A facut de 3 ori puroi in gat, nas infundat si doarme cu gura deschisa

343 comentarii 1 2 ..... 789 ..... 11 12 Înainte ›
0
16-04-2015, ora 16:15
claudiasilvia
Nu este medic/terapeut
claudiasilvia
acum 1 luna a inceput sa ma doara gatul in partea dr si spre ureche, la inceput am luat tantum verde, nu mi-a trecut, intre timp cred ca am luat si viral ca am avut o noapte febra si dureri de oase bineinteles in gat s-au intensificat si spre stg si m-am dus la medicul de familie care mi-a prescris azitrox 3 zile cu bioflu si erdomed ; m-a lasat febra si gripa dar nu mi-a trecut din gat; m-am dus din nou si mi-a dat injectabil ampicilina10 cu gentamicina 80-5 zile dim si seara, nu mi-a trecut nici dupa injectii si m-am dus la orl, unde i-am spus tot si mi-a prescris klacid de 500, 1 pe zi, 5 zile cu mig 400 si nistatina, intre timp am facut si exudat faringian care a iesit la toate cele trei streptococ beta hemolitic, stafilococ hemolitic si candida- absent. Va rog spuneti-mi ce as putea avea ca nici acum nu mi-a trecut tot am o durere usoara care se intinde spre ureche in partea dr si la baza limbii; fac mereu gargara cu apa cu bicarbonat, cu apa cu sare, miere cu propolis si ghimbir- nu mai stiu ce sa fac
multumesc
0
16-04-2015, ora 20:37
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
1 este bine sa nu mai acceptati tratament de la medicul de familie pentru Bolile ORL
nu inzadar se fac specializari de 6 ani pe ORL
2 medicul de familie NU avea dreptul sa indice tratamentul 2.. daca primul nu si.a facut efectul si nu a stiut ce probleme aveti defapt
3 este posibil si infectie dentara si reflux gastro-esofagian care dau si dureri de gat si dureri de urechi
0
16-04-2015, ora 22:34
claudiasilvia
Nu este medic/terapeut
claudiasilvia
Multumesc
0
23-04-2015, ora 16:18
Raluca1979
Nu este medic/terapeut
Raluca1979
Buna ziua domnule doctor Flueraru, ma nu mesc Raluca Chirap, am 36 de ani si de vreo doi ani am probleme cu amigdalele, imi apare periodic puroi pe ele si am o flegma gelatinoasa in gat.Astazi am citit despre criptolizis si ma intereseaza sa fac si eu acest pas. vroiam sa va intreb daca m-ati putea programa la o consultatie si eventuala operatie cu laserul. Mentionez ca sunt di Gura Humorului, dar ma pot deplasa oricand la Pascani. In asteptarea raspunsului Dvs, va multumesc!
0
23-04-2015, ora 21:23
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
dai clic pe fvaleriu
o sa gasesti acolo adresa personala pe hotmail
atasezi acolo cateva poze cu amigdalele sa vad despre ce este vorba
0
25-04-2015, ora 21:42
nicolenko
Nu este medic/terapeut
nicolenko
Buna seara, revin cu problema mea, otita, rinita, apoi sinuzita, diagnostica cu rmn la cap, am facut punctie pt ca nu a reactionat la cefotax si zinat, dupa care mi s a prescris sinutox, aerinaze, pinosol si aerosoli cu solutie pt aerosoli, nu stiu ce contine, nasul pulseaza puternic dupa aerosoli si a inceput sa ma doara dupa urechea la care am facut otita, ce e de facut pt ca incep sa mi pierd increderea in tratamentele primite?
0
07-05-2015, ora 04:29
Doina2015
Nu este medic/terapeut
Doina2015
Buna seara, domnule doctor. Ma numesc Doina si ma aflu aici (forum.romedic.ro) ca sunt foarte ingrijorata din cauza tatălui meu care are 57 ani si 150kg. De 5 luni el s-a lasat de fumat dupa multi ani de fumator care fuma pe zi un pachet-un pachet jumate si s-a lasat din cauza unei raceli lăsată cu tuse seaca. Lasandu-se de fumat, s-a ingrasat 5kg si acum a ajuns la 155kg, el nu este o persoana grasa, cum sunt persoanele grase in general, la el este burta mare si tare. Cand merge, cand doarme sau cand face si cel mai mic efort el respira greu, gâfâie, oboseste repede si toate astea ma ingrijoreaza rau. Are si ulcer varicos la piciorul stang, cred ca tot din cauza greutatii si are circulaţia sangelui "proasta". A fost la medicul de familie si i-a dat niste pastile de colesterol si pt circulaţie.. atat. Cu inima cica sta bine dar tot ma ingrijoreaza. Ce ma sperie foarte tare la el este cand doarme, nu-mi place cum respira am impresia ca se sufoca cateodata. Intr-o seara l-am vazut in timp ce dormea cu gura intre-deschisă avea saliva si pt prima data il vad cu putina spuma la gura, de frica l-am trezit si mi-a zis sa stau linistita ca nu are nimic era doar saliva dar eu tot nu pot sta linistita. Mi-e frica sa nu păţeasca ceva in somn. De ce i s-a facut spuma aia la gura ? Care sunt cauzele ? Are probleme cu inima ? La ce medic trebuie sa meargă sa faca un control ? Dati-mi un sfat ca sunt ingrijorata. Va multumesc
0
07-05-2015, ora 21:10
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
1 cea mai mare problema sunt aceste kg in plus..
urgent trebuie sa renunte absolut la toate lactatele, dulce, sa reduca drastic fainoasele
regimul corect trebuie sa fie 80% legume..si doar 15-20 la suta.peste si.carne slaba gatita acasa, hidratare corecta cu apa si ceaiuri pentru detoxifiere
multa miscare zilnic
2 daca citesti prospectul la acele pastile pentru colesterol..o sa vezi ca pot sa.i faca mai mult rau decat bine... cred ca trebuie inlocuite cu un tratament naturist corect ales de un medic cu specializare in medicina naturista
3 cat priveste problema locala de respiratie
poate fi si de la burta mare care apasa pe diafragma si plamani cand sta culcat
ar trebui sa manance la 18.00 si foarte putin.. dupa care nimic pana la culcare
4 un consult ORL..si la pneumo-ftizio..este obligatoriu
0
13-05-2015, ora 12:42
Eu3
Nu este medic/terapeut
Eu3
Buna ziua. am si eu o mare rugaminte la Dvs daca ma puteti ajuta cu o parere. Ieri am fost la ORL de mi-a fost scos un mic dop din ureche care din spusele Doamnei doctor era impins mult in interor, dupa ce a incercat cu ceva sa il scoata apoi mi-a bagat si vreo 4 seringi de apa si in final cu un fel de "aspiratior" a reusit sa il scoata dar m-a durut cam tare si mi-a zis ca mi-a lezat putin pielea din ureche. mi-a pun o fesa in ureche si a zis sa o tin pana seara. am ajuns acasa si am tinut fesa pana seara apoi am scos-o si totul a fost in regula. dar acum de dimineata cand m-am trezit mi-a curs putin sange din ureche si s-a uitat sotia mea sau a incercat sa se uite si parca este si ceva alb acolo pe langa sange inchegat in ureche. specific ca nu ma doare deloc urechea dar o simt parca foarte putin infundata. Dvs. ce spuneti, ce parere aveti?
0
27-05-2015, ora 15:48
rekaalinab
Nu este medic/terapeut
rekaalinab
Buna ziua dl.doctor.De o luna ma confrut cu o problema si nu stiu ce trebuie sa m-ai fac.Luna trecuta am fost racita, am avut muci galbeni, verzi, frisoane, dureri de ochi, nas dar mi-au trecut simptomele destul de repede.La inceputul lui Mai am inceput sa ma simt foarte obosita(desi consumam 2 cafele pe zi) si am inceput sa simt ceva ciudat langa nas deaspra caninului.Mi-am sunat medicul de familie si mi-a zis ca sa iau osteocare ca am o lipsa de ca si mg(la vremea respectiva alaptam).Dupa o saptamana de osteocare a inceput sa-mi amorteasca mana, fata m-am dus la urgente si mi-a zis ca-i de vina osteocare si sa renunt la el.Zis si facut.Pe data de 3 mai am simtit o presiune foarte puternica in zona feteti, nasului, am avut dureri de nas foarte puternice.Miercuri pe 5 mai iar mi-au aparut parasteziile la fata si maini.M-am dus la urgente si mi-a zis ca-i pe ond de stres.Totusi, nu m-am lasat si m-am dus la ORL, am facut radiologie iar D-na Doctor mi-a zis ca am sinuzita acuta, fara puroi.Mi-a dat Fleraday, Virmovo, Omez.Ajunsa casa am inceput sacitesc pe net si am vazut cateva tratamente naturiste(inhalatii cu musetel, aerosoli, comprese cu mamaliga calda, comprese cu sare calduta).Am inceput urmat tratamentul dat iar la vreo 2 zile, dupa ce mi-am pus mamaliga calda am simtit cum se rupe ceva in interiorul obrajilor.Atunci au aparut primii muci(foarte putini)Dupa 7 zile de tratamentm-am dus iar la D-na Doctor si mi-a spus ca s-ar putea sam muci in sinusurimi-a zis ca termin antibioticul si sa iau Sinupret, Sterimar, Aerosoli Famacie Elvaruj si inhalatii.Pe data de 14 am terminat antibioticul simuci iesiau foarte putini(si aia chinuiti)in plus am dat si in tusa seaca, chinuitoare.Starea mea nu se imbunatatise in plus simteam ca ma strange si gatul, capul ca o curea de jur, imprejur.Luni pe 18 mai m-am dus la D-na Dr.Popovici Mihaela i-am spus starile mele, i-m at radiologia s-a uitat in nas( dupa ce mi-a pus niste picaturi ca sa-mi amorteasca)cu un aparat special si mi-a zis ca nu se vede nimic, dar ca dupa simptome ar fi sinuzita sfenoidala.In acea seara au inceput sa iasa primii muci(foarte multi-si dintr-oparte si din alta)D-na Doctor mi-a dat Klaci SR, Aerosoli cu genta, dexa, bixtonim, ser, ketonal forte si prospan.Din seara respectiva scot muci prin sinusurile obrajilor.Ei sunt lipiciosi si ma chinui foarte mult sa-i scot.Am facut inhalatii, am pus picaturi de lamaie, ap calduta.Muci am si in gat, la fel scot foarte multi.Maine ar fi ultima zi de antibiotic, maine am programare la CT SAF, dar nu stiu ce sa mai zic.Scot foarte multi muci, gatul e iritat azi parca ma tin ganglionii si am o senztie ciudata la fata si cap.Mentionez ca nu am polipi, dinti nu sunt cariati, amigdalele sunt scoase.Nu stiu ce sa ma fac.Va rog daca se poate un pic de ajutor.
0
27-05-2015, ora 15:51
rekaalinab
Nu este medic/terapeut
rekaalinab
Dureri nu am dar am stari ciudate, aerul am observat ca-mi face bine si azi vad c ma tine fata pe interior si gtul in zona ganglionilor.
0
27-05-2015, ora 20:03
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
1 consult la stomatolog si radiografie la radacina dintilor de sus de sub sinsu este obligatoriu
2 dupa CT o sa se stie daca e cazul de punctii sinusale sau nu
3 starea de rau generala poate fi de la probleme gastro=intestinale sau de la tensiune mica.. care trebuei corecttat prin alimentatie corecta si tratament naturist
0
02-06-2015, ora 11:04
nechitavio
Nu este medic/terapeut
nechitavio
Buna ziua domnule doctor. Am un baietel de 5 ani care a facut otite repetate, cel putin asa ne-a zis medicul de familie, (fiecare racela asociata cu otita). Intr-adevar s-a plans uneori si de dureri de urechi. Am fost la un consult ORL la o clinica privata si ni s-a spus ca are polipi si trebuie operat. Ni s-a mai spus ca din cauza polipilor foarte mari nu i s-a ventilat corect urechiuta stanga si ii este absorbit timpanul, dar ca dupa operatia de polipi totul va reveni la normal.
Apoi ne-am dus la un alt medic in spital pentru un consult ORL. Acesta ne-a spus aceleasi lucruri si in plus ca trebuie montate aeratoare bilaterale.
Ce nu inteleg eu de ce trebuie aeratoare bilaterale si daca este imperios necesar deoarece vine vara si am o teama in legatura cu aceste aeratoare.
La recomandarea medicului la care am fost in privat am facut si o timpanograma.
La spital medicul s-a uitat fugitiv peste ea si chiar si controlul mi s-a parut a fi unul destul de fugitiv.max. 10 min.
Va rog sa ma ajutati cu un sfat.
0
02-06-2015, ora 14:05
boala fara leac
Nu este medic/terapeut
boala fara leac
Buna ziua am si eu o intrebare : de ce am presiune in urechi?am 38 de ani 60 de kg si 160 inaltime, tensiune 11 cu 6 am mers la medic orl stiu ca am rinita alergica si amigdalita cazeioasa ( cred ca am zis Bn) am efectuat si teste pt vertij toate fiind ok inclusiv audiograma, de la ce ar putea fi presiunea asta UN urechi cu ameteala? Multumesc
0
06-06-2015, ora 18:17
rekaalinab
Nu este medic/terapeut
rekaalinab
Revin domnule doctor
In urma CT-lui d na doctor mi a zis ca am sinusurile curate, libere dar ca cornetel posterioare inflamate si ca tr sa le operez.mi a dat dymista si mi a zis sa vad cat rezist cu acest spray.in aceasta perioada tot am secretii posterioare, parca mi se infunda sinusurile maxilare si ma chinui s scot muci din sinusuri...fiind tot albi.inflamare coenetelor pot da acesti mucii si aceasta senzatie de sinusuri maxilare indundate.
0
08-06-2015, ora 09:06
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
citeste despre produse alimentare producatopare de MUCUS si le excludeti din alimenttatie
posibil sa fie cazul de consult la gastrologie
0
17-06-2015, ora 00:56
ana_marya1983
Nu este medic/terapeut
ana_marya1983
Buna seara, domnule doctor.Am un baietel de 4 luni si de cand l am nascut are mucisori in nasuc.cand ii are albi cand raceste ii are galbeni.am folosit ser, batistuta sugarului, colargol si nimic nici o amelionare...precizez ca l am avut de doua ori internat cu o raceala la plamani si nici dupa tratament cu ampicilina cu genta si hidrocortizon nu am rezolvat problema nasucului.i am facut si aerosoli cu musetel si cu ser si degeaba.ce este de facut pt ca din aceasta cauza nu se odihneste cum trebuie.se trezeste din somn din cauza nasucului se ineaca cand bea laptic...multumesc mult
0
17-06-2015, ora 16:06
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
asa ceva se intampla numai la copii alimentati artifical ( fac reactie de exces de mucus la laptele praf)
sau la copiii la care mama NU a fost tocmai cuminte in timpul sarciniii si nu a tinut un regim corect alimentar.. lucru care a afectat si sanatatea copilului
nu aveti alta soluti e decat sa.l tratati corect local ( aspiratii, Quixx sprey, permanent
sa gasiti un lapte care.l tolereaza
0
17-06-2015, ora 18:27
ana_marya1983
Nu este medic/terapeut
ana_marya1983
Domnule doctor in timpul sarcinii am mancat foarte sanatos, nu am consumat alcool, nu am fumat am mancat foarte multe salate, fructe, fara prajeli.cred ca din punctul asta de vedere nu ar fi probleme.de alaptat la san l am alaptat 2 luni jumatate (atat am avut lapte).acum bea topher (lactana, lapte organic)este bio si m-am gandit ca este cel mai bun.sa incerc sa-i dau humana????
0
17-06-2015, ora 18:46
eyecandy
Nu este medic/terapeut
eyecandy
Domnule doctor Valeriu, va rog mult acordati-mi parerea dumneavostra. In urma cu 3 saptamani am avut un atac de vertij in momentul in care m-am intins pe spate si am flexat capul pentru ecografie tiroidiana de rutina. (Ecografia a iesit bine, nici o problema a tiroidei).
Criza maxima de vertij si varsaturile au durat o zi, si dupa o saptamana in care vertijul se ameliora doar putin, am fost la clinica urechii unde am fost diagnosticata cu BBPV canal posterior Ureche Dreapta. Mi-au facut manevra Epley la o saptamana de la debutul vertijului. Dupa manevra, mi s-a indicat sa dorm pe urechea stanga, neafectata de BBPV, pe 2 perne ca sa permit asezarea otolitilor. Vertijul si ametelile reziduale au disparut complet la 6 zile dupa manevra Epley.
Insa, dupa 2 nopti de dormit intr-o singura pozitie pe stanga, am inceput sa percep un susur in urechea stanga, continuu cu mici intreruperi, ca si cum as auzi apa curgand printr-o teava. In acest moment am o saptamana si jumatate de cand aud acel sunet, in special noaptea pe liniste.
Am fost din nou ieri la clinica urechii unde mi s-a efectuat audiometria de tinitus si doctorul mi-a zis ca nu am auzul afectat deloc si ca banuieste cauze psihice, din cauza stresului BBPV as fi declansat aceste acufene.
Incercand sa o iau pe firul logic al momentului si urechii in care s-a declansat, e posibil sa fie cauzat de pozitia coloanei cervicale in timpul somnului?
Am luat tanakan cateva zile, nu constat imbunatatiri.
In ultimele 3 nopti am insomnii si atacuri de panica in valuri din cauza acestui tinitus.
Va rog ajutati-ma cu un sfat.
Suspectez ca am o spondiloza cervicala din cauza pozitiei la calculator, am destul de des dureri de ceafa.
Daca trebuie sa fac investigatii suplimentare, din moment ce ORL a fost ok, unde m-ati indruma mai intai?
Multumesc mult.
0
17-06-2015, ora 20:33
adrianna miha
Nu este medic/terapeut
adrianna miha
Buna ziua, dl doctor, am un baietel de 4 ani si ne-am confruntat cu multe reprize de otite si amigdalite inflamate si desi am fost la control orl, la diversi doctori, mi-au recomandat operatia de polipi chiar si de amigdalite, dar baietelul meu nu are amigdalitele in permanenta inflamate si am decis sa mai vedem si alte pareri referitor la operatie insa citind forumul dvs. am inteles ca trebuie sa am grija si la regimul alimentar, lucru de care ceilalti doctori nu mi-au pomenit si as vrea, va rog, sa imi spuneti ce parere aveti despre umiditatea din camera copilului, vara este de aprox. 34% pe timpul zilei, iar nopatea folosim un umidificator iar umiditatea abia ajunge in jur de 38% uneori 40% si temperatura din camera de aprox 26 27 grade, iarna temperatura e de aprox 23 24 grade, dar umiditatea e la fel. Vreau sa va mai intreb, cat timp pot sa ii fac aerosoli si cu ce substante, poate ceva mai naturist, seara cand doarme fornaie usor, iar cand ii faceam aerosol cu ser fiziologic si dexametazona respira mai usor, dar stiu ca nu trebuie sa folosesc dexametazona foarte mult timp. Va multumesc!
0
17-06-2015, ora 20:41
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
pt ana_marya1983
nu tu trebuie sa schimbi alimentatia
pentru asta exista medicii pediatri cu care trebuie sa te consulti
0
17-06-2015, ora 20:46
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
pt.eyecandy
1 investigatii serioase si tratament corect pentru coloana cervicala
2 peste tanacan se poate adauga si Mg cu vit B 6 1 ziua si Valeriana 1 sau 2 seara
3 in rest alimentatie corecta apropiata de vegetariana cu putine grasimi animale si exclus lactatele, hidratare corecta.
0
17-06-2015, ora 20:50
ana_marya1983
Nu este medic/terapeut
ana_marya1983
Am fost cu el domnule doctor si aici in tg jiu si la craiova...doar m au invatat cum sa i curat nasucul cu ser si atat...mi au mai dai colargol si quixx si aerosoli cu ser si cu ceai de musetel si nu au dat rezultate...sunteti prima persoana care imi spune sa-i schimb laptele...de asta va intrebam, pt ca este frustant sa vezi cum copilul tau se chinuie si sa nu poti sa l ajuti.va multumesc foarte mult pentru raspunsuri
0
17-06-2015, ora 20:54
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
pt. adrianna miha
1 umeditatea trebuei sa depaseasac40%..
2 dexametazona NU este solutia corecta
sunt diferite scheme de tratament care pot sa fi e modificate ca si doza si ingrediente conform simptomelor si rezultatului care doresti sa.l obtii
gasiti pe forum formula cu ser efedrinat, prospan, uleiuri volatile
3 pentru respiratai nazala cel mai eficient sa dovedit afi tratamentul cu Colargol
pentru micosorarea amigdalelor functioneaza numia regimul strict fara acidulate, citrice, mancare acra..si cu tratamente locale spreiuri faringo-sprey, dezinflan gat, si tab de supt fara Vit C si fara Lamaie
0
17-06-2015, ora 21:01
adrianna miha
Nu este medic/terapeut
adrianna miha
Va multumesc dle doctor!
0
25-07-2015, ora 19:57
cristinacroitoru
Nu este medic/terapeut
cristinacroitoru
Buna ziua. Din aprilie s-a inceput problema mea. Initial a inceput cu o tuse seaca si durere in gat. Am luat sinecod, mucaltin, doctor mom, antibiotic ospamox. Peste o luna am facut radiografie la plamini, totul era in regula. Mentionez ca tuse era din gat. Am mers la alt medic mi'a prescris antibiotic prefix si salbutamol. Tuse putin s'a remediat dar nu final. Am facut exudat faringian, a fost depistat streptococ, mi'a fost prescris ofloxacina (sensibil la microb). Dupa tratament tusea s'a modificat cu multa flegma si nasul foarte infundat. Am fost la alt medic mi'a pus diagnosticul rino'faringita hipertrofica cronica. Am repetat exudatul a fost depistat alt tip de streptococ, mi'a fost prescris alt antibiotic - cefatrixone. De la aceste 4 antibiotice am deranjat flora, am facut cred si candidoza bucala. Pentru rinita mi'a fost prescris flutinex (corticosteroid) si initial un unguent compus. Initial nasul s'a desfundat, dar flegma nu inceteaza deloc. Cred ca sunt secretii post nazale. Pentru ca noaptea nu tusesc deloc, dar se depun pe limba. Am fost si la gastroenterolog, am o gastrita superficiala, am luat tratament, medicul a garantat ca atata tusea cat si flegma nu sunt de la stomac. La moment dupa 3 luni secretiile post nazale nu inceteaza. Va rog frumos domn Doctor ajutati'ma cu un sfat.
0
26-07-2015, ora 09:18
sonias
Nu este medic/terapeut
sonias
Buna ziua d-nul dr. Sint Sonia, sint din Tg. Mures si am preobleme medicale care nu trec de 6 luni. Va spun istoricul pe scurt. Am inceput cu o pneumonie care in timp s-a dovedid a fi cu micoplasme (analize de singe). Am vazut o multime de dr, 7 radiografii, bronhoscopii, medic infectionist. Concluzia: pneumonie cu micoplasme care s-a vindecat. In toata perioada am avut secretie abundenta. Un dr. a spus ca nu mai este nimic pulmonar, totul este in sfera ORL. In mai au inceput din nou secretii abundente si grose in spatele nasului, care curgeau in git si imi provocau tuse. Prin iunie s-au mai linistit lucrurile si secretiile posterioare s-au redus cantitativ, dar in continuare mi-au provocat tuse si disconfort. Intre timp am vazut 2 medici ORL care au spus ca nu am nimic. Un RMN de sinusuri, de asemenea nu a vazut nimic. In final, nasul infundat l-a convins pe un al 3 medic ORL, sa vada pe RMN obstructia nazala stg si partial dr si sa-mi cauterizeze cozile de cornete inferioare bilaterl. Cortizonul local nu l-am tolerat nici nazal, nici bronsic, mi-a provocat bronhospasm, la fel si salina, deoarece nu stiam ca sint in forma acuta de pneumonie (pina cind medicul de la infectioase mi-a dat tratamentul adecvat, cei de la TBC m-au tinut pe antibiotice ineficiente, dar de aspectul acesta am trecut).Problema mea este ca dupa operatie a pornit o secretie mucoasa abundenta postnazal, ca uneori chiar vomit secretie. Acum dupa 2 saptamini s-a mai redus cantitativ, dar in continuare este, ma irita si ma face sa tusesc. Medicii ORL dau din umar si spun ca nu stiu cind se va opri. De multe ori secretia se lichefiaza si o simt cum curge parca direct in plamini. Am observat ca si la schimbare de vreme se accentueaza. Acum aerul intra bine in nas, dar secretia nu pleaca. Unul din medici mi-a dat vibrocil duo, aerinoze si tussin inainte de operatie, dar dupa am primit protargol care a marit cantitatea de secretie si medrol, de la care a fost putin mai bine, dar a trebuit sa-l intrerup din cauza ca mi-a crescut TA. Nasul incepe usor sa se vindece, cind suflu iese mai usor chiar daca cu singe, dar secretia posterioara nu dispare. Va rog daca puteti sa-mi spuneti daca va disparea si ce tratament sa fac. Mentionez ca pina in acest an nu am mai avut secretii posterioare deranjante. Pe RMN s-a vazut usoara sinuzita paranazala dr, vindecata spune dr. Din 4 medici, doar dinsa a spus de sinuzita. De la mucusul inghitit si de la alimentatia aiurea, uneori am reflux gastroesofagian, atunci creste cantitatea de secretie si ajung chiar sa o dau afara. Consult gastrologic cu gastroscopie am facut si este doar o usoara gastrita reactiva. Multumesc
0
26-07-2015, ora 20:09
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
pt. : cristinacroitoru
1 Radiografie SAF sa se vada daca nu este sinuzita
2 consult stomatoog is rezolvat toate problemele
3 regim stric alimentar fara Lactate, frcucte citrice, mancare acra cu otet si lamaie
4 cumparat aparat de aerosoli..si tratament la domiciliu de 2 ori pe zi
0
26-07-2015, ora 20:09
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
pt. : sonias
1 e bine de stiut ca secretiile se formeaza uneori pe mucoase, la persoanele cu probleme la ninelul intestinelor..si care au un regim alimentar incorect. Citeste despre PRODESE alimentare producatare de MUCUS si le excluzi toate din alimentatie.
2 consult stomatoog is rezolvat toate problemele
3 regim stric alimentar fara Lactate, frcucte citrice, mancare acra cu otet si lamaie, fainoase.
tratament naturist pentru curatarea colonului
4 cumparat aparat de aerosoli..si tratament la domiciliu de 2 ori pe zi
Adaugă un comentariu / răspuns
343 comentarii 1 2 ..... 789 ..... 11 12 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.