chisturi pe ambele ovare + nodul pe uter

22-11-2009
georgiana c
Nu este medic/terapeut
georgiana c
Buna.am avut probleme cu tenul si am fost la ginecolog pentru prima data in viata mea.Am aflat ca am chisturi pe ambele ovare am nodul pe uter si rana pe uter.urmez tratament iau si anticonceptionale diane35 dar de cateva zile mi-au aparut ft multe cosuri pe barbie si se extind pe gat..sunt disperata nu am avut probleme cu tenul in viata mea si nu mai stiu ce sa mai fac.sa consult si un dermatolog pentru ten?am 20 de ani.
4 comentarii
0
22-11-2009, ora 22:53
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Chisturile din sfera genitală pot fi tratate şi cu ajutorul produselor apicole (documentaţi-vă cu privire la ovulele Propolicium).
Din păcate problemele dermatologice vă sunt induse datorită dezechilibrării hormonale. Chisturile ovariene destabilizează tabloul hormonal şi printr-un mecanism specific (bio-chimic) determină mărirea cantităţii de testosteron şi dihidrotestosteron (DHT). Captarea excesivă de dihidrotestosteron la nivelul foliculului pilosebaceu, dar şi tulburarea de keratinizare a epidermei, cu afectarea canalului pilosebaceu, acumularea de depozite sebacee şi keratinizate, determină obstrucţia şi atrofia foliculilor, cu formarea de comedoane, leziuni acneiforme (de cele mai multe ori pe fond seboreic) etc.

Vă recomand un consult dermatologic, dacă preferaţi medicina clasică (alopată - sunt foarte multe creme/unguente/emulsii/loţiuni cu efect antiacneic - Clearogen, Skinoren, Isotrexin, Zineryt, Retin-a etc.) şi naturopat/homeopat, dacă preferaţi medicina alternativă/complementară (ceaiul de brusture, cataplasmele sau măştile cu argilă albastră de Răciu, remediile homeopate Thuya, Eugenia Jambosa CH15, Ch30 etc.). Decizia vă aparţine...
Sugestie/Rugăminte (este pt. binele dvs.): NU luaţi Roaccutane sau orice alt medicament care conţine isotretinoin (substanţa activă). Este extraordinar de toxic, teratogen etc. etc. etc., riscaţi să vă transforme creierul întro omletă (la figurat). Dvs. puteţi lua orice, însă eu am făcut această precizare, pentru că ştiu pe cineva care după o lună de administrare a Roaccutane-ului a devenit foarte agresivă, cu porniri delicvente(persoana fiind sănătoasă tun, fără antecedente psihiatrice), a spart un magazin şi a ajuns la închisoare...altă persoană s-a sinucis aruncându-se de la etajul 9 etc. Fiţi precaută!


Toate cele bune şi însănătoşire grabnică ;)


Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
22-11-2009, ora 22:55
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
*sau naturopat/homeopat, dacă preferaţi medicina alternativă/complementară (îmi cer scuze)!
0
22-11-2009, ora 23:07
georgiana c
Nu este medic/terapeut
georgiana c
multumesc foarte mult..ma ajuta enorm ce mi-ai scris.mult succes in continuare si numai bine.
0
22-11-2009, ora 23:46
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Muţumesc şi eu pentru urări. Toate cele bune şi Doamne ajută să vă restabiliţi echilibrul fizico-psihic (am presupus că sunteţi stresată şi relativ deprimată din cauza acestor probleme, de aceea am precizat şi "psihic"!)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Coșurile (acneea)
  • De ce apar coșurile (acneea)?
  • Cât de periculoasă este o leziune pe colul uterin?
  • Vaccinul pentru cosuri (autovaccin acnee)
  • Chist ovarian depistat întâmplător - ignorare, monitorizare sau tratament?
  • Chisturile ovariene - important de știut
  • Coșuri pe fese - cauze și tratament
  •