helicobacter pylori

3188 comentarii 1 2 ..... 888990 ..... 106 107 Înainte ›
0
23-05-2013, ora 19:14
adara
Nu este medic/terapeut
adara
O sa mai iau o lingurita de seminte, am luat asa ca mi-a fost teama sa nu am vreo reactie.Jaquelinne dar parc nu ai prin apropiere?ca se gasesc si in parc flori de papadie.M-am saturat de starea in care sant, as vrea sa se termine odata, cand termin cu una incep cu alta, parca e un lant vicios.Maine e ziua mea si planificasem sa mergem la un restaurant, iar eu nu pot iesi din casa daramite sa mai mananc ceva...Suferinta cu colonul o am mai demult numai ca eu nu prea am realizat a scos capul acum la antibiotice cred.Pana si sinuzita am rezolvat-o in proportie de 85% din narea stanga mi-a iesit un par lung si din dreapta un dop :) Ce m-as face eu fara voi cei de pe forum, cui i-as mai povesti?
0
23-05-2013, ora 19:33
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Ce frumos, maine este ziua ta! Sper din tot sufletul ca maine sa te simti bine si sa te poti bucura din plin de aceasta zi speciala, alaturi de cei dragi tie. Sa fii fericita si frumoasa ca o zi de primavara, iar norocul sa te insoteasca mereu. Iti urez de azi un sincer La multi ani si muuuulta sanatate, ca-i mai buna decat toate!
Te imbratisez cu drag scumpa mea!!
Pupici cu sclipici :* :* :*
0
23-05-2013, ora 20:05
adara
Nu este medic/terapeut
adara
Multumesc mult Jaquelinne :)
0
24-05-2013, ora 08:07
sandy bel
Nu este medic/terapeut
sandy bel
ADARA DRAGA !

BUCURA-TE DE FIECARE CLIPA, ZAMBESTE, FII FERICITA SI AMINTESTE-TI UN LUCRU ;:

O ZI DIN AN ESTE A TA SI PTR:CA E A TA, ESTE CEA MAI FRUMOASA SI SPECIALA ZI DIN AN . sper si imi doresc din tot sufletul sa fii sanatoasa si sa tebucuri de ea alaturi de cei dragi tie.
LA MULTI ANI
0
24-05-2013, ora 09:24
biulica
Nu este medic/terapeut
biulica
La multi ani, Adara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii, alaturi de cei dragi...
0
24-05-2013, ora 13:35
adara
Nu este medic/terapeut
adara
Va multumesc din suflet dragele mele, vreau sa va anunt ca metronidazolul lucreaza, si semintele de in sant bune, mai am dureri dar suportabile, si de dimineata nu m-am mai trezit intr-o balta de apa, m-am trezit normal, nu mi se mai inroseste pielea cum se intampla inainte.Sant pe drumul cel bun.Va pupic XXX
0
24-05-2013, ora 15:55
matrixradu
Nu este medic/terapeut
matrixradu
La multi ani Adara!

Iti doresc multa sanatate si implinire pe toate planurile.

Pupicei!
0
24-05-2013, ora 16:15
adara
Nu este medic/terapeut
adara
Multumesc Radu si tie iti doresc la fel.
Am primit ambele cristale de kefir, de kefirul de lapte sant dezamagita pt ca mi-a trimis decat 3 bobite mici care se pun in 50 ml lapte, aveam nevoie de mai mult de atat sa incep.Tipul zice sa nu fiu dezamagita ca in 2 saptamani se inmulteste, daca stiam luam din alta parte, el nu a specificat cantitatea, si are taxele postale destul de mari.In fine asta e.L-am spalat si pus in lapte si pe celalat l-am pus cu zahar brun si am aruncat si niste stafide si coji d portocale uscate.Nu o sa-l folosesc acum pe cel de apa ca e cu zahar si eu iau antiiotic si o sa ma trezesc cu candida.Il iau dupa ce termin tratamentul.Ma simt mult mai bine, am luat tratamentul cu metronidazol iara, semintele de in, acidophilus si liv 52.daca in primele zile m-am simtit rau de la metronidazol acum vad ca ma simt ok.Am sa-mi fac si salata de sfecla rosie astazi care este foarte buna pt colita.Pupic XXXXX
0
24-05-2013, ora 17:29
matrixradu
Nu este medic/terapeut
matrixradu
3 bobite ? Doamne, da ce-s excremente de kefir ?
Mie mi-a trimis o lingura mare cu cel putin 10 cristale maricele. O lingura se dubleaza in 10-15 zile. Depinde de caldura.

Trimite-mi un mesaj privat cu adresa ta si iti trimit un borcanel cu o lingura de kefir in lapte.
0
24-05-2013, ora 17:42
adara
Nu este medic/terapeut
adara
stai linistit Radu ca o sa le inmultesc, costa mult trimisul de acolo, si dureaza vreo saptamana eu locuiesc in Londra, e departe, e vina mea ca gasisem sa iau mai ieftine si 50 gr dar am zis sa iau de la asta cu toate ca nu indica cantitatea.Daca e, mai comand tot de aici si intr-o zi ajunge si tot e mai ieftin decat sa-l trimiti tu.Oricum iti multumesc ca esti dragut :)
Biulica iti multumesc pentru urari, sper ca si tu sa te faci bine.
Va pupic XXX
0
25-05-2013, ora 13:07
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Helloooo!
Adara, cum ai petrecut de ziua ta? Lasa scumpa, e bine ca ai primit si cele 3 bobite, eu aici inca sunt in cautari, ce n-as da sa fac rost macar de o bobita de kefir :). Ma bucur sa aud ca te simti mai bine, inseamna ca esti pe drumul cel bun, acum daca ai facut rost si de kefir, in cateva saptamani o sa fii super bine si daca este asa cum scria pe linkul ala, intr-un an scapi de orice boala!
Cand ai primit pachetul, cum erau puse bobitele de kefir, sunt tare curioasa, ca daca nu gasesc aici imi face mama rost si imi trimite, insa ma tot gandesc daca s-or strica pe drum...
Pupici cu sclipici :*
0
25-05-2013, ora 15:07
adara
Nu este medic/terapeut
adara
Buna Jaquelinne, nu am petrecut nicicum, am avut niste musafiri, buchete de flori lasate la usa, dar nu mi-a ars de ziua mea.Baiatul meu ma tot cearta ca nu mananc, mi-a cumparat o gramada de mancare zice ca m-am tras la fata, si aseara ca sa-i fac pe plac am mancat partea de sus a unui picior d pui pe gratar cu salata de castraveti si paine si cred ca am mancat 500 de grame sau mai mult de cirese.Mai mancasem cu o seara inainte si nu am avut nimic.Ei azi noapte cine murea, eu, mi s-a umflat stomacul si ma apasa de nu puteam sa respiir.Am bagat degetele pe gat si am vomitat tot dar tot nu mi-am revenit ma ustura si acum gatul.Am avut nasul infundat, gatul umflat de nu puteam sa respir si m-a panicat.Nu am dormit de ieri.Azi am avut un pic treaba in oras si acum am ajuns acasa.De dimineata am mancat un cartof copt.Gata cu mancarea, mananc numai vegetale fierte fara carne si cu fructele o las mai moale.Macar o saptamana -doua s-o tin asa, dupa aia introduc si altfel de mancare treptat.Ieri pe la ora asta am pus laptele peste cristalele de kefir cam 50 ml, m-am uitat acum la el nici nu s-a inchegat e tot asa cum l-am pus.Probabil ca nici nu are putere daca sant doar 3 bobite mici.Mi l-a trimis intr-o sticluta din platic mica de tot care a venit ambalata intr-un plic mic de tot.:) Spune-i mamei tale sa gaseasca tot asa o sticluta mica din plastic, cea mai mica si ori iti pune un pachet mai mare si sticluta in ea, daca ti-o trimite singura sa o puna intr-un plic din ala bubble sti tu care e captusit pe interior.Nu tine iti dai seama ca e lapte si laptele se strica.Dar imposibil sa nu fie si acolo la tine, trebuie sa cauti.Nu stiu dca tu poti intra pe aliexpress.com sau alibaba.com, sant site-uri chinezesti si ei vand ca am vazut eu.Ultima data vazusem ca niste japonezi aveau de vanzare ciuperca.Doar ca ei vand angro ca sa-i pacalesti le spui ca vrei monstra (sample) sa vezi daca e calitativa :)))si ceri sa-ti dea 100 gr.Te las mananc un pic ca sa-mi iau pastila si ma bag la somn.Pupici.XXX
0
26-05-2013, ora 19:37
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Adara cum te mai simti draguta? Nu mai manca cirese in cantitatea asta, ca asa am patit si eu intr-o zi, dar eu am adaugat si multe capsuni pe langa acele cirese si dupa vreo ora m-a apucat un tremur cu stari de voma de numai stiam de mine, numai ca mi-am facut un ceai repede cu zahar topit (aici se gaseste gata preparat) si mi-am revenit imediat. Cum merge cu kefirul? S-a prins laptele? Nu vreau sa cumpar de la chinezi ca nu am incredere, mai bine astept :)
Astazi a fost o zi fericita pentru mine, am luat rezultatele Clarei de la examene si le-a luat pe toate cu nota maxima, adica 20 in cazul nostru, a iesit prima pe clasa si a 3-a pe scoala, sunt foarte mandra de ea! Trebuie sa ii luam un cadou pe masura pentru ca merita :)
0
26-05-2013, ora 20:18
adara
Nu este medic/terapeut
adara
Draguta de ea ce cuminte o ai, dar te-ai si ocupat de ea..Ma bucur pt tine ;) sa o intrebi ce-si doreste, poate isi doreste ceva anume...:)
.Am adomrit aseara pe 11 dar m-am trezit de dimineata pe la 4.30 si pe la 5 m-am bagat iara in pat pana pe la 10.30.Am mancat un ou si mi-am facut niste fulgi de ovaz si am baut un ceai gastric.Ma simteam rau cand m-am trezit asa ca mi-am luat metronidazolul, acidophilus si liv 52 si mi-am mai revenit un pic.Am gustat din kefirul de apa si nu era asa dulce cum mi-am inchipuit asa ca l-am pus in doua pahare, unu l-am baut pe loc si unul i am in frigider, pe celalat il beau mai tarziu.Kefirul de lapte s-a facut si el si l-am baut si pe ala, acum am spalat cristalele si am pus sa fac din nou dar la ala cu lapte am pus lapte mai putin ca sa se faca pt maine.In rest m bagat mancare la cuptor si am stat la plaja in gradina ca a fost soare astazi, cu vremea de aici numai vant si ploi nu m-a mai vazut soarele de nu-mi mai aduc aminte de cand. Acum imi fac si eu separat ceva sa mananc, numai vegetale si ies sa ma plimb vreo ora, vreau sa- imi schimb stilul de viata intr-unul mai sanatos. Pupici XXX
0
27-05-2013, ora 11:29
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
M-am ocupat de ea adara, dar si ei ii place, asta este cel mai important.Mi-a adus mama din Romania manualele de clasa a 2-a si vreau sa spun ca de cand a intrat in posesia lor, nu mai iese cu nasul din ele :) Vreau sa merg cat de cat paralel si cu romana, ca sa nu uite copilul, e bine sa stie ambele limbi la perfectie, ca nu se stie cand ne intoarcem in tara... Mi-a spus ca vrea mica sirena din seria papusilor Lalaloopsy, o are pe scufita rosie si inca una, iar acum vrea mica sirena, nu este pretentioasa la cadouri :) O sa completam si noi cadoul, o sa fie surpriza pt ea.
E bine ca iti schimbi stilul de viata, dar incearca sa renunti si la tigari draguta! O sa iti fie greu la inceput dar in timp te vei obisnui si o sa ajungi intr-un final sa nu mai suporti fumul de tigara(vorbesc din experienta proprie). Esti ambitioasa si stiu ca daca iti propui ceva vei reusi!
Ma bucur ca ai inceput cura cu kefir, eu inca nu l-am gasit, dar am vorbit cu cateva persoane care au auzit de ciuperca si astept vesti acum...Sper sa fie vb despre aceeasi ciuperca...
Pupici cu sclipici! :*
0
27-05-2013, ora 13:38
adara
Nu este medic/terapeut
adara
E bine ca o inveti in paralel si romana nu se stie niciodata, papusile sirena sant foarte frumoase si populare isi schimba culoarea parului cand le pui in apa :) sant si aici..draguta de ea..sa-mi trimiti si mie o poza cu ea pe mail te rog, am vazut-o cand era mai micuta.
Sa sti ca chiar la tigari ma gandeam azi dimineata, ca trebuie sa le las.Azi noapte dupa numai 3 ore de somn m-am trezit cu gatul si stomacul ma ustura, ma gandeam daca sa imi iau aloe vera gel din ala presat la rece, sau sa iau antiacide Cred ca am facut si candida iara, Of ca nu stiu ce sa mai fac, vreau sa ma intorc la viata mea de dinainte ca m-am saturat, aveam atatea planuri pt vara asta si acum sant date peste cap ! Pupici XXX
0
27-05-2013, ora 14:10
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Am sa iti trimit poza cu ea peste vreo saptamana, iti spun dupa aia de ce :) !
Vezi poate gasesti extract din samburi de grepfruit, e foarte bun pt candida si nu numai, dar sa ai grija cum il iei, parca se dizolva in apa... Nu te da batuta, pana cand se deschide sezonul o sa fii pe picioare! Ia antiacide, sigur e de la stomac acea usturime, acum mai nou a apaut pantoprazole, din aceeasi familie cu omeprazole, poti sa incepi sa iei unul pe zi dimineata inainte de masa cu 30 minute, timp de vreo luna si apoi inca o luna o zi da si una nu, se spune ca daca intrerupi tratamentul dintr-odata starea se va agrava mai rau decat la inceput, asa ca trebuie sa scazi treptat.
Stii cum m-am lasat eu de tigari? De la cantitatea de tigari pe care o consumam zilnic, am scazut in fiecare zi cate o tigara, iar cand am fumat-o pe ultima, din ziua urmatoare si pana in prezent nu am mai fumat nici macar o data(sunt vreo 16 ani de atunci)! Aceeasi procedura a aplicat-o si fratele meu si uite asa am ajuns doi ex-fumatori. Mai am de muncit cu sora mea, pe ea inca nu am convins-o inca sa se lase, dar nici nu vrea, este foarte important sa iti si doresti sa te lasi, sa ai ambitie si vointa.Eu de pe acum ii implantez Clarei ideea ca fumatul si alcoolul te distrug si cand vad un pachet de tigari ii arat pozele atasate, ca sa vada la ce se ajunge mai devreme sau mai tarziu.
0
27-05-2013, ora 15:15
adara
Nu este medic/terapeut
adara
Nu am pantoprazole am decat omeran (omeprazole) si nexium in casa.La noi ii zice Controloc la pantoprazole.Am luat un Omeran o capsula sa vad cum o fi nu am luat nicodata am luat decat Lansoprazole.Cand luam Lansoprazole nu trebuia sa tin dieta nu stiu daca trebuie sa tin regim cu Omeranul.Ma ustura stomacul gatul si pe intestine simt usturimi.Eu nu simt ca am acid dar probabil ca am daca ma ustura.Am ajuns sa-mi fie frica sa mai iau medicamente.
De astazi incep lupta impotriva tigarilor, de cate ori imi vine sa fumez, am sa aman momentul cat pot de mult.si o sa-mi fac de lucru cu altceva.Clara nu cred ca v-a fuma vreodata, eu m-am apucat in scoala aveam o colega din Resita care era fumatoare si in pauza ma lua cu ea sa fumez si ma tot indopa cu tigari nici nu stiu cand m-am apucat daca ma crezi, m-am trezit ca fumez si ca nu ma mai pot lasa.Si nu eram supravegheata ca stateam la internat.Pupici XXX
0
27-05-2013, ora 18:25
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Clara ia omeprazole pt reflux si trebuie sa tina regim, asa ca e bine sa tii si tu regim macar pe durata tratamentului, ca sa isi faca si efectul.Pastila isi face treaba atata timp cat nu o impiedici cu diferite feluri de alimente.
Eu in liceu m-am apucat de fumat, tot din cauza unei colege, venea cu tigari si ma lua cu ea in toaleta ca sa fumeze si uite asa m-a pus sa incerc de cateva ori, cu celebra replica "ii calutii mei" si asta a fost, am fumat timp de vreo 4 ani, apoi m-am lasat :).
E aiurea si cu tigarile astea, sunt aproape ca un drog, dau dependenta si cu greu te lasi de narav, iti trebuie o ambitie de fier.
Iti urez succes in lupta impotriva tutunului!!
Pupic :*
0
28-05-2013, ora 08:21
sandy bel
Nu este medic/terapeut
sandy bel
Buna dragilor!

ptr. refluxul asta la stomac, eu am luat in timpul tratamentului ptr. bacterie HP, un Pantoprazol dar cu denumirea de NOLPAZA 20 mg. inainte de masa cu 30 minute dimineata si seara si mi-a facut bine. Mai iau si acuma din cand in cand dimineata si pot manca orice ca nu ma deranjaza stomacul. am observat ca daca nu iau cateva zile, incepe cu arsura mai ales noaptea. realitatea este ca poate ptr.un tratament reusit trebuie sa tii si un pic de regim dar la mine nu merge.
eu daca am pofta de ceva, ( slanina cu ceapa, omleta cu slanina, sarmale, supa de varza cu afumatura, etc ) mananc cu pofta fara sa ma gandesc ca-mi face rau, si chiar ma simt bine dupa.am observat ca daca mananc ceva si ma gandesc ca nu-mi face bine, chiar asa se intampla imi este rau de mor. si am mai observat ca atunci cand sunt stresata de ceva indiferent ca mananc sau nu ma simt rau si am dureri de stomac. deci STRESUL este cauza.

Jaquelline toata stima ca iti inveti fetita si limba romäna acuma micuta ca mai tarziu e greu sa inveti si cu cat stii mai multe limbi, cu atat e mai bine. Si o felicit pentru rezultatele ei f.bune si tie iti doresc sanatate si putere sa te ocupi in continuare de ea.
Cu fumatul e foarte greu dar Adara o sa reusesti. eu m-am lasat asa dintr-o data si am reusit iti trebuie o ambitie de fier dar merge.
hai ca am scris mult pupici si sanatate
0
28-05-2013, ora 09:55
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Salutare tuturor!
Adara, cum mai esti draguta? Cu tigarile cum stai? :) Kefirul ala ce gust are? Eu imi inchipui ca este ceva gen lapte batut...
Sandy, fetita mea stie lb romana pt ca s-a nascut in Romania si pana la varsta de 5 ani acolo am locuit, deci o vorbeste perfect gramatical, numai ca de 4 ani de cand am venit aici a fost nevoita sa invete si lb asta, plus engleza si imi era teama sa nu o uite pe cea romana, din cauza asta lucrez cu ea. Dar vad ca e bine, nu le incurca, eu daca as fi fost in locul ei ma zapaceam cu 3 limbi deodata :)), dar copiii au capacitate de retinut si invatat mult mai mare decat adultii.
Stii de ce ma mandresc cu rezultatele ei la invatatura?Pentru ca acum 4 ani cand am venit aici, fetita mea stia sa spuna doar "buna" si "la revedere" in lb care se vb in tara unde suntem noi(prietenii stiu care :) ) si a avut la dispozitie un an pana sa inceapa clasa pregatitoare ca sa o invete, iar din primul an si pana acum multumesc lui Dzeu a fost prima tot timpul pe clasa ei si pentru mine conteaza foarte mult acest aspect, sa invete mai bine decat copiii care s-au nascut si au vorbit din prima clipa lb lor natala.Daca am fi fost in tara nici nu-mi faceam probleme, dar aici am stat un pic cu teama, ma gandeam ca nu o sa inteleaga ce i se vorbeste, dar uite ca nu a fost asa si este fruntasa.
0
28-05-2013, ora 10:30
adara
Nu este medic/terapeut
adara
Draga Jaquelinne, kefirul de lapte are gust de lapte batut, cel de apa e dulce acrsor dar am impresia ca cel de apa imi face candida.Si ieri noapte si in noaptea asta m-am trezit dupa numai 4 ore de somn, parca ma strangea ceva de gat.Deci, am sa renunt pr moment la el la cel de apa.Am luat iara omeprazolul si o sa iau cat pot de multe probiotice si tin regim, trebuie sa-i dau de capat.
Sa stii ca micuta ta e un talent, la varsta ei sa vb 3 limbi, si sa mai fie si premianta! asta da, rezultat!trebuie sa fi tare mandra de de ea :)
Ieri am fumat mai putin cu 5 tigari incerc sa le reduc si astazi, pupici XXX
0
28-05-2013, ora 13:51
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Adara scumpa, ma gandeam si eu ca e mai bine sa nu combini kefirul de apa cu cel de lapte, pentru ca daca le iei pe amandoua odata nu vei sti care te-a ajutat si mai ales daca zici ca ai dubii in privinta celui de apa, mai bine ca ai renuntat momentan la el.Tu despre ce fel de candida zici ca iti face, bucala?
Cu tigarile esti pe drumul cel bun, tine-o tot asa! Eu astept vestea cea mare cum ca nu ai mai fumat deloc! :*
Pup
0
28-05-2013, ora 14:30
matrixradu
Nu este medic/terapeut
matrixradu
Adara draga, o sa fiu mai dur cu tine dar n-am ce-ti face :)
Renunta de tot la tigari ACUM. Asta cu diminuatu e ca si cu scaldatu. Nu faci decat sa te pacalesti. Daca vrei sa te lasi, atunci taie din radacina 'alimentarea cu otrava'..

Sa stii ca bolile de plamani cauzate de fumat nu reprezinta nici 10% din ravagiile pe care le face aceasta otrava.
Medicina clasica nu-ti ofera alte informatii. De exemplu cea mai afectata parte a fiintei umane este aura energetica. Fumatul produce fisuri in aura si o decoloreaza scazandu-i nivelul de vibratie. Nivel mic de vibratie inseamna vulnerabilitate la boli, dezechilibru, dizarmonie, stari de depresie, anxietate, tristete, nefericire. Nivel mare de vibratie inseamna armonie, echilibru, sanatate, vitalitate, fericire
Ca sa merg mai departe cu teoria, can vine momentul mortii corpul fizic moare, dar aura o iei cu tine. Cu alte cuvinte fumatul nu iti dauneaza numai in viata asta ci si in ce va urma dupa. O sa ma opresc aici.
la fel sta treaba si cu alcoolul.

Pupicei si succes!
0
28-05-2013, ora 19:43
biulica
Nu este medic/terapeut
biulica
Vreau sa va intreb si eu ceva:
pe voi cand va doare stomacul, daca luati ceva gen omez, omeran, controloc va trece durerea, ca mie de cand am problemele astea cu stomacul nu cred sa imi fii cedat durerea cu asa ceva mai degraba cu ceaiuri sau argila cateva zile;vad ca mai nou azi m-a durut si stomacul, am luat totusi un controloc imi fac un ceai de galbenele si de maine trec la cura cu argila;
Adara cand citesc ce scrii tu parca ma vad pe mine, de cativa ani asa mi se intampla si mie ; scap de una dau in alta ; pe mine cred ca m-a ajutat o perioada cand mi-a fost chiar foarte bine faptul ca am fost la biserica la maslu; ma hotarasem sa merg si in postul pastelui de cateva ori si spre rusinea mea nu am reusit sa jung nici macar odata;
cred ca joi o sa merg iar, macar psihic cand merg sunt mai bine;

Jaquelinne felicitari pentru fetita ta!!!!!!!!!!!!
Din pacate eu anul acesta nu m-am mai ocupat de fetita mea si s-a vazut diferenta fata de clasa a 5a;mai ales ca in romania in ultimul timp multi profesori prefera sa predea cat mai sumar la ore ca sa mearga copii apoi sa faca meditatii;
asta e ce sa facem;

nu reusesc sa gasesc pe nicaieri cristalele de kefir pt lapte; cine a luat din romania imi poate spune si mie site-ul de unde le-a cumparat?

sanatate maxima tuturor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0
29-05-2013, ora 00:11
adara
Nu este medic/terapeut
adara
Dragii mei, astazi am iesit din casa am avut treaba prin oras, la intoarcere am mancat un pic mai mult, si mi-am simtit stomacul f plin, sa nu credeti ca am mancat nu stiu ce portie dar parca mi s-a micit stomacul si nu-mi intra mancarea in el.Amm avut ceva de lucru asa ca si cu tigarile am lasat-o moale astazi si am dormit acum pe seara vreo 3 ore si ma pregatesc iara de somn.Jaquelinne candida bucala, pe gat ma ustura si ma strange dar ii dau ca am niste ulei de oregano, pun cateva picaturi si trece.Radu tu ai dreptate, ca ar trebui sa le las asa dintr-o data, uite am sa incerc maine, nici gustul lor nu-l mai suport cred ca fumez din obisnuinta.Maine va spun cum e cand nu mai fumezi deloc.Va tin la curent.
Biulica, cum iei tu antiacidele?Indiferent d care iei trebuie luate pe stomacul gol inainte de masa cu o jumatate de ora.Si iara trebuie sa ai grija ce mananci, ceva f usor, in prima saptamana mai mult legume fierte fara fructe, din a doua saptamana introduci si fructe dar f coapte, carnea o introduci in a 3-a 4-a saptamana, mese mici (nu cum am mancat eu astazi ) si dese cam 5 mese pe zi.Iara iti trebuie un probiotic gen acidophilus f bun.cel putni de 10000000 billion bacterii.ca sa repopulezi zonele afectate cu bacterii bune.Eu am gasit astazi pe Amazon un probiotic de 50.000.000.si o sa mi-l cumpar in curand..Am o prietena in tara cu care nu am vb de anul trecut, si ea are prob cu colonul s-a operat de niste polipi pe colon, si imi spunea ca si ea ia Omeran si cand am intrebat-o de probiotice de care ia, nici nu stia ca exista probiotice gen acidophilus.Si e bolnava de ani de zile.Imi zicea ca boala de colon iritabil nu se trateaza niciodata.Eu una personal, nu cred ca nu se trateaza, sau refuz sa cred ca nu exista leac, am sa fac tot ce imi sta in putinta sa studiez cazul si sa rezolv problema.Uite Biulica iti dau un link si intra pe el in josul paginii sant o gramada care doneaza ciuperca, tu platesti decat taxele postale.Au numere de telefon si ii suni nu le pot posta numerele de telefon aici.
--------------*
O sa iti las un mesaj privat Biulica.
Va pup XXX
Maine am viata grea sa las asa dintr-o data tigarile :)va tin la curent!

(*modificat de admin)
0
29-05-2013, ora 00:30
adara
Nu este medic/terapeut
adara
V-am trimis la toti cate un mesaj privat, Jaquelinne, Radu, Biulica si Sanda.
0
29-05-2013, ora 09:19
matrixradu
Nu este medic/terapeut
matrixradu
Biulica deschide google si cauta 'vanzare_Kefir' si dai click pe primul link gasit. E o femeia Mirela de la ea am cumparat si eu.

Multumim pentru mesaj Adara.
0
29-05-2013, ora 11:09
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Multumesc adara pt rugaciune, am sa o trimit si mamei, ea merge de 2-3 ori pe saptamana la biserica.Pentru candida mai este foarte bun iaurtul parca...si uleiul de cocos dar si cel de oregano despre care zici.Poti sa incerci sa iti clatesti si gura cu otet de mere, eventual il amesteci cu apa, ca sa nu te arda.
Biulica multumesc pt felicitari! Aici profesorii de la scoala unde merge fetita mea isi fac datoria, uneori ne obosesc si pe noi parintii, insa le prinde bine copiilor.Acum nu stiu daca este vreo diferenta intre scolile particulare si cele de stat, fetita mea merge la o scoala bilingva, este particulara, dar au un program foarte incarcat fata de alte scoli, se face carte nu gluma.Dar eu sunt multumita, dai un ban dar stii ca face.Are program de la 7:30 la ora 14, 5 zile pe saptamana si se invata incontinuu, din cand in cand mai merg in excursii, cand este cald afara merg in parc o data pe saptamana timp de o ora si cam atat, restul carte carte si iar carte.
Pe mine chiar ieri m-a durut stomacul(defapt era mai degraba pirozis sau arsura cum i se spune popular), din cauza comprimatelor cu fier pe care le iau, am luat pantoprazole si mi-a trecut.Dar eu tin si acum regim, mai scap la prajituri cam o data la 2 luni, mananc odata pana ma satur, apoi nu mai imi trebuie multa vreme :) si nu am deloc probleme cu stomacul.Insa stiu ca omeprazole luat pe o perioada mai lunga, la un moment dat nu isi mai face efectul fiindca se obisnuieste stomacul cu el si trebuie sa il inlocuiesti cu alt antiacid.
0
29-05-2013, ora 11:15
biulica
Nu este medic/terapeut
biulica
multumesc pt informatii radu o sa caut iar si sper. sa pot cumpara.
sanatate maxima!!!!hhh
Adaugă un comentariu / răspuns
3188 comentarii 1 2 ..... 888990 ..... 106 107 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.