Lovitura la genunchi
Buna ziua
Ma numesc Cristi si am 15 ani, ieri ma plimbam cu bicicleta si cand m-am ridicat sa pedalez mai repede mi-a cazut lantul si bicicleta a alunecat si am cazut in fix in rotula de la genunchi ce sa fac ca nu pot sa indoi picioru
Ma numesc Cristi si am 15 ani, ieri ma plimbam cu bicicleta si cand m-am ridicat sa pedalez mai repede mi-a cazut lantul si bicicleta a alunecat si am cazut in fix in rotula de la genunchi ce sa fac ca nu pot sa indoi picioru
1 comentarii
Am cazut. M-am lovit. Ce sa fac ? Pentru cei care in viitor se vor mai confrunta cu situatii ca cea descrisa mai sus vreau sa precizez cateva lucruri. In situatia unui traumatism, indiferent din ce cauza, cel mai bun lucru este ca sa se faca investigatii imediate asupra segmentului implicat in acel traumatism : mana, picior, cap, torace etc. Se poate incepe cu o radiografie, daca e necesara se face si o ecografie si se poate ajunge la investigatii mai complexe: CT sau RMN. Important este sa retineti ca aceste investigatii trebuie conduse de un medic cu experienta in traumatologie. Dupa ce s-a stabilit exact care este situatia, se va stabili si modalitatea de tratament. In recuperarea medicala masajele medicale si kinetoterapia pot juca un rol extrem de important. Pentru mai multe informatii despre metodele de recuperare medicala, va rog dati click sub poza mea.
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 27probleme cu picioarele
- 3Durere la genunchiul stâng
- 66Dureri de picioare de vreo 3 saptamani
- 5adolescenta cu dureri genunchi
- 5Rezultat RMI la genunchi
- 4probleme cu genunchiul si soldul stang
- 1Durere de genunchi
- 6cand fac efort stand in picioare ma doare tot piciorul drept, nu pot sa calc in el
- 7Umflatura sub genunchi nedureroasa
- 8Gonartroza la genunchi
- 1Lovitura la genunchi
- 6Luxatie genunghi (rotula sarita)... Exista sanse ca pe viitor aceasta sa recidiveze?
- 9afectiuni genunchi-menisc
- 4Dureri in partea din spate a genunchiului
- 1Dureri genunchi
- 3Durere ambii genunchi
- 2traumatism al genunchiului cu limitare a miscarilor si durere la coborarea treptelor
- 3Probleme Genunchi
- 4Dureri genunchi si umflarea picioarelor
- 6Operatie menisc, operatie menisc + lia - interpretare rmn dupa cazatura
Mai multe informații despre: Ciclismul Genunchiul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Boala Osgood-Schlatter (Apofizita tibială anterioară de creștere)
- Gonartroza (artroza genunchiului)
- Leziunile ligamentelor incrucisate ale genunchiului
- Leziunile de menisc
- Ruptura de menisc
- Condromalacia rotuliană (patelară) - condropatia
- Fracturile rotulei
- Osteoartrita genunchiului
- Articulatia genunchiului (genunchiul)
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: