Insomnie...ajutor!

De 3 nopti nu pot dormi...Nu stiu ce a declansat acest lucru dar nu stiu cat poti rezista in felul acesta...sunt obosita, vreau sa dorm dar nu adorm.Mentionez ca de cativa ani am anxietate cu atacuri de panica pe care o tratez si pe care am reusit cat de cat sa o controlez.Probleme cu somnul nu prea am avut, am dormit bine.Doar in noptile cu atacuri sau probleme fizice.De 8 luni am adoptat un bebe si sunt tare fericita.Dar, sunt nopti in care nu ma lasa sa dorm ma trezeste pt ceai sau...plange.Deci, somnul meu a fost destul de fragmentat.Dar, am recuperat, am dormit chiar si pe timpul zilei.Acum, cu problema cu insomnia nu stiu ce sa fac.Am luat aseara melatonina dar am citit ca nu e indicata daca iei antidepresive.Imi doresc sa nu ma mai stresez atat de tare din cauza asta dar nu reusesc.Ma gandesc tot timpul ca o sa vina seara si iar nu o sa dorm.As vrea sa ma sfatuiti si pe mine ce sa fac.
Nu vreau sa continui asa...e foarte obositor atat fizic cat si psihic.
Nu vreau sa continui asa...e foarte obositor atat fizic cat si psihic.
1 comentarii

Mergeti la medicul psihiatru care va evalueaza lunar si spuneti-i de aparitia acestei noi probleme.
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11nu am mai dormit de o sapt. o sa mor. dati-mi un sfat. Unde sa ma duc?
- 6Oare ce se intampla si cam ce ar trebui sa fac sa am o viata normala?
- 6hipertensiune cred... in ultima perioada stau cam prost cu stresul
- 3insomnii sevraj tritico
- 51Tratamentul individualizat al insomniei
- 6atac de panica, neliniste, insomnie, slabire
- 1pastile de dormit si cafea, ce se intimpla?
- 5Insomnie de peste 15 ani
- 18Tulburari de somn - Insomnii
- 2nu mai pot sa dorm cam de 2 luni
- 2Insomnie (nu pot dormi mai mult de 1-2 ora pe noapte)
- 3Oboseala, transpiratii reci, dureri de spate, insomnie
- 3Insomnie, anxietate
- 3Nu stiu cum pot sa reduc tigarile
- 8Insomnie pe fond depresiv
- 2Tulburări de somn
- 8Insomnie de o lună
- 3Ce recomandati Rivotril sau diazepam pt somn? sau este si altceva mai bun?
- 4Insomnii
- 4Am nevoie de un sfat! am inceput sa nu mai dorm mai deloc seara
Mai multe informații despre: Insomnia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: