Vindecarea sta in puterea din voi!

71 comentarii 1 2 3
0
27-11-2010, ora 09:09
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Draga Stefy,

Noi traim iubirea de Dumnezeu in libertate, fara constrangeri din partea nimanui si fara sa ne ascundem de nimeni. Pentru noi aceasta este poate cea mai mare bucurie a vietii.

Cu pace,

Clara
0
28-11-2010, ora 22:15
daria popescu
Nu este medic/terapeut
daria popescu
Ne bucuram Stefy, avem printre noi un om sanatos, eu si Clara avem problemele noastre psihice dar asta nu inseamna ca suntem mai jos ca tine la inteligenta, Dumnezeu te iubeste, iti da sanatate, iti da bucurie, Merita o rugaciune cel putin pe o zi, ar fi normal de 3 ori pe zi, datoria noastra fata de El.Poate ca nu te incanta prea mult sa auzi vorbe crestine, dar alta solutie de sprijin nu gasesti, daca tu te simit in stare sa treci usor fara a crede in adevar, iti doresc succes.
0
28-11-2010, ora 22:46
stefy@
Nu este medic/terapeut
stefy@
multumesc mult daria!iti doresc tie si clarei tot binele din lume.
0
29-11-2010, ora 02:13
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ Multumesc, Stefy,

Si eu tie, la fel.

Cu pace,

Clara
0
29-11-2010, ora 02:15
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ Daria,

Daca iti pica vreodata in mana, sa citesti Viata Sfantului Ioan Maximovici, cel mai mare sfant al secolului XX.

Este foarte frumoasa.

Cu drag,

Clara
0
31-08-2011, ora 18:26
the eye :)
Nu este medic/terapeut
the eye :)
CITITI, VA ROG !

In dorinta de a informa lumea cat mai bine despre ceea ce se intampla in ROmania si nu numai, am sa postez o lista cu orasele in care sunt montate instrumenrte psihotronice sau care sunt influentate puternic de astfel de dispozitive, orele la care se afc emisii si mesajul lor. Cei care veti citi acest post, aveti grija cat mai mare la mentalul vostru. Fara frica, oameni buni !

Doar fiti atenti la ganduriel voastre si verificati de doua ori inainte de a accepta ca un anumit gand e al vostru !

Orasele principale afectatte de astfel de instrumente: 1. Bucuresti, 2. Brasov, 3. Cluj-napoca, 4. Iasi, 5. Galati, 6. Constanta, 7.Arad, 8.Timisoara, 9.Craiova, 10. Focsani, 11. Oradea, 12. Satu Mare, 13.Drb Turnu Severin, !4. Calarasi, 15. Sibiu. ( posibil si in Ploiesti, Rm valcea, Pitesti).

Orele de emisie: 00, 04, 09, 12, 18, si 21.

MESAJE DE NATURA sexuala, carnala, mesaje de tip propagandist de natura politica, de tip revoltattorlegat de comportamentul oamneilor, mesaje cu ura si furie, crime si atacuri fizice.

Deci, multa atentie la ganduriel voastre si la emotiile pe care le emiteti. De cele mai multe ori nu sunt generate de voi.
Influentele acestor instrumente se face simtita zilnic si afunda omul si mai mult in superficialitate: ura, manie, lipsa de armonie si separare.

Asta nu ne scuteste insa de disciplina.Astfel faceti ce puteti pt a evita sa fiti influentati subtil. Nu puneti vina pe altcineva. Fiecare e responsabil de faptele sale. Voi puteti sa fiti vulnerabili sau puteti sa fiti stapani pe gandurile voastre. E o decizie ce trebuie luata personal.

ARmele psihotronce sunt dispozitive de manipulare in masa realizate pe baza tehnologieie de control a UNDELOR CEREBRALE.
Inductia este realizata printr-o forma de influenta subtila si nu este deloc usor de perceputde majoritatea oamenilor care nu-si observa gandurile zilnic. La nivel de tara efectele lor sunt destul de PUTERNICE si afecteaza multimile de oameni atat in plan subtil cat si in plan direct ( mass media, stiri, reviste, ziare etc ). Cu totii suntem familiarizati cu stirile dede la ora 5 pe Protv cu crime, violuri, batai...si nu numai acestea. Ele sunt menite sa seteze mintea noastra pe nivele de energie de joasa vibratie, facandu-ne incapabili de a vedea armonia din lumea aceasta. Nedreptatile, furturile si justitia corupta sunt titlurile cele mai des vehiculate in mass-media, scandalurile de proportii fiind o alta sursa de manipuare.

in plus romanii sunt intoxicati de chimicalele existente pe piata alimentara, fizic si mental.emotional si verbal... unde pot duce aceste lucruri /

Ce putem face ??? MULTE.
trebuie sa creada ca el poate schimba ceva. ASta poate face unul, pot face doi si...mai multi.
Schimba modul de a gandi si de a aborda viata. Schimba nepasarea din actiunile sale, schimba gandirea care te face sa te simti incapabil de modifica ceva in jur. Toate caestea, picatura cu picatura, pot schimba Romania. Si nu doar aceasta tara, ci lumea, in general.

Aremele psihotronice amplifica toata neputinta asta a omului. Si nu este ca urmare a faptului ca omul nu ar putea face ceva -- ci aremele acestea exista tocamai pt ca omul poate face atat de multe ! Omul este capabil de multe, doar sa creada in asta, sa creada ca poate.

Nu va mai luati dupa ideea ca ""sunt singur "", "" ce pot face eu ? ""

Ce puteti face ?? Ganditi diferit ! Coordonati-va viata astfel incat sa schimbatri in bine propria voastra viata si fiinta. Atunci se vor schimba tot mai multe in jur.

Credeti in puterea voastra de influentare constructiva si veti modela viata voastra mai mult decat credeti ca puteti.


( PS. randurile nu-mi apartin, mi le-a dat o cunostinta in timp ce calatoream dinspre Maramures;
dar vreau sa intaresc ceea ce scrie aici -- oameni buni, nu ca sa sperii pe cineva, insa atmosfera care pluteste peste Romania e altfel fata de cea care exista in alta parte;e mult mai poluata/ imbacsita si irespirabila; nu e o opinie subiectiva deloc; un om ceva mai sensibil simte asta f tare - U astfel de om rezista cu greu acestui tip de inductie subtila ; cine nu are o ocupatie care sa-l absoarba in totalitate - rezista greu. Am patit ; facusem o vizita scurta in alta parte si imediat am fost alt om; la intoarcere, am simtit ce clara e diferenta ; cu toata lupta mea, nu am rezistat mai mult de 2-3 saptamani. Dar, Slava Domnului, m-am trezit. )

Doamne ajuta.
0
30-03-2012, ora 19:25
the eye :)
Nu este medic/terapeut
the eye :)
DESPRE ERA FOTONICA - interesant si nu numai
Dragii noştri, aţi auzit de "Locul Pregătit" despre care vorbesc scripturile voastre. Ei bine, acest loc foarte special nu este altul decât conştiinţa pentadimensională. Îngrijorarea noastră profundă este că vedem acum, atât de aproape de mileniu, prea mulţi dintre oamenii preţioşi de pe Pământ, care ar putea trece uşor prin portalul celei de-a 5-a dimensiuni şi să fie acceptaţi, trăindu-şi încă vieţile lor pe tipul de conştiinţă "pilot automat" nedorind să-şi asume responsabilitatea pentru crearea viitoarei lor realităţi, nedorind să audă de nici o schimbare, sau să se confrunte cu a-şi privi în mod serios propria viaţă, pentru a vedea încotro se îndreaptă. Nu pot să subliniez destul importanţa următoarelor mele cuvinte.

Vremea trăirii pe " pilot automat" s-a sfârşit. Omenirea a trăit în acest fel de mii şi mii de ani şi v-a cauzat tuturor nespuse suferinţe, dureri, sărăcie, maladii şi toate problemele sociale şi economice cu care s-a confruntat omenirea în timpul acestor mii de ani. Vremea mântuirii voastre a venit acum la voi. Voi, ca suflete evoluând pe Păm­ânt, puteţi fi "eliberaţi" doar
dacă voi alegeţi în mod conştient să faceţi asta şi faceţi ca asta să aibă cea mai mare prioritate în viaţa voastră.
Nu se va întâmpla continuând să trăiţi pe conştiinţa "pilot automat". Se va întâmpla pentru voi DOAR DACĂ ÎMBRĂŢIŞAŢI ACUM CONŞTIINŢA CRISTICĂ ŞI ÎNCEPEŢI SĂ GÂNDIŢI ŞI SĂ ACŢIONAŢI CU MINTEA ŞI IUBIREA VOASTRĂ CRISTICĂ.
Indiferent de cât de mult ajutor primiţi de sus, nimeni nu poate face totul pentru voi. Voi trebuie să permiteţi dorinţei de a aprinde în inima voastră, pentru a vă ridica conştiinţa la nivelul la care doriţi să mergeţi.
http://carmensilvaciocolata.blogspot.com/ -- MUNTELE E RAIUL MEU


Cand am numit topicul acesta - Vindecarea... - m-am gandit la imensul potential interior care exista in noi - lucru pe care adesea nu il constientizam; in plus am vrut sa intaresc dovada existentei Protagonistului acestor sanse inimaginabile - spre care se pot face pasi - prin vointa ( Beneficiiile cred crestine ).
0
30-03-2012, ora 20:44
the eye :)
Nu este medic/terapeut
the eye :)
http://fymaaa.blogspot.com/2012/03/capcana-iluminarii-29032012.html
http://www.youtube.com/watch?v=4jWkS3aMIpI --
0
30-03-2012, ora 21:10
the eye :)
Nu este medic/terapeut
the eye :)
H Turcanu incheie...cine are curajul experientei umane face parte dintr-o elita.pt ca despre o elita este vorba
( miile de carti citite nu vaoreaza cat un minut de experienta traita )
.Am uitat sa va soun va nu vb din carti --
0
10-04-2012, ora 11:46
the eye :)
Nu este medic/terapeut
the eye :)
CREAREA PLANULUI DE VINDECARE -- PARTEA IV ( Puteri tamaduitoare - Barbara Ann Brennan )

"Pana te hotarasti eziti, exista posibilitatea sa dai inapoi, exista intotdeauna ineficienta.
In legatura cu toate actele care presupun initiativa exista un adevar elementar, a carui ignorare ucide nenumarate idei si planuri splendide: CA IN MOMENTUL CAND TE-AI HOTARAT CU ADEVARAT INTERVINE PROVIDENTA.
Si atunci se intampla tot felul de lucruri pentru a te ajuta, lucrurir care altfel nu s-ar fi intamplat niciodata. Intregul sir de evenimente izvoraste din respectiva HOTARARE ( sau credinta ) ridicand in sprijinul tau tot felul de lucruri neprevazute, intalniri, ajutoare materiale, la care nu te - ai fi asteptat.
am invatta sa acord tot respectul cuvenit unei strofedin Goethe: " Incepe tot ceea ce poti face sau doar visezi ca poti. Cutezanta inseamna geniu, putere si magie." -- W.H Murray

Crearea planului pesonal de vindecare
Energiile pamntului ca fundament al vietii
Trupul fizic ca habitat spiritual
Vindeca-te cu iubire, renuntand la perfectionism
Tamaduirea prin cunosterea de sine

TAMADUIREA SI RELATIILE INTERUMANE- partea V

Importanta relatiilor umane pentru sanatate
Crearea unor relatii umane sanatoase
Tipuri de intercatiuni aurice din timpul relatiilor interumane

TAMADUIREA PRIN RELATIILE NOASTRE SPIRITUALE - PARTEA V

- INTEGRAREA PROCESELOR SUPERIOARE IN PROCESUL DE TAMADUIRE ( vorbeam in primele postari ale topicului despre sinele nostru superior )
-- PROCESUL DE INDRUMARE AVIETII -- INTENTIONALITATEA NOASTRA SI DIMENSIUNEA HARA --
Dimensiunea hara exisata la un nivel mai profund decat dimensiunea campului de aura, exista la nivelul INTENTIONALITATII. ESTE O REGIUNE DE PUTERE IN INTERIORUL CORPULUI FIZIC, localizat in partea inferioara a pantecului

NIvelul haric e format din trei puncte situate pe oe o linie ca de laser, pe linia centrala a trupului nostru - lat cam de 0, 8 cm

primul punct t situat la aprox 1, 20 m deasupra capului si se intinde in profunzime, pana in miezul pamantului; Primul punct deasupra capului seamana cu o palnie asezata invers - partea larga intoarsa in jos are o largime de 0, 8 cm. Reprezinta prima noastra individuare cu capul Dumnezeu. Este si purtatorul ratiunii - prin acest punct intram in contact cu realitatea noastra spiritual superioara - numit Punct de Inviduare

Al doilea punct al liniei harice este in zona pieptului (aici e o pata luminoasa : corespunde nazuintelor, emotiilor, pasiunii - numit Scaunul Nazuntei Sufletului

Urmatrorul punct pe linie este tan tien ( lb chineza) -- apare ca o minge de putere sau un centru al capacitatii de afi - cu diametrul aprox de 6, 5 cm, si la 6, 5 cm mai jos de buric ; ESTE CENTRUL VOINTEI NOASTRE de a trai in trupul fizic; poate avea culoare aurie;
0
10-04-2012, ora 11:49
the eye :)
Nu este medic/terapeut
the eye :)
-- MIEZUL NOSTRU DIVIN - STEAUA DE MIEZ, SAU SURSA ETERNA A ESENTEI

( localizat deasupra centrului corpului si arata ca o lumina stralucitoare in multe culori ). Este divinul individualizat din noi si in acelasi timp Dumnezeu universal - unitar; Steaua de miez se extinde peste tot - in corp, la niv haric, extinzandu-se pana departe in Univers.

BOALA este descrisa ca un semnal ca intr-un fel sau altul suntem desprinsi de esenta noastra de miez;
Disfunctia se refera la faptul ca aprope toate persoanele sunt deconectate de miezul lor; fie sunt disfuncti la nivel auric, sau este acoperita de nori negri de energie, ori este incastarata intr-o substanta densa de rezistenta - iar pulsatiilor si luminii din steaua de miez nu li se permite sa se manifeste;

Oamenii deconectati de la miezul divin -- nu-si pot trai diviitatea interioara, nu simt ca sunt un centru unic in Univers; aceste persoane au necazuri in legaturile cu eul superior sau chiar nu stiu ca au o putere superioara in interiorul lor;
.

TAMADUIREA CU AJUTORUL ESENTEI DE MIEZ
DESCHIDEREA CULOARELOR CATRE MIEZ
-- alinierea intentiei de la nivelul hara;
-- alinierea harei;
- lumina care izvoraste din steaua de miez;

MEDITATIA STELEI DE MIEZ - prin mediator / i
Steaua de miez si pulsul creator al vietii -

PE CINE SERVIM
Ne gandim ca-L servim pe Dumnezeu - ca sursa pe care o servim este steaua de miez din noi -expresia individualitatii divine;
daca intalnim copilul interior ranit, trebuie luat cu noi- ingrijit.

permiteti stelei de miez sa se extinda in interior - ( Vie Imparatia Ta, faca-se voai Ta; preamareasca-se in noi )
Inainte e nevoie de timp pt meditatie ( am nevoie de timp chiar acum, Trebuie sa ma ajung din urma, si sa gasesc creatia valului meu ; cand il voi gasi, atunci voi putea exista cu tine; dar inainte de asta nu sunt nici macar in comuniune cu mine. Cum sa fiu in comuniune cu tine ? )

AUTOVINDECARE DATORITA PREZENTEI IN PULSUL VALULUI CREATOR
Vindecarea si ramanerea in starea de sanatate inseamna a deveni constient si a ramane pe valul creator; A fi prezent in momentul desfasurarii - a fi cei care suntem creati a fi - in fiecare moment al timpului ; existand in valul creator devenim pulsul vietii;

SINELE DESFASURAT -- dizolva dualismul; asa cream lumea din jurul nostru prin expansiune, staza si comuniune cu Universul etc
...

Cand suntem depasiti de incercare - e o sansa sa putem gasi macar un om cu har de la Dumnezeu care sa medieze pentru noi. Poate suntem diferiti in anumite puncte -- insa in privinta modului de vindecare...cam toate drumurile duc la Roma - si Cel ce hotaraste cui acorda, iertarea si vindecarea este numai Dumnezeu - Tatal, Fiul si Sfantul Duh. Prim modalitatea potrivita fiecaruia.

Dumnezeu sa binecuvinteze pe toti de pe forum -
Un Paste fericit, aducator de lumina si pace interiioara si multa sanatate !
Adaugă un comentariu / răspuns
71 comentarii 1 2 3

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Semnale de alarmă ale unei posibile tulburări psihice
  • Monitorizarea activității creierului poate ajuta pacienții cu boli psihice
  • Metoda curentă de diagnosticare a bolilor psihice ar putea fi imprecisă
  • Spiritualitatea poate crește calitatea vieții pacienților cu insuficiență cardiacă
  •