Ce poate fi oare? amețeală cu pierderi de echilibru
Buna. Am 21 de ani și prima data când am simțit ceva in neregula la mine a fost o ușoară presiune in spatele cefei acum 2 luni cu o senzație de amețeala in corp, in urma unui stres cu plâns puternic. Nu pot garanta ca aceasta este cauza neaparat.
Apoi au urmat momente asemanatoare cu manifestări de genul, amețeala fiind un pic mai puternica însoțită de pierderi de echilibru. Ultima data când s-a întâmplat asta am simtit și o durere la nivelul gâtului, probabil fiind forțată sa nu stau in pat ( ma pregăteam sa plec la un eveniment).
Dimineata ma trezesc cu încheieturile ușor amortite, și uneori simt in partea dreapta a gâtului o ușoară incomodare, ca și cum m-ar strânge. Sper sa nu fie vorba de o compresie a nevului. Piciorul drept îl simt puțin mai greu ca celălalt când ma deplasez și parca simt ceva in spatele capului. Uneori mai am senzația de mers teleghidat.
Nu știu ce poate fi. Ar trebui neaparat sa fac un RMN?
Apoi au urmat momente asemanatoare cu manifestări de genul, amețeala fiind un pic mai puternica însoțită de pierderi de echilibru. Ultima data când s-a întâmplat asta am simtit și o durere la nivelul gâtului, probabil fiind forțată sa nu stau in pat ( ma pregăteam sa plec la un eveniment).
Dimineata ma trezesc cu încheieturile ușor amortite, și uneori simt in partea dreapta a gâtului o ușoară incomodare, ca și cum m-ar strânge. Sper sa nu fie vorba de o compresie a nevului. Piciorul drept îl simt puțin mai greu ca celălalt când ma deplasez și parca simt ceva in spatele capului. Uneori mai am senzația de mers teleghidat.
Nu știu ce poate fi. Ar trebui neaparat sa fac un RMN?
3 comentarii
Bună ziua ! Vă recomand sa mergeti la un medic neurolog pentru consult. El poate să va spuna daca este nevoie de RMN sau nu.
Am fost si EEG-ul a ieist bun. A spus ca e pe fond de stres și anxietate.
Cel mai probabil. Aveti grija la aceste stari emotionale puternice.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Dureri de cap si ameteli
- 3de cateva zile am ameteli si dureri usoare de cap
- 61Ameteli aproape zilnic
- 7spondiloza sau ceva la ureche?
- 7Urgent!!!Stari de ameteala, lesin, dureri de cap
- 4va rog foarte mult un raspuns urgent, multumesc
- 5dureri atipice, stare de ameteala, in stare de repaus.. incolo sa o mai iau?
- 4am nevoie de putin ajutor: am migrene pana cad de pe picioare
- 1Gura uscata si mici ameteli
- 3stari de ameteala
- 34Ameteli de o luna de zile
- 9Ameteli cand suflu nasul
- 1Febra, oboseala, ameteala, lipsa poftei de mancare, dureri de spate..
- 8Ameţeli provocate de sindrom vestibular periferic
- 5Dureri de ceafa, ameteli, cap amortit
- 5Amețeală la cel mai înalt nivel, sunet puternic în urechea stângă!
- 5Amețeală continua
- 1Cauza amețelilor mele
- 1M-am lovit la cap - durere in tampla se duce spre ureche, ameteli
Mai multe informații despre: Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: