am psoriazis la 17ani.. pot sa mananc citrice?
daca am psoriazis pot manca citrice? ce alimente ar trebui sa evit? multumesc
3 comentarii
Buna Biencutza eu iti recomand un cabinet medical din Bucuresti care iti rezolva problema psoriazisului, nu vreau sa-i fac reclama dar stiu cazuri concrete care au fost vindecate, vei scapa definitiv de aceasta boala.Daca te intereseaza iti voi da detalii.E pacat la o varsta atat de frageda sa te chinui cu psoriazis
mersi de sfat!eu sunt din sibiu si am mers la mai multi medici!dar daca vrei poti sa imi zici de cabinetul acela!chiar s-au vindecat unelle persoane>mie mi s-a spus ca aceasta boala nu se vindeca!
Si eu inainte de a afla despre ei stiam ca nu se vindeca, dar e adevarat. Ideea ca o data ce te-ai adresat la ei, iti fac analizele necesare si le trimit in Germania, la noi in Romania nu exista laboratoare de acest gen.Si in functie de analize iti prescriu tratament personalizat.Adresa este Constantin Robescu, nr.11, et.1, sector 3 Bucuresti sau daca vrei contacteaza-i la 021-3166831. Cunosc cazuri cand au vindecat forme canceroase. Asa cred ca nu e cazul sa fii sceptica.Eu zic sa incerci. Multa sanatate si succes
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2incontinenta urinara la adolescent
- 5Durere in partea dreapta.. daca rad, stau in picioare
- 7hodgkin-va rog sa ma ajutati
- 9cine ma poate ajuta
- 3sarcina si psoriazis
- 3Hipertensiune la 17 ani?
- 3Amigdale inflamate la adolescent
- 8Este o marime normala?
- 6dureri genunchi la 13 ani
- 3Marimea penisului, la 14 ani
- 4De prea mult timp...deja
- 7Ma doare testicolul stang
- 8psoriazis cam de 5 ani
- 11De ce mă doare în partea stângă când alerg?
- 8'prima data'!
- 4va rog sa ma ajutati: am probleme cu tenul
- 7probleme cu cresterea.. am 1.60 m si nu mai cresc
- 4Implant mamar la 18 ani
- 10Am 16 ani si am o problema.
- 6de 6 luni am fost operat de varicocel la testicolul stang
Mai multe informații despre: Psoriazisul Adolescentul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: