Ma ajuta si pe mine cineva? sper sa aveti rabdare sa cititi

112 comentarii 1 23 4 Înainte ›
0
21-01-2009, ora 18:43
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
You deserve! Anytime, anywhere...
You welcome dear friend.
(-:
0
21-01-2009, ora 19:45
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Multumim Nick pt sustinere!!Bine ca mai sunt si oameni ca tine printre noi!!
Pup
0
21-01-2009, ora 19:51
nikii6
Nu este medic/terapeut
nikii6
da, multumim mult.Mai rar barbati ca si tine
pup
0
21-01-2009, ora 21:23
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
0
22-01-2009, ora 01:50
sadic
Nu este medic/terapeut
sadic
fetitzo, nush ce sa iti mai zic! nush c naiba are baietelul tau! hai frate, si eu stau la calc.am zile/nopti cand lucrez de la 10 dimineata la 8 dimineata a doua zi(da, recordu' e de 20 de ore aproape) dar lucrez. 4 $$$! si urasc asta. dar, asta e, nau ai mei bani sa ma creasca. in fine. poate ca baietelul tau e de plastic. gandeste'te bine daca tu vrei sa'i atragi atentia fiindca ai nevoie de el, sau fiindca a devenit o obsesie/provocare. hmmm... nul baga in seama.deloc.dar deloc. vreo saptamana.si daca nu'l socate asta din minti, pune'ti o intrebare serioasa. ce cauti acolo!
wtf...daca o calc pe coditza pe fetitzu' meu, si se supara(de obicei se supara), imi vine sa intru in pamant. eh, nush cum sa'ti zic. poate e ceva in neregula cu el, nu cu u. te'ai gandit? :))
ma culc. m'am plictisit de codat noaptea.

-
semnat, infectu' din penthouse
wheeeeeea mie somn
ma duc sa dorm.
0
22-01-2009, ora 01:54
sadic
Nu este medic/terapeut
sadic
Mesaj sters datorita continutului inadecvat
0
22-01-2009, ora 08:02
nikii6
Nu este medic/terapeut
nikii6
lasa sadic ca vrem sa plangem singuri, sa fim doar noi EMO.Multumim oricum pt dorinta de a participa.
0
22-01-2009, ora 14:37
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
0
22-01-2009, ora 15:07
LU
Nu este medic/terapeut
LU
:)))))
Sadic nu se lasa si punct...
Nick, multumim frumos...
Deja sunt geloasa pe sadic, mi-a acaparat tot subiectul!!! :)
si pt ca am spus ca o sa va tin la curent, aseara am reusit sa am o discutie cu omul meu, si am reusit sa ne vorbim calm si sa ne spunem fiecare ce ne doare, evident nici eu nu sunt usa de biserica, cand ma supar stiu sa "intzep" omu, dar i-am explicat ca prin rautati, cum le spune el, e o alta metoda de ai atrage atentia si de a cere ajutor disperat ca nu sunt intr-o forma kiar buna psihic.
Cum am zis, se zbate sa imi ofere tot ce am nevoie, dar uita sa ofere atentie...din ce am discutat parca a inteles ce inseamna atentia asta...sa vedem de zi incolo :)
Cand am zis "avea bani", ma refeream ca eram intr-o situatie aiurea, pt ca ma desparteam de ex-u, trebuia sa ma mut si nu aveam unde...pt ca el vroia sa se termina repede sa nu ma piarda mi-a inkiriat apartament...sa nu fiu nev sa mai stau impreuna cu ex, material atunci aveam nevoie, e adevarat.dar pe langa asta se purta exemplar...a uitat intre timp si am tinut sa ii aduc aminte.daca nu era el asa pornit eram inca proptita in relatia aia.ca asa sunt bleaga si ma urnesc greu... :)
Se apropie ziua in care tata face 4 ani.eu nu am trecut inca peste asta...nu credeam ca e asa de greu, am fost mult trasa in jos, de familie si efectiv am stat pe loc.Mi-a explicat ca el este langa mine si o sa imi fie alaturi.ca sa il iert ca ma facut sa sufar.ca incearca sa "te iubesc asa cum meriti".mmm :)
Eu sper ca a vorbit serios.in febr trebuie sa plecam acasa la parastas.o sa imi fie greuuu.sper sa treaca iute, nu am plans, nu am plans de fata cu nimeni, m-am ferit, mama si acum are impresia ca nu ma afectat pt ca ma vede asa.in picioare, nush cum sa explic...dar nu stie cat sunt de fapt de slaba si cat sufar...si pt asta eu am nevoie de el.sa fie langa mine cand ma ascund in casa si plang, scot tot ce am tinut in mine.sa imi inteleaga suferinta aia si sa nu vina sa imi mai arunce in fata si el tot felul de reprosuri, nu in momentele alea.vreau sa ma ia in brate si kiar daca e plictisitor, sa se prefaca macar ca ma aude...e bine ca am reusit sa vb cu el.mi-a facut bine...poate reusesc sa il fac sa inteleaga si totusi putem fi fericiti.Nu imi vine sa cred! deja sunt optimista... :)
PUP la toti, va mai povestesc...nu scapati.
0
22-01-2009, ora 15:43
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
LU sincer chiar ma bucura ceea ce citesc!!Un prim pas tocmai a fost facut, iar acum important este sa nu renunti si daca ati reusit sa vorbiti inseamna totusi ca lui ii pasa de tine, dar poate ca vb ta si tu faceai anumite lucruri care tie nu ti se pareau atat de grave, dar care pe el il marcau si invers!Sa fii optimista este cel mai bine!!Stii vb aia:daca iti doresti cu adevarat un lucru, intreg universul conspira la indeplinirea lui!!Abia astept sa vii cu vesti din ce in ce mai bune!!
sadic ce te autoinvinti singurel???Citeste-ti mesajele postate in acest topic si vei rade cu lacrimi!! ;))))
Topicul a fost deschis pt oameni cu suflet, iar tie iti lipseste acest lucru ;)) Sa nu te ostenesti sa il cauti ca nu il vei gasi in veci!
Pup arena, Alisuk, LU si Nick!!Restul nu meritaaaaaaaaaaaaaaa ;)))))))))))))))))))))))
0
22-01-2009, ora 17:40
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
LU, vb lui Jackie, iti sta in puteri sa schimbi imprejurarile, iar Universul conspira pozitiv sau negativ in functie de gandurile tale. Mintea ta functioneaza ca un turn de emisie al unei televiziuni. Gandurile au o anumita frecventa, frecventa captata si materializata de catre Univers. Daca tu gandesti negativ, nu vei face decat sa materializezi indirect ceea ce gandesti. Si atunci, in fiecare dimineata incearca sa spui:
-vreau sa fiu fericita;
-vreau sa fiu iubita;
-vreau sa fiu sanatoasa;
-vreau sa fiu bine dispusa etc... intotdeauna foloseste "vreau", in nici un caz "nu vreau".

Cand te simti bine inseamna ca esti pe frecventa pozitiva, cand te simti rau esti pe frecventa negativa!
Incearca sa schimbi frecventa prin optimism si credinta in Dumnezeu si vei materializa tot ceea ce iti doresti!

Va pup!
0
22-01-2009, ora 18:58
nikii6
Nu este medic/terapeut
nikii6
Peste ceea ce au spus cei doi prieteni dragi ai mei mai sus, nu pot sa adaug nimic.Sa fi fericita, sa lupti pt ceea ce vrei, sa crezi in tine ca poti orice.Dumnezeu nu ne da mai mult decat putem duce, chiar daca pare imposibil orice dorinta arzatoare are reusita.Ma bucur mult ca te-a ascultat si sa speram ca va fi bine.
Pupici la fete si lui Nick
0
25-01-2009, ora 17:54
LU
Nu este medic/terapeut
LU
Da...Incerc din rasputeri sa nu mai fiu negativista, si pesimista...incerc ca partea cu vreau sa o "manance" pe cea cu "nu vreau", bine... la mine e "nu mai pot".deci va trebui sa schimb cu "pot", stiu ca pot dar cateodata parca imi fuge pamantul de sub picioare...nimic nou deocamdata.avem certuri mici, dar el parca se schimba... :)..adevarat ca si eu sunt rautacioasa, am spus...ma las prea coplesita de ce simt si ma cert cu cine imi iese in cale...dar pt ca el incepe sa imi vada problema si sa o accepte...certurile se raresc...
Sunteti deosebiti...nu ma asteptam sa iasa ceva bun din asta...am deschis topicu de disperare...mi-a parut rau mi-a fost frica.dar e bine...sunteti unii dintre cei care stiu sa suferi...cei care vor sa ajute.si ma bucur ca am dat de voi. Va pup si numa bine.
0
25-01-2009, ora 19:12
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
0
25-01-2009, ora 20:29
nikii6
Nu este medic/terapeut
nikii6
Si noi te pupam si vom fi alaturi de tine
0
26-01-2009, ora 16:16
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
LU, spre fericirea ta, nu toata lumea este rea precum sadic!!Mai exista printre noi si oameni cu sentimente care vor cu adevarat sa ofere o mana de ajutor altor persoane!!Cu rabdarea treci marea draga mea!!
Te asteptam cu vesti de la foarte bine in sus!!
Pupicei
0
01-02-2009, ora 17:01
jenichiriac
Identitate neconfirmată
jenichiriac
Intr-adevar se incepe cu vreu, imi doresc, imi place etc si ai dreptate Nick prin ce spui tu.
Si totusi este util sufletului nostru sa impingem lucrurile undeva mai mult continuand cu.dupa formula

VREAu. pentru ca.
.chiar daca.
. ca si.
etc

POT.pentru ca.
.chiar daca.
etc


Merit sa.fiu fericita. pentru ca...
Merit sa.fiu fericita. chiar daca...
Merit sa.fiu fericita. ca si.
Merit sa. fiu fericita. daca...
Merit sa. fiu fericita. in ciuda faptului ca...
Merit sa... fiu fericita. in timp ce...
Merit sa. fiu fericita. desi...
Merit sa. fiu fericita. ca sa...
etc
Odata facut acest pas citeste-ti cu voce tare ce ai scris dupa fiecare locutiune, ai sa ramai surprinsa de cate motive poti gasi si cate resurse se intrezaresc pentru a merge mai departe.

jeni



-
.

Orice inceput este tras de picior de vreun final mai mult sau mai putin fericit. Insa adesea coincide cu momentul in care incepem sa facem mai multe pentru noi ca si femei, fete.
So...
Cine doreste sa isi impartaseasca experienta de viata intr-un nou look facut de GETA VOINEA show pe Euforia?
Un nou start, o noua femeie, un nou look, o noua imagine de sine!!!!!!!!!!!!!!!!
-
0
01-02-2009, ora 17:30
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Stimata Doamna JeniChiriac,

Nu pot sa cred...sunteti doamna psiholog care este mai tot timpul invitata la Povestiri Adevarate (Acasa TV) si nu numai?! Asa am senzatia... oricum, va felicit. Sunteti unul dintre putinii psihologi care stiu foarte multe si pt acest fapt va FELICIT (dar va dau nota 9 pt ca nu v-am cunoscut personal, dar daca v-as cunoaste cu siguranta v-as da 10 ;)) ).

Numai Bine si multa sanatate :))
0
02-02-2009, ora 17:28
ali39
Nu este medic/terapeut
ali39
In sfarsit, sa mai facem si noi ceva pentru noi, femeile!
Stimata doamna, va voi scrie !
Sal Nick !
0
02-02-2009, ora 20:17
LU
Nu este medic/terapeut
LU
Aaaa...scurt si la obiect...da nu tine :)
De asta incerc sa evit sa vad un psiholog, pt ca am impresia ca sunteti reci...dati sfaturi din ce ati invatat nu din ce simtiti, sunteti niste oameni remarcabili.foarte inteligenti...
Imi pare rau ca nu am urmarit progr acasa...am sa il urmaresc, sa incerc sa te cunosc mai bine...
Prietena mea, este psiholog :). adevarat e alta situatie intre noi... sfaturi bune de genul ala imi dau si eu...dar creierul parca mi le blocheaza, si de asta imi e si mai greu...
0
02-02-2009, ora 20:28
sadic
Nu este medic/terapeut
sadic
Mesaj sters datorita continutului inadecvat
0
02-02-2009, ora 21:43
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Domnule Sadic, sunteti un nesimtit si v-o spun eu, un tanar, nu o femeie!!!
Toata lumea vb serios, numai dvs aberati, si ce aberatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!
Va rog frumos.daca mai continuati asa, incep sa cred ca nu aveti nevoie nici de un plus de educatie sau psihoterapie, ci de psihiatru :(((((((((((((

Imi cer scuze dar chiar nu va dati seama ce aberatii spuneti? daca nu, cereti ajutor...
Numai Bine!

LU, doamna psiholog chiar este foarte tare, crede-ma pe cuvant...
"creierul parca mi se blocheaza" - asa este, te inteeg mai bine decat iti imaginezi, dar cu multa vointa si concentrare poti inlatura orice blocada a encefalului, trebuie doar sa vrei din toate puterile si ceea ce iti doresti se materializeaza.

Multa sanatate si fericire tuturor,

NICK:)
Pup Alisuk!
0
03-02-2009, ora 02:17
sadic
Nu este medic/terapeut
sadic
Mesaj sters datorita continutului inadecvat
0
03-02-2009, ora 02:28
sadic
Nu este medic/terapeut
sadic
Mesaj sters datorita continutului inadecvat
0
03-02-2009, ora 17:11
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Sincer, ma asteptam sa imi spui asa...din fericire pt. mine nu sunt asa cum ai spus tu, din pacate pt. tine, esti un om care nu merita nici macar 0, 000000000001% sa imi pierd timpul cu personalitatea ta cretinica.
Daca a fi pedant, gentleman si educat, inseamna ca sunt cum ai spus, atunci cred ca tu esti o BRUTA si un oligofren.

Nu mai pot decat sa spun: Doamne iarta-l ca este atat de orb ca nici nu isi da seama de ceea ce spune.
Iti doresc numai bine si controleaza-ti tulburarea de comportament...
0
04-02-2009, ora 00:49
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
sadic ai cam sarit calul baiete si nu veni cu afirmatii care te caracterizeaza!!Nu esti tu buricul pamantului si cel mai frumos lucru din partea ta, ar fi sa nu mai postezi mesaje daca nu ai bunul simt si cei 7 ani de acasa!!Nu m-ar mira sa aud ca ai crescut pe la casa de copii...Chiar si asa cred ca ai fi fost mai inteligent!!Deocamdata astept o schimbare din partea ta sau niste scuze persoanelor pe care le-ai jignit, ca sa nu regret ceea ce voi face!!
0
04-02-2009, ora 01:18
LU
Nu este medic/terapeut
LU
Sadic... Ai fost porc...mareee..dar am ras... :) Dar te rog din suflet nu mai jigni..!
Citeste amuza-te daca vrei, impartaseste daca ai kef...dar nu mai jigni...esti un om care ia viata asa cum e si vede realitatea, dar esti impulsiv... Unii simt nevoia sa viseze, sa si sa spere...asta ii ajuta sa mearga mai departe... "POT" asta..si altele, ajuta uneori kiar daca in adancul inimii stim ca nu putem, s.a.m.d..
Hai fi si tu baiat cumsecade, ca POTI :)
PS:...nu ma uit la HBO, ma joc WOW !! :)
0
04-02-2009, ora 13:06
sadic
Nu este medic/terapeut
sadic
Mesaj sters datorita continutului inadecvat
0
04-02-2009, ora 15:47
nikii6
Nu este medic/terapeut
nikii6
D-nule Sadic nu pot sa ma abtin sa nu zic si eu ceva.In ultima postare ai dat dovada de multa maturitate dar in ceea ce ai scris despre prietenii mei dragi ai fost iesit din comun.
Nu suntem la un site de gramatica nici de inclinatii sexuale nici sa ne criticam unii pe altii pt cum gandim deoarece oamenii sunt diferiti si au pareri diferite.Fiecare este liber sa-si formeze o parere despre celalalt dar dumneata ai recurs la cea mai josnica metoda, aceea de a jigni.Nu vad care iti era interesul, pastreaza-ti astfel de pareri si nu le mai expune asa fara rost si mai ales daca nu ti-a cerut nimeni parerea.
Daca vrei sa postezi la acest subiect spunet-ti parerea dar nu mai jigni, ai macar atata respect pt cei care scriu aici
0
04-02-2009, ora 16:04
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Mda dupa cum se vede, dl sadic o tine pe a lui...Sincer, nu imi place sa fac ceea ce voi face, dar totusi am sa o fac pt ca nesimtirea din omul asta imi provoaca greata!!
sadic aici ar fi trebuit sa intri doar pt a o ajuta pe LU, dar dumneata ai aruncat cu jigniri in stanga si in dreapta.
Nu a vb nimeni de copiii handicapati sau bolnavi, era doar un fel de a spune pt cei care nu au parinti ca sa le dea cei 7 ani de acasa, asa precum dumneata!!!Dar ca de obicei, vechiul proverb "unde dai si unde crapa" se potriveste de minune in cazul tau!!!Vezi lucrurile doar cum vrei tu si ai o fixatie!!Sincer cred ca ar trebui sa consulti un medic...psihiatru!Credeam ca totusi exista un gram de omenie in persoana ta, dar se pare ca m-am inselat...
btw, sunt o ea!!!
Adaugă un comentariu / răspuns
112 comentarii 1 23 4 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul