A facut de 3 ori puroi in gat, nas infundat si doarme cu gura deschisa
nu cred ca numai prezenta microbului e problema
piate fi si iknvers
pe o mucoasa afectata, cu imunitate scazuta se pot lipi multi microbi patogeni
mergi cu rezultatl analizei la orl...si o sa ai un tratament complet
piate fi si iknvers
pe o mucoasa afectata, cu imunitate scazuta se pot lipi multi microbi patogeni
mergi cu rezultatl analizei la orl...si o sa ai un tratament complet
Buna ziua domnule doctor si mii de multumiri pe aceasta cale, pt ca mai sunt si oameni ca dvs ce ne ajuta
dezinteresat! Eu am o problema, mai veche, insa acum am ramas insarcinata in 2 luni si sunt cam speriata.Am niste acufene, pe care medicul ORL ist mi-a zis ca sunt de etiologie vasculara si ca acum pe sarcina oricum nu poate sa mi se faca nimic.Pe langa aceste acufene, am cornetele marite, si deviatie de sept.Mi-a sugerat dl dr sa fac un echo doppler carotidian, pe care l-am si facut astazi, pt a vedea daca in zona gatului e ok(stiti dvs mai bine de ce a vrut dumnealui aceasta investigatie)...si se pare ca si acolo e totul ok. Daca vascular nu sunt probleme...ce ar putea fi?Stiu ca nu pot lua nimic pe sarcina, dar aceste acufene nu ma va impiedica sa duc sarcina la bun sfarsit?Cand inspir si expir, aud ca un vajait in ureche(doar atunci) si tot timpl, predominant urechea dreapta, ca si cum as auzi pulsul., iar uneori mi se infunda urechile fara motiv.Dna dr, unde am facut echo doplerul spunea ca daca vreau, dupa sarcina pot face un RMN, sa vedem orificiul pe unde iese carotida si se duce la creier(daca am inteles eu bine), daca este ok..daca nu e prea mic. O perioada nu le am mai avut...acum au inceput iar.Vara am observat cand e cald ca se aud mai tare. Eu sunt din Tg Frumos, si as putea veni si la dvs la Pascani.Dar pana ajung eu la dvs...spuneti-mi va rog, daca prezinta o problema grava in sarcina,. Multumesc inca o data pt rabdarea ce o aveti cu noi!! Sanatate!
dezinteresat! Eu am o problema, mai veche, insa acum am ramas insarcinata in 2 luni si sunt cam speriata.Am niste acufene, pe care medicul ORL ist mi-a zis ca sunt de etiologie vasculara si ca acum pe sarcina oricum nu poate sa mi se faca nimic.Pe langa aceste acufene, am cornetele marite, si deviatie de sept.Mi-a sugerat dl dr sa fac un echo doppler carotidian, pe care l-am si facut astazi, pt a vedea daca in zona gatului e ok(stiti dvs mai bine de ce a vrut dumnealui aceasta investigatie)...si se pare ca si acolo e totul ok. Daca vascular nu sunt probleme...ce ar putea fi?Stiu ca nu pot lua nimic pe sarcina, dar aceste acufene nu ma va impiedica sa duc sarcina la bun sfarsit?Cand inspir si expir, aud ca un vajait in ureche(doar atunci) si tot timpl, predominant urechea dreapta, ca si cum as auzi pulsul., iar uneori mi se infunda urechile fara motiv.Dna dr, unde am facut echo doplerul spunea ca daca vreau, dupa sarcina pot face un RMN, sa vedem orificiul pe unde iese carotida si se duce la creier(daca am inteles eu bine), daca este ok..daca nu e prea mic. O perioada nu le am mai avut...acum au inceput iar.Vara am observat cand e cald ca se aud mai tare. Eu sunt din Tg Frumos, si as putea veni si la dvs la Pascani.Dar pana ajung eu la dvs...spuneti-mi va rog, daca prezinta o problema grava in sarcina,. Multumesc inca o data pt rabdarea ce o aveti cu noi!! Sanatate!
nu prezinta risc pentru sarcina aceste acufene
dar cauza acufenelor este la distanta... pote fi problema la ficat, rinichi, tensiune, colesterol...s.a care ele la randul lor ar putea fi o problema/ asta in cazul ca acufenele sun vasculare
in acest caz... se trece pe un regim fara grasimi, fara lapte dulce, smantana.s.a care influenteaza circulatia
se pot lua trztamente naturiste pentru circulatie
dar faptul ca auziti zgomotele la respiratie... ma duce cu gandul ca ar putea fi problema legata de rinita si un catar tubar
Urmariti atent cand apar acufenele, ce legatura au cu nasul infundat
ce legatura are cu tensiunea arteriala / care trebuie verificata cat mai des, sa stit care este tendinta/
daca nu va lamuriti singura cu cauza acufenelir...o sa faceti un efort sa veniti la cab.
dar cauza acufenelor este la distanta... pote fi problema la ficat, rinichi, tensiune, colesterol...s.a care ele la randul lor ar putea fi o problema/ asta in cazul ca acufenele sun vasculare
in acest caz... se trece pe un regim fara grasimi, fara lapte dulce, smantana.s.a care influenteaza circulatia
se pot lua trztamente naturiste pentru circulatie
dar faptul ca auziti zgomotele la respiratie... ma duce cu gandul ca ar putea fi problema legata de rinita si un catar tubar
Urmariti atent cand apar acufenele, ce legatura au cu nasul infundat
ce legatura are cu tensiunea arteriala / care trebuie verificata cat mai des, sa stit care este tendinta/
daca nu va lamuriti singura cu cauza acufenelir...o sa faceti un efort sa veniti la cab.
Buna ziua am 21 de ani si vara asta mi s-a declansat o rinita alegica, doctora de familie mi-a prescris picaturi Pivalone si pastile Ketotifen dar dupa ce am incetat tratamentul simtomele rinitei au revenit. Acum e si mai rau, am nasul infundat tot timpul, stranut de foarte multe ori pe zi si si imi curge, depinde de zile. As fi foarte recunoscatoare daca mi-ati recomanda un tratament.
Va multumesc!
Va multumesc!
nu se recomanda un tratament fara a sti un diagnostic
1 ce fel de rinita aveti...se stabileste NUMAi la ORL...care examineaza nasul
med, de famikie nu examineaza si in nas
2 daca se suspecteaza o alergie...se fac teste la alergolog sa stit la ce este alergia
3 pe forum gasiti ce legatura are rinita alergica cu problemele digestive, untestinale si intoleranta la mute produse alimentare
1 ce fel de rinita aveti...se stabileste NUMAi la ORL...care examineaza nasul
med, de famikie nu examineaza si in nas
2 daca se suspecteaza o alergie...se fac teste la alergolog sa stit la ce este alergia
3 pe forum gasiti ce legatura are rinita alergica cu problemele digestive, untestinale si intoleranta la mute produse alimentare
Multumesc pentru raspuns, am sa merg cat mai repede la un ORL, eu cred ca e o forma mai usoara fata de ce am citit pe form si inca nu mi-a cauzat probleme digestive s.a
va rog frumos, aseara mi-a ramas un os de peste in gat, am fost dimineata la spital, a incercat sa mi-l scoata cu furtunul
acela introdus pe nara. a tot incercat si pana la urma nu l-a scos, dar nu se mai vedea. probabil a iesit de acolo si s-a
dus in stomac. iau augmentin 1 g si puf-uri cu bioparox timp de 5 zile. am intrebat unde a fost si mi s-a spus ca pe laringe.
va rog frumos vreau sa va intreb daca pe viitor pot aparea complicatii (cancer?).
ma gandesc la faptul ca laringele a fost intepat cu osul de peste
acela introdus pe nara. a tot incercat si pana la urma nu l-a scos, dar nu se mai vedea. probabil a iesit de acolo si s-a
dus in stomac. iau augmentin 1 g si puf-uri cu bioparox timp de 5 zile. am intrebat unde a fost si mi s-a spus ca pe laringe.
va rog frumos vreau sa va intreb daca pe viitor pot aparea complicatii (cancer?).
ma gandesc la faptul ca laringele a fost intepat cu osul de peste
sau complicatii pot aparea atunci cand nu se iau aceste medicamente ?
1, teama de cancer este o problema separat si se trateaza la psiholog
2 o simpla intepatura a mucoasei se vindeca in 5-7-10 zile
depinde de regimul alimentar adoptat
2 o simpla intepatura a mucoasei se vindeca in 5-7-10 zile
depinde de regimul alimentar adoptat
multumesc frumos. va mai rog sa-mi spuneti ce regim alimentar trebuie adoptat ?
fara sucuri cu acid, fara fructe citrice, fara nimic acru, otet..s.a ce irita faringele
domnule doctor, voi ramane mereu cu aceasta sensibilitate ? cand inghit simt mereu o jena, nu stiu cum sa va explic. va rog sa-mi spuneti ce sa fac, sunt foarte nelinistit din cauza asta
sau dupa ce osul de peste s-a desprins de acolo, se poate sa fi ramas undeva mai jos ? ce-mi recomandati, sa mai merg la spital la Panduri la un control ? fiindca acolo am fost prima data, sau aceasta neplacere la inghitit va disparea ? va reamintesc ca pe data de 01 decembrie s-a intamplat necazul si a doua zi dimineata m-am dus la spital
chiar si atunci cand nu inghit simt ceva, o intepatura usoara, un nod in gat
ati tinut regim aliemntar strict
gargara facuta des, tab. de supt sau sprey pentru faringe?
gargara facuta des, tab. de supt sau sprey pentru faringe?
Buna ziua,
Am o intrebare pt dl.doctor Flueraru: copilasului meu de o luna ii curge de 4 zile dintr-o singura ureche un lichid galbui, subtire. E posibil semn de infectie? Dupa o baita a inceput sa curga, e posibil sa fi intrat apa in ureche. Ce as putea face? Multumesc.
Am o intrebare pt dl.doctor Flueraru: copilasului meu de o luna ii curge de 4 zile dintr-o singura ureche un lichid galbui, subtire. E posibil semn de infectie? Dupa o baita a inceput sa curga, e posibil sa fi intrat apa in ureche. Ce as putea face? Multumesc.
sa mergi la un medic ORL..sa.i aspire secretiile si sa.ti spuna daca este doar otta externa de la apa.sau este afectat si timanul
tratamentul difera
NU trebei sa ai ajunga apa in ureche.. mult timp
se poate pune 1-2 pic de apa oxigenata..si dupa de sters tot ce a iesit din ureche
tratamentul difera
NU trebei sa ai ajunga apa in ureche.. mult timp
se poate pune 1-2 pic de apa oxigenata..si dupa de sters tot ce a iesit din ureche
Buna ziua! am si eu o problema de ceva timp, am o mancarime si o usturime ingrozitoare in gat in special noaptea, e ceva ce nu se poate explica in cuvinte in plus si o durere sacaitoare parca simt mereu umflat in partea de sus inspre omulet, macarimea e si in urechi, nas, o secretie albicioasa in gat doar dimineata, nu pot sa consum lichide reci (beau apa calda in fiecare dimineata pentru a mi ameliora catusi de putin usturimea, durerea ), in plus in fiecare dimineata stranut si imi curge nasul. Daca ridic putin mai tare vocea ragusesc.Am fost la medic ORL si am fost diagnosticata cu, laringo faringita cronica mi am facut diferite analize de sange inclusiv helicobacter, exudat faringian rezultatul ok, am urmat diferite tratamente(sunt multe de aceea nu specific) cu antiinflatoare, antihistaminice, inclusiv spray nazal si bucal Farigospray, Rinoclenil, Bioparox, nici o schimbare, sincer nu stiu ce ar trebui sa fac ?!Va rog din suflet sa ma sfatuiti dumneavoastra ! multumesc.
1. senzatiile de 'mancarime si o usturime ingrozitoare in gat in special noaptea' se datoreaza REFLUXULUI GASTRO ESOFAGIAN
acidul gastric irita si arde mucoasa faringelui si inplicit a laringelui
de aici siu acel diagnostic.. numai CA.. cauza este mai jos si daca nu tratati cauza.. restul sunt bani aruncati
mai ales ca antiinflamatoarele in pastile.. irita si mai mult mucoasa gastrica
am scris foarte mult pe forum despre ce regim trebuie adoptat si ce tratamente locale trebuie sa faceti
2. ingestigatiile la gastrologie sunt obligatorii
acidul gastric irita si arde mucoasa faringelui si inplicit a laringelui
de aici siu acel diagnostic.. numai CA.. cauza este mai jos si daca nu tratati cauza.. restul sunt bani aruncati
mai ales ca antiinflamatoarele in pastile.. irita si mai mult mucoasa gastrica
am scris foarte mult pe forum despre ce regim trebuie adoptat si ce tratamente locale trebuie sa faceti
2. ingestigatiile la gastrologie sunt obligatorii
Va multumesc pentru sfaturile dumneavoastra, care imi sunt de mare ajutor.Voi face un examen gastro si apoi revin cu noutati.multumesc inca odata.Ceea ce nu stiu eu pana voi ajunge sa mi fac acele investigatii, e ce regim trebuie sa tin sau mai exact ce anume ar trebui sa fac.
se exclud complet lactatele, mancarea acra, fructele citrioce, sucurile,
otetul, prajelile, ciocolata..s.a care simti ca ppovoaca discomfort gastric sau reflux
otetul, prajelile, ciocolata..s.a care simti ca ppovoaca discomfort gastric sau reflux
Buna ziua,
Acum 2 luni si jumatate am inceput sa expectorez dimineata sputa verde, iar pe seara faceam febra 37 care scadea singura dupa 2-3 ore dar simteam ca imi arde capul si ochii. Apoi au inceput dureri din ce in ce mai mari de cap si in spatele ochilor, efectiv simteam ca imi baga cineva un cutit in ochi.Am mers la dr familie care a zis ca e sinuzita si a prescris Ceclor 5 zile si ACC. Dupa tratament nici o ameliorare, au mai cedat durerile si nu am mai facut febra 37 zilnic, dar am inceput sa tusesc si sa expectorez si in timpul zilei, dureri in gat, usturimi si raguseala.
Am mers la pneumologie, am facut radiografie, totul e ok cu mentiunea ca plamanii sunt cam incarcati. Dna dr a prescris Eficef 10 zile, Teotard si Eurespal. Dupa ce am inceput acest tratament au aparut din nou durerile groaznice de cap si la sfarsitul tratamentului am facut febra 37.5-38.
Mentionez ca pe masura ce trecea timpul eu expectoram din ce in ce mai mult dimineata in special o sputa galben -verde care incepea sa se deschida la culoare pe masura ce o eliminam. Mi s-a intamplat ca dimineata sa si vars lichid gastric galben in care mi s-a parut ca erau flegme. Dimineata sunt ragusita si simt ca un dop in gat care nu imi da voie sa vorbesc corect, dupa ce expectorez totul revine la normal.
Apoi am facut cultura de sputa dar nu a iesit nimic (cand s-a recoltat eram sub tratament cu antibiotic), VSH 105, FIBRINOGEN 489.7, am facut Cefort intravenos la 12 ore cu Gentamicina timp de 7 zile. Dupa tratament VSH 100, FIBRINOGEN 453.1. Am facut radiografie SAF, dl dr zice ca sinusurile nu sunt incarcate dar suspecteaza ca ar fi o sinuzita maxilara odontogena pt ca se vede putin pe radiografie dar nu stie sigur pt ca acolo poate fi si proiectia oaselor (sper ca m-am exprimat corect), a zis sa nu mai iau antibiotic ci doar Bixtonim Xilo de 2 ori pe zi, Sinupret 6 pe zi, Erdomed 2pe zi si Flamexin pt durere, sa refac peste cateva zile VSH si cultura de sputa si apoi sa consult si un stomatolog.
Ideea este ca ma doare in continuare capul, o durere infunfata dar suportabila, expectorez mult dimineata verde si se deschide la culoare pe masura ce elimin, tuse productiva pe parcursul zilei dar sputa este alb galbui, am o stare de oboseala, lipsa poftei de mancare si o durere de stomac uneori, o usoara infundare a nasului doar pe cate o parte in special dimineata sau cand am cate un puseu de tuse dar pot respira cu usurinta.
Credeti ca as expectora asa mult de la o sinuzita maxilara odontogena (probabila zice dl dr) mai ales ca pe radiografie de vede foarte putin si nici macar nu este sigur ca acolo este infectie sau doar proiectia oaselor?Si era sa uit a spus ceva si de o deviatie de sept pe partea stanga de care nu am stiut niciodata si care nu a creat probleme.
Va rog sa ma ajutati pentru ca efectiv simt ca nu mai suport aceasta stare de atata timp si mai ales nu mai suport expectoratiile, am un gust urat in gura, halena, nu pot sa manac, am o stare de nervozitate.
Va multumesc anticipat !!!!
Acum 2 luni si jumatate am inceput sa expectorez dimineata sputa verde, iar pe seara faceam febra 37 care scadea singura dupa 2-3 ore dar simteam ca imi arde capul si ochii. Apoi au inceput dureri din ce in ce mai mari de cap si in spatele ochilor, efectiv simteam ca imi baga cineva un cutit in ochi.Am mers la dr familie care a zis ca e sinuzita si a prescris Ceclor 5 zile si ACC. Dupa tratament nici o ameliorare, au mai cedat durerile si nu am mai facut febra 37 zilnic, dar am inceput sa tusesc si sa expectorez si in timpul zilei, dureri in gat, usturimi si raguseala.
Am mers la pneumologie, am facut radiografie, totul e ok cu mentiunea ca plamanii sunt cam incarcati. Dna dr a prescris Eficef 10 zile, Teotard si Eurespal. Dupa ce am inceput acest tratament au aparut din nou durerile groaznice de cap si la sfarsitul tratamentului am facut febra 37.5-38.
Mentionez ca pe masura ce trecea timpul eu expectoram din ce in ce mai mult dimineata in special o sputa galben -verde care incepea sa se deschida la culoare pe masura ce o eliminam. Mi s-a intamplat ca dimineata sa si vars lichid gastric galben in care mi s-a parut ca erau flegme. Dimineata sunt ragusita si simt ca un dop in gat care nu imi da voie sa vorbesc corect, dupa ce expectorez totul revine la normal.
Apoi am facut cultura de sputa dar nu a iesit nimic (cand s-a recoltat eram sub tratament cu antibiotic), VSH 105, FIBRINOGEN 489.7, am facut Cefort intravenos la 12 ore cu Gentamicina timp de 7 zile. Dupa tratament VSH 100, FIBRINOGEN 453.1. Am facut radiografie SAF, dl dr zice ca sinusurile nu sunt incarcate dar suspecteaza ca ar fi o sinuzita maxilara odontogena pt ca se vede putin pe radiografie dar nu stie sigur pt ca acolo poate fi si proiectia oaselor (sper ca m-am exprimat corect), a zis sa nu mai iau antibiotic ci doar Bixtonim Xilo de 2 ori pe zi, Sinupret 6 pe zi, Erdomed 2pe zi si Flamexin pt durere, sa refac peste cateva zile VSH si cultura de sputa si apoi sa consult si un stomatolog.
Ideea este ca ma doare in continuare capul, o durere infunfata dar suportabila, expectorez mult dimineata verde si se deschide la culoare pe masura ce elimin, tuse productiva pe parcursul zilei dar sputa este alb galbui, am o stare de oboseala, lipsa poftei de mancare si o durere de stomac uneori, o usoara infundare a nasului doar pe cate o parte in special dimineata sau cand am cate un puseu de tuse dar pot respira cu usurinta.
Credeti ca as expectora asa mult de la o sinuzita maxilara odontogena (probabila zice dl dr) mai ales ca pe radiografie de vede foarte putin si nici macar nu este sigur ca acolo este infectie sau doar proiectia oaselor?Si era sa uit a spus ceva si de o deviatie de sept pe partea stanga de care nu am stiut niciodata si care nu a creat probleme.
Va rog sa ma ajutati pentru ca efectiv simt ca nu mai suport aceasta stare de atata timp si mai ales nu mai suport expectoratiile, am un gust urat in gura, halena, nu pot sa manac, am o stare de nervozitate.
Va multumesc anticipat !!!!
1. trebuei facut un consult la Stomatolog chirurg sau Maxilo-facial
sa rezolve problema cu dantura
2 NU.. de la sinuzita secretiile vinsi pe nas si se trag spre faringe si se destinge de acea expectoratie care o descrieti
3 cred ca este o Traheo-bronsita.. care NU s evede pe radiografie
medicul de familie si de la pneumo-ftizio erau obligati sa Va asculte si cu Stetoscopul la plamani
Orice problema Traheo-bronsica.. se trateaza corect si cu tratament local
Aerosoli., inhalatii, salinoterapie, aromotearpie.. erau OBLIGATORII
4 un consult la gastrologie este necesar
si regimul alimentar trebuie schimbat
se exclud complet Lactatele, Fainoasele, citricele, mancvarea acra cu otet..s.a
sa rezolve problema cu dantura
2 NU.. de la sinuzita secretiile vinsi pe nas si se trag spre faringe si se destinge de acea expectoratie care o descrieti
3 cred ca este o Traheo-bronsita.. care NU s evede pe radiografie
medicul de familie si de la pneumo-ftizio erau obligati sa Va asculte si cu Stetoscopul la plamani
Orice problema Traheo-bronsica.. se trateaza corect si cu tratament local
Aerosoli., inhalatii, salinoterapie, aromotearpie.. erau OBLIGATORII
4 un consult la gastrologie este necesar
si regimul alimentar trebuie schimbat
se exclud complet Lactatele, Fainoasele, citricele, mancvarea acra cu otet..s.a
Buna ziua domnule doctor.va rog frumos sa ma ajutati pt ca sunt disperat.problema sta in felul urmator.am o rinoree posterioara dreapta uneori clara uneori cu mucus alb.am fost consultat de 4 medici orl.care au spus ba ca am rinita ba ca am sinuzita si tot asa.am urmat nenumarate tratamente si pentru alergie si pentru sinuzita dar degeaba.in cele din urma am facut si un computer tomograf din care a reiesit sinuzita maxilara cronica culmea pe stanga problemele mele fiind pe partea dreapta.am facut si consult stomatologic degeaba.nu s a gasit nimic..tin sa mai precizez ca uneori simt ca se formeaza ca o coaja in zona unde se intalneste nasul cu gatul(scuze de exprimare)in spatele omuletului.mai am si nasul infundat cate o nara ba stanga ba dreapta...va rog din suflet dati mi un sfat pt ca nu mai suport senzatia asta de mucus ce atarna din nas in gat...daca imi puteti da un numar de telefon cu tarif v as putea explica mai amanuntit ce si cum.va rog din suflet ajutati ma ca m am saturat sa umblu din medic in medic fara rezultat.va multumesc anticipat
1.trebuie facuta o endoscopie a rinofaringelui
2. Se exclud complet din alimentatie lactatele. Tot ce e din aluat fii d producatoare de mucus
3. Cornetele trebuie reduse i volum cu radiofrecventa
2. Se exclud complet din alimentatie lactatele. Tot ce e din aluat fii d producatoare de mucus
3. Cornetele trebuie reduse i volum cu radiofrecventa
in primul rand va multumesc foarte mult pentru raspunsul atat de rapid
1.in legatura cu endoscopia daca se afla ceva in acea cavitate nu se evidentia pe ct?am vazut acolo in fotografii ca este evidentiat si canalul rinofaringean.
3.nu stiu daca exista vreun cabinet in alexandria de unde sunt dotat cu asa ceva.mai exista vreo metoda de reducere a cornetelor gen picaturi sau altceva?
va multumesc din nou din suflet
1.in legatura cu endoscopia daca se afla ceva in acea cavitate nu se evidentia pe ct?am vazut acolo in fotografii ca este evidentiat si canalul rinofaringean.
3.nu stiu daca exista vreun cabinet in alexandria de unde sunt dotat cu asa ceva.mai exista vreo metoda de reducere a cornetelor gen picaturi sau altceva?
va multumesc din nou din suflet
p eforum gasiti sute de postari cum s efac tratamentele locale ORL.. cu inhalatii, aerosoli, aromoterapie tratamentul cu Colargol..s.a
Buna ziua, dl doctor.
Desi am o varsta si ar trebui sa stiu cam ce sa fac, raceala asta m-a luat scurt, este vineri, sunteti singura mea speranta.
Totul a inceput ieri cu o usoara mancarime in gat dimineata, seara de la gadilatura am inceput sa tusesc, acum aerul care il expir pare fiebinte, ochii ard si ei, ma doare carmea pe mine, tusesc cu usturime in gat si cand tusesc ma doare capul cu o usoara presiune pe tample.Nu am febra.
Ce ma sfatuiti?
Desi am o varsta si ar trebui sa stiu cam ce sa fac, raceala asta m-a luat scurt, este vineri, sunteti singura mea speranta.
Totul a inceput ieri cu o usoara mancarime in gat dimineata, seara de la gadilatura am inceput sa tusesc, acum aerul care il expir pare fiebinte, ochii ard si ei, ma doare carmea pe mine, tusesc cu usturime in gat si cand tusesc ma doare capul cu o usoara presiune pe tample.Nu am febra.
Ce ma sfatuiti?
Raceala e cu febra.
Puneti termometru
Daca nu e febra...seamana a alergie
Luati aerius sau borenar seara
Puneti termometru
Daca nu e febra...seamana a alergie
Luati aerius sau borenar seara
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3raceala - defectiune de respiratie
- 6simt cum respir in partea stanga cateodata.
- 5Tuse de 3 ani.. mai mult de la frig si de la tigara dar nu numai
- 4Probleme cu gatul.. Nodul vocal
- 25orl - recomandari/sfaturi
- 3Mucus in gat
- 4interpretare analize
- 0Bronsita asmatiforma nu se mai opreste din tuse
- 5Problema grava cu gatul
- 6Senzatie de apasare in zona gatului
- 8Nas infundat si sforait la bebe de 11 luni
- 1Nas infundat
- 4Respir doar pe o nara fosa nazala
- 2nara infundata alternativ
- 2tuse dupa fiecare masa
- 1Nas înfundat de 4 zile
- 1Tuse dimineata si seara
- 1Nas infundat, cate o nara alternativ
- 0Nas înfundat permanent bebe
- 4Nas infundat constant și sforăit
Mai multe informații despre: Dificultatea in respiratie Tusea nasul infundat gatul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: