Vindecarea bolilor aparent incurabile prin terapie naturista

24-11-2009
adi-arges
Nu este medic/terapeut
adi-arges
Sunt foarte multe persoane care s-au documentat mult in acest domeniu natural si sigur de vindecare si care au inteles foarte bine ca acesta este unicul mod de reusita, de aceea este foarte benefic sa dezbatem pe larg aceasta latura extrem de importanta a medicinei naturiste. Persoanele care au beneficiat de roadele acestei terapii sunt rugate sa-si exprime pe larg sau cum doresc, opinia si rezultatele pozitive pe care le-au dobandit in urma unor boli considerate foarte grave, cum sunt cancerul, leucemia, diabetul, hiv, etc.
7 comentarii
0
25-11-2009, ora 02:25
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Cunosc o persoană care s-a vindecat de cancer, dar doar mergând la biserică (este foarte credincioasă). Nu cunosc detalii aprofundate dsp medicaţie, ştiu doar că a făcut la un moment dat o terapie hormonală (a suferit de cancer la sân)!

P.S. Apropo, sper să nu par deplasat, dar nu mă pot abţine. Sfântul Nectarie Taumaturgul este izbăvitor de cancer. Uite o mărturie:

"Parintele protosinghel Matei Bilauca, staret al manastirii din Sinca Veche, povesteste: "A venit la noi o batranica din Brasov cu niste hainute de-ale nepotelului ei si ne-a rugat sa il pomenim pe baietel ca are o tumoare la cap si a doua zi trebuia sa fie operat la Spitalul Fundeni. I-am miruit hainutele cu ulei de la candela de langa moastele Sfantului Nectarie si am indemnat-o sa aiba nadejde la Sfantul. A doua duminica a venit sa-mi spuna ca in ziua cand trebuia operat baietelul, doctorii au constatat la tomograf ca tumoarea nu mai exista"."
-*

Toate cele bune şi scuzaţi-mi intervenţia care nu are legătură cu profilul Romedicului, am vrut doar să vă fac un bine duhovnicesc. Mulţumesc pentru înţelegere!

P.P.S. Citiţi această carte: Rudolf Breuss, Tratamentul total al cancerului, este 100% natural, exact aşa cum doriţi dvs.!
----------*

În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)

(*modificat de administrator)
0
05-01-2010, ora 17:47
adi-arges
Nu este medic/terapeut
adi-arges
Citi va rog pentru sanatatea si vindecarea reala de care aveti nevoie aceste carti si daca aveti unele neclaritati va rog sa ma intrebati. Cartile sunt.Vindecare si purificare prin alimentatie si post. volumul1, de Liviu Gheorghe.Autovindecare prin metode naturiste, de A C Gogan. Hrana Vie, de Ghiunter Ernst.Tratamentul total al cancerului, de Rudolf Breuss.Tratamentul Cancerului, de Max Gerson. Postul un miracol, de Paul Brag
0
07-01-2010, ora 15:30
radicus
Nu este medic/terapeut
radicus
personal eu nu cred in tratamente naturiste miraculoase, nu sunt prea credincios, cred doar in puterea autosugestiei sau efectul placebo. Am vazut cativa oameni care au renuntat la tratamentele conventionale pentru a primi tratament naturist si multi din ei nu au reusit sa se vindece. Dar am vazut si un caz in care persoana (o ruda de-a mea) era cu ciroza foarte avansata, iar doctorii ii mai dadeau de trait 3-4 luni. Nu i-a fost niciodata frica de moarte. Era si este foarte credincioasa. A mers pe la biserici cand putea, a mancat doar natural. Carne fara grasime poate o data pe an si putina. Au trecut anii si de atunci, de peste 20 de ani, inca traieste, inca mananca natural, inca mai merge la biserica, inca, ruda mea, e la fel de curajoasa. In cazul acesta nu stiu cat a contat credinta, cat a contat dieta sanatoasa, sau cat a contat taria psihicului. Cert e ca acestea i-au fost de mare ajutor.
0
08-01-2010, ora 00:06
anca cornea
Nu este medic/terapeut
anca cornea
adi-arges, eu folosesc numai tratamente naturiste, ar trebui mai multa hrana vie, pt. inceput in afectiuni sucuri la storcator, apoi intretinuta starea de bine cu vegetale crude, multe cereale, seminte.
Mi-au placut cartile "Hrana vie" de Ernst Gunter si "vindecare si purificare..." vol. I.
Voi procura A C Gogan si celelalte.
Hrana vie (vegetalele crude) si produsele bazice (ca si organismul) sunt vindecatorii universali.
Sigur, alaturi de starea psihica, spirituala, pozitive.
0
08-01-2010, ora 17:32
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Radicus,

Mai mult de 90% a contat credinţa!
Numai bine;)
0
27-01-2010, ora 12:34
adi-arges
Nu este medic/terapeut
adi-arges
Ma adresez in special celor care simt si se bazeaza pe anumite instincte de vindecare naturala.Deoarece nimeni nu se poate vindeca de boli grave decat in mod natural, fara nici un cost si la indemana oricui. Cititi postarea de la acest subiect cu mare atentie, este din data de 26-01-2010. http://forum.romedic.ro/prod/melanom_malign_06785.html/3
0
19-02-2010, ora 16:54
luciana.l
Nu este medic/terapeut
luciana.l
BUNĂ! În primul rând doresc să transmit multă, multă sănătate tuturor persoanelor cu bunăvoinţă de pe acest forum.
Sunt născută în 1986 (generaţia CERNOBÂL) şi sunt o persoană foarte sensibilă în privinţa sănătăţi, de acea am decis să contribui şi eu la dezbaterea acestui subiect.
Starea prezentă de sănătate a persoanelor de pe acest forum este foarte jalnică si nu numai şi a omenirii, este foarte greu de descris.Chiar dacă acum avem o voinţă liberă. suntem captivi într-un proces de degradare accentuată în masă prin diferite procese chimice si psihice.
Dar să nu vă înspaimntaţi, deschideţi-va ochi şi uitaţi-vă în jurul vostru, aveţi grijă ce mâncaţi şi ce beţi, căci de acest lucru depinde si viaţa noastră.
Am devenit o persoană interesată de orce informaţie nouă în domeniul suplimentelor nutritive şi de roadele ei, aşa ca in urma cu 4 luni am aflat despre un supliment revoluţonar din străinătate prin intermediul unei asistente.

REGULAMENTUL acestui foeum nu îmi dă voie să amintesc Firma şi numele acestui produs.
De acea, cu permisiunea acestor administratori, doresc să fac decunoscut baza şi calităţile acestui supliment.
BAZA ACESTEI REÈšETE sunt : microalgele
Spirulina (platensis) şi Chlorella (vulgaris) în combinaţie cu plante şi fructe

Spirulina
Este considerată, în general, unul dintre alimentele cele mai alcaline şi mai bogate în substanţe esenţiale.
Conţinutul ei este prezentat într-o combinaţie unică, echilibrată a substanţelor active din punct de vedere farmaceologic.
Printre aceste substanţe se numără toţi amnio-acizi naturali intr-un profil ce corespunde exact nevoilor corpului uman
Acizi grasi omega se găsesc aici chiar de nenumerate ori mai mult decât în peştele oceanic, deasemenea 12 dintre cele mai importante vitamine pentru corp, printre care şi esenţiala vitamină B12
* Spirulina conţine clorofilă, care este foarte rară de găsit într-o asemenea concentraţie, esceptînd chlorella
* Un aport mare de proteine vegetale, (60-70%) care spre deosebire de proteinele de origine animală sunt asimilate foarte uşor de către organismul uman.
* O cantitate ridicată de pigment : clorofilă, pigmentul de culoare verde al plantelor, fixează oxigenul in celulele vegetale şi îl transportă catre celulele corpului.
* Ficocianină, aşa numitul pigment de culoare albastră care acţionează direct asupra celulelor şi stimulează dezvoltarea lor
* O cantitate mare de vitamina B, fier şi diferiţi acizi graşi, care influenţează în mod benefic metabolismul celular.
* Feniletilamină (FEA), care intensifică energia cerebrală şi înbunătăţeşte starea de spirit în caz de depresii.
* Caroten, mai ales beta-carotenul care are un efect stimulator asupra sistemului imunitar.
* Acizi graşi şi lipide.
* Vitamine şi enzime.
* Muco- polizaharide.
* Chlorella
Este o algă de apă dulce, este cea mai mică şi cea mai veche plantă din lume şi dispune de cea mai mare concentraţie de clorofilă.
Posedă o proprietate remarcabilă de a detoxifia organismul, ajută la eliminarea substanţelor dăunătoare pe care le introducem în organismul nostru în fiecare zi prin apă, aer sau alimentaţie (pe lîngă metalele grele din plombe vechi de amalgam, mai ales hidrocarburile clorurate, pesticide şi insecticide)
EA are grijă de sistemul imunitar, stimulează vindecarea rănilor, reglează funcţia intestinală, mormalizează microflora intestinală şi susţine funcţia hepatică, opreste creşterea tumorilor, etc
* Conţine protene vegetale integrale cu toţi amnio-acizii, inclusiv cei 8 amnio-acizi esenţiali.
* Săruri minerale şi microelemente esenţiale, cum ar fi de exemplu magneziu, fier, zinc, calciu, seleniu.
* Numeroase vitamine , vitamina Cşi E, niacină, complexul de vitamine B inclusiv B12, în formă activă, K, acid pantetonic şi acid folic.
* Clorofilă: cu pînă la 4% reprezintă unul dintre cele mai mari procentaje măsurate de cloeofilă
* Antioxidanţi, polifenoli ţi multe alte substanţe bioactive şi active din punct de vedere farmaceutic.
* Acizi graşi nesaturaţi cum ar fi acizii alfa linoleni şi acidul linolenic.

Cu acest supliment mi-am pus organismul în funcţiune şi i-am văzut roadele şi nu numai din experienţa mea, a familiei mele şi a multor persoane, cu rezultate deosebite.
Deci cu mare incredere spun ca suplimentele nutritive (nu numai acesta şi altele) au o mare VALOARE
MULTĂ SĂNĂTATE !

Discuțiile despre tumori benigne și cancer au fost transferate pe:

Forumul Ghid-Cancer.ro - un proiect ROmedic destinat exclusiv acestui subiect.

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Depistarea precoce a cancerului la femeie
  • Cancerul la sân – o amenințare care poate fi prevenită
  • Un dispozitiv nanometric ar putea depista și supraveghea evoluția cancerului
  • 1 din 10 supraviețuitori ai cancerului continuă să fumeze după diagnostic
  • Consumul ridicat de cafea a fost asociat cu creșterea riscului de cancer colorectal la bărbați
  • Cologuard - un nou test neinvaziv de screening pentru cancerul colorectal
  • Administrarea zilnică de aspirină scade riscul de cancer (meta-analiză)
  •