Ce sa fie? Inima sau anxietate/depresie?

Mi s-a spus in Spania la urgente ca am anxietate, deoarece aveam multe palpitatii, mi s-a recomandat Lorazepam, 3 pe zi, insa nu am luat. Medicii spaniolii dau foarte usor astfel de medicamente, desi nu erau psihologi sau psihiatri.
Simptomele au revenit, poate si dupa stresul de anul acesta la facultate si in sesiune.
Ce imi recomandati?

Anxietatea si depresia sunt niste boli. Studiati-le.

Sa va fie de folos."Din dragoste de oameni, pentru oameni"-psihoterapeut Nedelcu Marilena

Din cauza stigmei aceste boli se numesc afectiuni. Aveti o nevroza. Cu cat o tratati mai curand si cu seriozitate, ea remite. Cu cat nu o tratati, poate deveni rezistenta la tratament si pot aparea mai multe simptome.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
- 28atacuri de panica - tratament de 7 ani
- 20atac de panica - stare anxioasa depresiva (va rog ajutati-ma)
- 3Insomnie, tahicardie, atacuri de panica...
- 5ma panichez repede... cum o controlez?
- 5transpiratie excesiva pe fond emotional
- 7am fost diagnosticata cu tulburare anxioasa generalizata
- 6atac de panica, fobie, agitatie, nervozitate, palpitatii
- 14Mama mea de 78 de ani se sufoca
- 17Se poate muri din aceasta boala? depresie, anexietate, atacuri de panica..
- 3SIRIN - imi poate spune cineva cat de eficient este acest preparat impotriva anxietatii?
- 13Ma simt rau
- 1Anxietate si pofta de mancare
- 38Cum pot ajuta o persoana aflata in depresie
- 9depresie, anxietate sau altceva?
- 21Depresie postnatala si atacuri de panica
- 11Batai slabe ale inimii, senzatia de oprire a inimii, nu imi simt pulsul uneori
- 5Depresie și anxietate-tratamente clasice și naturiste
- 6Intrebare atacuri de panica la volan
Mai multe informații despre: Anxietatea Atacurile de panica depresie si anxietate