Ce sa fie? Inima sau anxietate/depresie?
Buna ziua, din adolescenta am anumite simptome pe care le-am neglijat, si se pare ca revin uneori si in prezent: Somn dificil, insomnii, adormire dificila, palpitatii, emotii puternice aproape de lesin si atac de panica, uneori presiume si greutate in piept, ma supar si ma enervez usor, imi vine sa plang din orice, am fobii multe din cauza lor am de pierdut multe. Ce sa fie?
Mi s-a spus in Spania la urgente ca am anxietate, deoarece aveam multe palpitatii, mi s-a recomandat Lorazepam, 3 pe zi, insa nu am luat. Medicii spaniolii dau foarte usor astfel de medicamente, desi nu erau psihologi sau psihiatri.
Simptomele au revenit, poate si dupa stresul de anul acesta la facultate si in sesiune.
Ce imi recomandati?
Mi s-a spus in Spania la urgente ca am anxietate, deoarece aveam multe palpitatii, mi s-a recomandat Lorazepam, 3 pe zi, insa nu am luat. Medicii spaniolii dau foarte usor astfel de medicamente, desi nu erau psihologi sau psihiatri.
Simptomele au revenit, poate si dupa stresul de anul acesta la facultate si in sesiune.
Ce imi recomandati?
3 comentarii
Consult la psihiatru in Romania sau Spania plus sedinte la psiholog.
Anxietatea si depresia sunt niste boli. Studiati-le.
Anxietatea si depresia sunt niste boli. Studiati-le.
Recomand o evaluare psihologica si in functie de rezultat, psihologul va sugereaza daca este nevoie si de tratament medicamentos concomitent cu sedinte de psihoterapie.
Sa va fie de folos."Din dragoste de oameni, pentru oameni"-psihoterapeut Nedelcu Marilena
Sa va fie de folos."Din dragoste de oameni, pentru oameni"-psihoterapeut Nedelcu Marilena
Sub nici o forma Lorazepam 3 pe zi. E o benzodiazepina. Se ia in cantitati mici. Gen 1/zi maxim o luna si ajuta la instaurarea antidepresivului pe care il prescrie psihiatrul. Dupa o luna se scoate.
Din cauza stigmei aceste boli se numesc afectiuni. Aveti o nevroza. Cu cat o tratati mai curand si cu seriozitate, ea remite. Cu cat nu o tratati, poate deveni rezistenta la tratament si pot aparea mai multe simptome.
Din cauza stigmei aceste boli se numesc afectiuni. Aveti o nevroza. Cu cat o tratati mai curand si cu seriozitate, ea remite. Cu cat nu o tratati, poate deveni rezistenta la tratament si pot aparea mai multe simptome.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6oboseala, tulburari de concentrare, stari de anxitate dimineata
- 5atac de panica si anxietate.. cum se poate vindeca?
- 349In general sunt o persoana echilibrata, dar ma dau peste cap aceste stari mai mult cele somatice
- 4anxietate cu manifestari psihosomatice
- 10problema neurologica sau problema psihica?
- 5Depresie, anxietate sau altceva?
- 0stare anxioasa si insomnie la batran de 90 de ani
- 31Cipralex, cat de bun este?
- 3SIRIN - imi poate spune cineva cat de eficient este acest preparat impotriva anxietatii?
- 16cervicartroza c2-c3 si efilarea apofizelor unciforme c-4 c-5
- 6Anxietate, atacuri de panica - Schimbarea antidepresivului.
- 2Atac panica, anxietate
- 20Sunt din nou aici cu o veche problema...
- 5anxietate, atac de panica, depresie?
- 4Ajutor! am ajuns la spital în urma unei „căderi de calciu”
- 4Putin ajutor!! orfidal (lorazepam)
- 3anxietate
- 3Tulburare anxios depresiva
- 4Orice fac tot rau imi este, pareri ?
- 0Anxietatea generalizata si atacuri de panica
Mai multe informații despre: Anxietatea Atacurile de panica depresie si anxietate
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: