Gândit pesimist apoi respirație ingreunata
De ce când stau in pat și gândesc mai mult pesimist și negativ după ceva timp mi se îngreunează respirația și simt că mă sufoc și respir greu iar după ce iau Anxiar trece?Nu mereu mi se întâmplă dar des.Simt că nu mai pot controla așa bine respirația și corpul și respir greu
Nu credeam că anxietatea poate da așa ceva că bănuiesc că ea se declanșează sau un atac de panica mai mic.
Degeaba iau Seroxat și Rispolept.Doar cu Anxiar trece.Si deja sunt dependent de el sigur
Nu credeam că anxietatea poate da așa ceva că bănuiesc că ea se declanșează sau un atac de panica mai mic.
Degeaba iau Seroxat și Rispolept.Doar cu Anxiar trece.Si deja sunt dependent de el sigur
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Xanax - vreau sa nu-l mai iau! Cum sa fac?
- 19distonie neurovegetativa???
- 12Anxietate-reactii fizice care ma intriga
- 63anxietate, atacuri de panica...sau alt ceva?
- 50Multumiri.
- 13Anxietate si dureri de cap
- 11am facut primul pas
- 3Am fost diagnosticat cu tulburare de anxietate
- 2Va rog, niste sfaturi. atacuri de panica
- 11Ameteala
- 4Probleme cu respiratie
- 5Depresie și anxietate-tratamente clasice și naturiste
- 5anxietate, atac de panica, depresie?
- 21Este necesara internarea la psihiatrie pentru tratarea atacurilor de panica?
- 4Ameteala, anxietate si o stare continua de oboseala, dar analizele sunt normale. Ce poate fi?
- 4Anxietate si atacuri de panica
- 2Anxietatea
- 110 ani de axietate generalizata si atacuri de panica
- 8Tulburari de anxietate, de concentrare si memorare, anxietate.Ma poate ajuta cineva?
- 8Nu mai pot. Am inceput cu palpitații și îmi tremura tot corpul, stare de neliniște și panică.
Mai multe informații despre: Anxietatea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: