dereglare de somn si insomnii suparatoare

13-09-2011
Lone
Nu este medic/terapeut
Lone
Buna seara,
Ca doctorand am pierdut multe nopti in trecut citind si facand cercetare. Dar in ultima vreme am observat ca imi este imposibil sa ma culc inainte de orele 4-5 dimineata. Evident, culcandu-ma asa de tarziu ma trezesc foarte tarziu, uneori si la ora 14.00 PM. Daca am treaba dimineata si trabuie sa ma trezesc devreme atunci sigur nu mai dorm deloc toata noaptea. Indiferent de cat am incercat prin variate metode citite de pe internet sa ma culc mai devreme imi este imposibil. Bineinteles ca orarul acesta de somn aiurit ma da cu totul peste cap si adesea mi se intampla sa ma simt rau fizic (dureri de cap, greata, palpitatii), desi dorm 8 ore chiar daca ma culc tarziu. In plus calitatea si cantitatea muncii mele a scazut vizibil, deorece ma simt constant obosita.
Daca aveti cumva vreo sugestie referitoare la cum as putea sa remediez situatia va rog sa imi raspundeti la mesaj.
O seara placuta.
3 comentarii
0
13-09-2011, ora 01:47
Dr. Adina Petrica
Psihiatrie, Bucuresti
Dr. Adina Petrica
Va recomand un consult de specialitate pentru a stabili cu exactitate sursa insomniilor dvs. Rareori insomnia reprezinta un simptom de sine statator (zisa si "insomnie primara"), de cele mai multe ori poate sa fie "semnalul de alarma" al unor nelinisti, framantari etc. O data clarificata natura insomniei se pot stabili si remediile adecvate care sa va redea ritmul de viata obisnuit.

Cu respect,
Dr. Adina Petrica
Medic specialist psihiatru
0
20-09-2011, ora 18:28
Lone
Nu este medic/terapeut
Lone
Multumesc pentru raspuns.
0
28-09-2011, ora 08:16
Demetra Cucueanu
Identitate neconfirmată
Demetra Cucueanu
V-ati creat un patern al programului zilnic, atunci cand ati avut un obiectiv. Acum acest obiectiv a fost atins, va trebui sa lucrati cu un psiholog sau coach pentru a va schimba comportamentul, sa va relaxati.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul