Intrebare pentru medicii psihiatri si nu numai

72 comentarii 1 2 3
0
05-01-2012, ora 17:28
ildicretu
Nu este medic/terapeut
ildicretu
Va inteleg, va multumesc si astept!Va urez si eu LA MULTI ANI!!!! I.C.
0
06-01-2012, ora 19:01
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Oh, Doamne, mulţumesc, mulţumesc, mulţumesc mult, stimată dnă ildicretu, pentru înţelegerea şi bunătatea dv.
Multă sănătate!
Cu îmbrăţişări calde, purtându-vă zilnic în rugăciunile mele umile către Dumnezeu,
Mr. Nick
0
30-03-2012, ora 21:46
costiholo
Nu este medic/terapeut
costiholo
Va rog frumos sa-mi dati si mie un raspuns. Fata mea de 23 de ani a avut probleme inca de la inceputul pubertatii cu ciclul efectiv nu a avut deloc un timp dupa aceea numai cu tratament, are 168 si are 80 kg a fost diagnosticata la Parhon in Bucuresti cu hipotiroidism, obezitate, hipercorticism reactivat. a fost trimisa inapoi in provincie la medicul de familie cu scrisoare medicala pentru tratament si regim. Este posibil doar atat ? Va rog mult sa spuneti parerea totusi mie mi-se pare prea simplu pentru asa ceva daca este cu adevarat atat de simplu eu ma bucur sa se poata trata aceste probleme doar medicamentos si regim alimentar inseamna ca sunt un tata norocos. Totusi doresc alte pareri deoarece nu stiu de ce dar sunt cam sceptic si ma pune pe ganduri situatia daca nu cumva ar trebui sa repetam investicatiile pe la Targu Mures sau Cluj.
0
25-05-2012, ora 12:05
siracusa
Nu este medic/terapeut
siracusa
Domnule Nick,

Indraznesc si eu sa va rog sa va spuneti o parere. Am 37 ani, sunt femeie si timp de 2 ani am urmat un tratament cu medrol (methylprednisolone) pentru o afectiune autoimuna. Acum 3 luni am incheiat acest tratament, dupa ce am scazut foarte lent doza, exact cum a spus medicul. Buun, zilele acestea am facut din proprie initiativa niste teste, sa verific daca nu cumva glanda suprarenala s-a inhibat. Rezultatele au fost: Cortizolul seric=706 la ora 8.30a.m. (N=138-690), ACTH=27.91(N=7.2-63.3) si DHEA-S=71.79(N=60.9-337). Dupa cum vedeti cortizolul este peste limita superioara, iar DHEA-S este scazut. DHEA-s l-am facut din curiozitate, pentru ca am tot citit pe internet ca la boala mea autoimuna se inregistreaza un nivel scazut de DHEA-S. Problema este cortizolul, este cazul sa ma ingrijorez, sa merg la medic? Daca da, pe ce variante ar putea merge medicul? As vrea sa cunosc tot tabloul, ce analize mi-ar mai da sa fac, daca ies ce tratament ar putea prescrie ect. Imi place ca dvs. sunteti "tipicar" si raspunsurile ii multumesc pe cei pe care ii sfatuiti. Va multumesc anticipat si va doresc sa va dea Dumnezeu multa sanatate!
0
12-06-2012, ora 10:57
sini
Nu este medic/terapeut
sini
Depresie anxioasa. Am si eu o intrebare daca poate cineva sa ma ajute momomentan nu sunt in tara lucrez in Elvetia si nu pot spune aici despre boala mea ptr ca nu mai primesc permis de munca si ma tratez in tara de 6 ani cu coaxil si frontin medicul meu pshiatru a incercat dupa 3 ani sa imi schimbe medicatia dar nu sa putut mia recomandat cipralex dar dupa 2saptamani mi sa facut rau foarte rau si ma internat o saptamana la spital si mia recomandat la loc coaxilul sunt ingrijoproblema e ca nu ma simt bine eu fac niste crize care nu am auzit la nimeni cu depresie..sunt urmatoarele probleme cu vedrea vad minus adica jumatate din fata cuiva cu diverse culori roz mov etc.. Cu o presiune in cap apoi imi simt maiinile straine parca nu sunt ale mele ma sperii un pic sincer apoi nu am energie in picioare si apoi urmeaza o durere de cap imensa extrem. Simt un cui in globul ochiului di in tampla cand in partea stanga cand in dreapta..deci coaxilu nu ma ajutat prea mult acum mai simt dureri de maini din cot simt. Ca imi paralizeaza mana stanga si o neliniste in corp si o oboseala c a dorm 12 ore si tot obosita sunt lucrez la restaurant si ma si e greu deabia fac fata am ameteli mereu de nu pot merge la serviciu..a am uitat sa spun ca si amortesc gura dinti gatu. Si mainile pana la umar de ma strange. Pana apare o durere mai puternica..am fost peste tot nimic nu a ajutat am boala asta de foarte multi ani de. La 14 ani cred. Dar nimeni nu stia ce e parinti au mers la medic cu mine dar fara rezultat'
0
12-06-2012, ora 17:33
sini
Nu este medic/terapeut
sini
Nu stiu cat trebuie sa mai iau coaxilul acesta ca nu ma simt nici bine cred ca daca nu. A facut nimic 6 ani nu stiu am prea multa nevoie de somn si nu cred ca e normal...va rog ajutati ma multumesc
0
14-06-2012, ora 23:25
the_eye
Nu este medic/terapeut
the_eye
@sini

Faceti un consult la neurologie, unde trebuie sa-i relatati medicului despre simptomele de ameteala, amorteli ale mainilor si restul. Oboseala si somnul mult de care aveti nevoie pot fi date de Coaxil.

Multa sanatate!
0
15-06-2012, ora 19:23
sini
Nu este medic/terapeut
sini
Multumesc.credeti ca trebuie redus s'au?????am facut un tumograf dar mi sa spus ca e bine. Ce teste ar trebuii sa mai fac????
0
15-06-2012, ora 21:34
the_eye
Nu este medic/terapeut
the_eye
Nu e de competenta mea sa va spun ce sa faceti in privinta Coaxilului. Numai medicul dvs. psihiatru poate decide, in functie de cum va simtiti. Dar probabil ca va considera ca simptomele pe care le-ati descris mai sus sunt tot semne ale depresiei...

Medicul neurolog va mai poate face cateva teste, sa mergeti in linie dreapta, sa stati intr-un picior cateva secunde cu mainile ridicate, lucruri de genul asta, sa vada daca nu cumva aveti probleme neurologice. In rest, cred ca nu va mai poate face decat o encefalograma. Imi pare rau, NU sunt medic, nu stiu, de aceea v-am recomandat un consult la specialist.

Sanatate multa!
0
17-06-2012, ora 23:02
sini
Nu este medic/terapeut
sini
Multumesc la fel..nu pot merge momentan la nici un medic numai voiam sa stiu daca ar fii simptomele de depresie...la crizele care le fac...multumesc.
0
20-06-2012, ora 18:59
Neacsu
Nu este medic/terapeut
Neacsu
Domnule Nick,

Stiti cumva un tratament pentru insomnii? Am incercat multe (Bien Dormir, Melatonina, ceaiuri, passiflora), dar fara rezultat de durata. Multumesc.
0
06-07-2012, ora 12:13
sini
Nu este medic/terapeut
sini
Unde se pot face aceste teste ptr seretonima melatonina etc????si ce pret au testele stie cineva????multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns
72 comentarii 1 2 3

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul