probleme pulmonare din cauza anxietatii?
este posibil ca din cauza faptului ca am anxietate de mai mult timp si m-am fortat sa respir adanc sa fi produs ceva leziuni la nivelul plamanului sau a diafragmei pt ca simt o durere in piept in partea dreapta iar pe radiografie nu mi-a iesit nimic la fel si ecografia cardiaca e buna.deasemenea sant slabit in permanenta si obosit oricat as dormi si o stare de rau conturata cu calduri.multumesc celor ce imi dau un sfat
1 comentarii
daca nu ti a aparut nmk la analize fi sigur ca nu ai patit asa cva.cert este ca si eu am aceleasi simptome.dupa ce de aprox 2 luni ma chinui sa repir si casc intr una sau respir adanc si zici k sunt un pui de curca acum a inceput sa ma doara in partea stanga in piept, mana toate simptomele unei afectiuni cardiace...dar la ekg totul iese bine.ceea ce inseamna k pe baza unui fond anxios pe care il ai si tu s-a dezvoltat si o distonie neurovegetativa.asa tind sa cred eu si in cazul meu si in al tau ca este asemanator...
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4anxietate generalizata
- 4prazolex+alcool=?
- 15Simt o strangere la inima din cauza stresului
- 4Diagnosticare narcolepsie sau afectiune similara
- 5un caz complex: depresia, anxietate extrema, senzatie de neliniste, teama inexplicabila
- 12650Pentru cei cu anxietate si atacuri de panica FOARTE IMPORTANT
- 12Sindrom anxios depresiv
- 4Tratament anxietate fobie
- 31Cipralex, cat de bun este?
- 14Fobie sau ce?
- 9Atac de panica? Anxietate? Nu mersi, mi-e bine asa! :)
- 6Anxietate... Va sfatuiesc pe toti sa faceti psihoterapie cognitiv-comportamentala
- 17atac de panica si anxietate
- 8Dupa multe analize am fost diagnosticata cu anxietate si depresie
- 3Anxietate sau hipoglicemie?
- 21Ce cred psihiatrii si psihologii despre masturbare?Ajutor va rog.
- 15Derealizare Depersonalizare ?! Ajutor..
- 3Senzatie de limba umflata anxietate sau nu?
- 8Tulburare de anxietate
Mai multe informații despre: Anxietatea Insuficienta pulmonara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: