleme mari la inghitit
- 6De cateva zile am o raceala ciudata in sensul ca imi curge nasul si am senzatia de urechi infundate
- 4Urechea infundata si un cap de zici ca e pus un butoi in el
- 1Ameteala, ureche infundata
- 6Am inceput sa simt urechea infundata, apoi sa ma doara si sa pulseze..
- 4aticita cronica supurata
- 2Ureche infundata dupa aspiratie in cabinet
- 3Durere amigdala dreapta+ureche
- 1Probleme urechi petarda
Mai multe informații despre: Raceala Urechea urechea infundata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: