Cei cu anxietate-panica dati un click | Forumul Medical ROmedic

Cei cu anxietate-panica dati un click

31 comentarii 1 2
0
14-07-2009, ora 21:33
lechat
Nu este medic/terapeut
lechat
de ce toti psihologii la care am mers (si nu imi ajung degetele de la maini si picioare sa-i numar) sunt idioti? toti au aceeasi tactica: intrand in cabinetul lor sa te faca sa te simti si mai rau si sa pleci plin de draci, ca ti-ai pierdut timpul de pomana, cand puteai sa stai acasa si sa te dai cu capul de pereti.
concluzia e una: astia presteaza ca orice angajat dornic de a-si primi simbria lunara, nu se implica, sunt denumiti in mod eronat, , doctori de suflete", aroganti si excroci, nu se induioseaza la suferintele pacientilor.
ultima individa la care am mers, desi lucra la o policlinica fara plata, mi-a cerut de la obraz, ca in schimbul, , ajutorului ei" nici eu sa nu fiu mai prejos.ca cica, , nu se poate altfel", drept ptr care mi-a cazut fatza.serviciile ei sunt contra cost.si ca dupa 3 sedinte se va gandi daca ma accepta ca pacient sau nu.????? my god.jalnice creaturi si tare flamande!
Adaugă un comentariu / răspuns
31 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul