Am zumzete in cap când vreau sa adorm și trasar foarte tare.

18-11-2017
valivali90
Nu este medic/terapeut
valivali90
Buna am o problema cred că e destul de grava de ceva ani de zile mai exact vreo 5 ani când vreau sa adorm și sunt foarte obosit mă trece niste zumzete in cap foarte tari și trasar îmi iau panica, inima îmi bate foarte tare. Mă liniștesc in foarte scurt timp câteva minute dar tremur parca sunt fara vlaga în mine... Apoi incerc sa adorm din nou mise întâmplă din nou același lucrau sau poate și mai tare... Mă ia mai intens zumzetele in cap și parcă am inima in cap de la acele sumzete... Nustiu cum sa va explic e foarte ciudat și dureros... Într-un final adorm spre dimineață câteva ore. Sa va explic și când imi apare problema : de exemplu când am acumulări de stres foarte mare pe durata de dimp mai lung... Probleme in relație, financiare, familiare, unii oameni îmi vor numai Raul, etc... În toți acești 5 ani această problema nu am avut-o mereu... Că de exemplu am avut stări de bine când mi-a mers totul ok mă luam cu sportul, vacante era relația cu partenera mai buna nu erau probleme multe în viața mia... M-am consultat cu un medic neurolog și am cerut o trimitere pentru computer tomograf fără substanță... Că întrecut am avut niste incidente și am fost lovit în cap... Dar nu misa văzut nimic la tomograf... In ne regula. Asi vrea sa merg la un medic psihiatru dar me frica sa nu-mi de-a un tratament care sa mă facă dependent și să nu-mi rezolve situația... Cu alcoolul am observat că dacă consum ceva înainte de culcare când am aceste probleme nu mai trsar și nici acele zumzete ne suportabile nu le mai am dar mă ia fel și fel de gânduri și tot nu e bn nici cu alcoolul... Și sunt sigur că mă va distruge mai tare... Cofeina daca beau lafel îmi dă stări de panica deși nu mai consum cafea... Doar foarte rar... . Asi dori o părere ce se întâmplă în capul meu mă ia și durere in spatele capului foarte tare uneori. Mulțumesc
10 comentarii
1
20-11-2017, ora 21:53
Alina11i
Nu este medic/terapeut
Alina11i
Ti ai facut analize de sange? Ai fost si la orl? Sunetul se aude mai degraba in urechi sau intr o ureche?
Daca totul iese bine dpdv fizic este posibil sa fie anxietate mai ales in perioade de stres
0
21-11-2017, ora 12:05
valivali90
Nu este medic/terapeut
valivali90
Analizele de sânge le fac cel puțin odată pe an... Problema o am de mult timp... Și nustiu zumzetul îl am în cap spre urechi... La computer ul tomograf misa spus că am dop de ceara in urechea stângă... Dar nu cred că are asta treabă cu trăsăturile și panica palpitati tremurături... Etc. Cred că varianta ultima care ați spus-o este mai degrabă cauza... In cazul asta habar nu am ce sa fac sa nu ajung la pastile și alte tratamente care mă pot afecta mai tare. Va mulțumesc pentru răspuns.
0
21-11-2017, ora 12:32
valivali90
Nu este medic/terapeut
valivali90
Este posibil sa fie și de la urechi osa merg la ORL să-mi curețe ceară apoi voi vedea.
1
21-11-2017, ora 13:31
Alina11i
Nu este medic/terapeut
Alina11i
Da, si un consult orl nu ar strica. Intrebam unde auzi sunetul acela pt ca eu am tinitus, zgomot aproape permanent la o ureche, ca si cum as avea o musca acolo. Ai citit mai multe despre tinitus? Cand e galagie in jur nu am treaba cu el doar cand e liniste sau ma bag la somn. Cu cat il bag mai tare in seama cu atat parca mai rau se aude.
Poate ai tinitus si restul simptomelor sunt doar anxietate pt ca te sperii si esti stresat cu asta..
Anxietatea poate sa ne dea multe senzatii. Si le zic senzatii pt ca noi credem ca e semn de boala dar nu avem nimic:tintus, palpitatii, nod in gat, amorteli maini picioare, senzatia ca arde capul, ameteli, vertij etc. Spun asta in cunostinta de cauza pt ca si eu m am confruntat cu majoritatea din cauza anxietatii. Daca totul este bine si nu ai probl de sanatate ar trb sa te mai calmezi si sa le lasi la spate sa nu te mai consumi pe orice senzatie. E foarte greu dar nu imposibil.
0
24-11-2017, ora 15:23
valivali90
Nu este medic/terapeut
valivali90
Multumesc frumos pentru sfaturile toate va apreciez foarte mult... În legătură sa uit toate necazurile asta incerc dar e foarte greu sper că vor trece toate de la sine... Și cât mai pot sa mile rezolv și eu. Cu zumzetul eu nu aud așa într-o ureche cred că totul e de la cap trasar foarte tare și mă trece acele scurturi in cap... Nu mă mai găsesc când mă trezesc dau cu mana prin pat sa ating ceva și deschid ochii tare sa vad ceva in jur să realizez că sunt conștient și nu e nimic... Și îmi las o mini veioza aprinsă... Mie așa de somn și mise închid ochii și gata trasar așa cate o ora două chear și mai mult până adorm... E trist nu am crezut vreodată că osa ajung într-o astfel de situație să-mi fie frica sa mai dorm dar asta e. Mulțumesc pt sfaturi încă odată.
1
24-11-2017, ora 16:52
Alina11i
Nu este medic/terapeut
Alina11i
Poti sa nu mai vb cu dvs ca probabil suntem de aceeasi varsta. Eu de exemplu am avut perioada in care ameteam f mult si am patit sa ma intorc pe o parte in pat m-a luat ameteala si vreo sapt ma ardea rau partea stanga a capului si parca simteam ca imi plesneste si o senzatie de...ud asa in cap. Am facut atacuri de panica am zis ca pana aici mi-a fost. Tot asa facut CT la cap si stiind ca n am nimic. Psihologul mi a spus ca le am de la anxietate senzatiile dar nu l credeam.si mi au trecut intr un final. Neurologul ce ti a spus pana la urma?te a mai indrumat la alte investigatii?
0
25-11-2017, ora 01:16
valivali90
Nu este medic/terapeut
valivali90
Buna Alina în legătură cu neurologul după ce am mers cu CT la dânsa... A spus sa merg la ORL că am un dop de ceara in urechea stângă și ma mai consultat odată să vadă reflexele etc... Și mi-a recomandat să îmi fac o radiografie sau ceva de genu la coloana fiind că nu am reflexe la unul dintre brațe... Asta a fost totul. Știi cum e totul daca se desfășoară bine în viața mia numai am nimic adică na nu chiar vreau sa fie totul că în vise și numai soare dar trec prin perioade foarte grele.
0
25-11-2017, ora 01:20
valivali90
Nu este medic/terapeut
valivali90
Și tu mai pățești lafel acum ? Ai aceleași probleme? E tristă și înfricoșătoare problema asta... Mă gândesc mereu sa nu-mi stea ba inima sau sa nu fac friun atac cerebral... Trebuie grija mare Dumnezeu cu noi.
0
25-11-2017, ora 10:34
Alina11i
Nu este medic/terapeut
Alina11i
Si eu la fel aveam ganduri bine si acum dar mai putin cu inima sa nu mi stea si atac crbl. Mai nasol e cand am palpitatii si simt golul ala in piept zic ca pana acolo mi a fost. Dar asta e anxietatea cel putin la mine. Trb sa mergi sa faci investigatiile pe care ti le a zis neurologul ca sa vezi daca ai ceva si sa stai linistit.
0
25-11-2017, ora 15:09
valivali90
Nu este medic/terapeut
valivali90
Da așa voi face că nu se mai poate.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.