Ce sa fie? Inima sau anxietate/depresie?

Buna ziua, din adolescenta am anumite simptome pe care le-am neglijat, si se pare ca revin uneori si in prezent: Somn dificil, insomnii, adormire dificila, palpitatii, emotii puternice aproape de lesin si atac de panica, uneori presiume si greutate in piept, ma supar si ma enervez usor, imi vine sa plang din orice, am fobii multe din cauza lor am de pierdut multe. Ce sa fie?
Mi s-a spus in Spania la urgente ca am anxietate, deoarece aveam multe palpitatii, mi s-a recomandat Lorazepam, 3 pe zi, insa nu am luat. Medicii spaniolii dau foarte usor astfel de medicamente, desi nu erau psihologi sau psihiatri.
Simptomele au revenit, poate si dupa stresul de anul acesta la facultate si in sesiune.
Ce imi recomandati?
Mi s-a spus in Spania la urgente ca am anxietate, deoarece aveam multe palpitatii, mi s-a recomandat Lorazepam, 3 pe zi, insa nu am luat. Medicii spaniolii dau foarte usor astfel de medicamente, desi nu erau psihologi sau psihiatri.
Simptomele au revenit, poate si dupa stresul de anul acesta la facultate si in sesiune.
Ce imi recomandati?
3 comentarii

Consult la psihiatru in Romania sau Spania plus sedinte la psiholog.
Anxietatea si depresia sunt niste boli. Studiati-le.
Anxietatea si depresia sunt niste boli. Studiati-le.

Recomand o evaluare psihologica si in functie de rezultat, psihologul va sugereaza daca este nevoie si de tratament medicamentos concomitent cu sedinte de psihoterapie.
Sa va fie de folos."Din dragoste de oameni, pentru oameni"-psihoterapeut Nedelcu Marilena
Sa va fie de folos."Din dragoste de oameni, pentru oameni"-psihoterapeut Nedelcu Marilena

Sub nici o forma Lorazepam 3 pe zi. E o benzodiazepina. Se ia in cantitati mici. Gen 1/zi maxim o luna si ajuta la instaurarea antidepresivului pe care il prescrie psihiatrul. Dupa o luna se scoate.
Din cauza stigmei aceste boli se numesc afectiuni. Aveti o nevroza. Cu cat o tratati mai curand si cu seriozitate, ea remite. Cu cat nu o tratati, poate deveni rezistenta la tratament si pot aparea mai multe simptome.
Din cauza stigmei aceste boli se numesc afectiuni. Aveti o nevroza. Cu cat o tratati mai curand si cu seriozitate, ea remite. Cu cat nu o tratati, poate deveni rezistenta la tratament si pot aparea mai multe simptome.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3atacul de panica, frica de anestezie
- 25un psiholog bun in Bucuresti!?
- 21Anxietate? Nevroza?
- 4rispen.. daca il intrerup brusc da ceva reactii dificile?
- 0artroza cervicala si depresie, anxietate, atacuri de panica
- 1Tulburare anxioasa sau..?
- 5de 5 ani am atacuri de panica
- 11Acum 3 luni am suferit un ataca de panica, inima imi batea foarte tare...
- 8Anxietatea si eu
- 34depresie anxietate, atacuri de panica si tulburari obsesiv compulsive
- 8Atac de panica, stări de nelinişte, isomnie
- 18Anxietate, atacuri de panica sau?
- 2posibil diagnostic sfaturi
- 1Ce se intampla.totusi ?
- 7atacuri de panica
- 5Inima se opreste pentru o secunda noaptea
- 4Anxietate si tremur / senzatie de slabiciune
- 9Anxietatea si tratamentul de lunga durata
- 14TOC/Anxietate
- 1Depresie anxioasa
Mai multe informații despre: Anxietatea Atacurile de panica depresie si anxietate
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: