Remediu ameteala sinuzita sfenoidala cronica

Buna ziua, Cum pot scapa de ameteala permanenta ce s-a instalat de ceva timp in urma unei sinuzite sfenoidale cronice?
3 comentarii

1. care este garantia si certitudinea ca Ameteala este de la sinusita ???
2 daca citim simptomele sinusitei.. avem, secretii purulente din nas pe primu plan
3 Varsta, inaltrimea, KG , sex a pacientului. Tensiunea arteriala ???
2 daca citim simptomele sinusitei.. avem, secretii purulente din nas pe primu plan
3 Varsta, inaltrimea, KG , sex a pacientului. Tensiunea arteriala ???

1) am efectuat CT si acolo este mentionat "sinuzita sfenoidala cronica";
2) nu am secretii purulente in nas, nu am febra...ci uneori dureri puternice de cap in partea din spate (cefalee);
3) 48 ani, 1.79 m, 78 kg, barbat. Tensiunea nu a fost niciodata o problema...in jur de 11 cu 7.
Mentionez ca foarte multi ani (aprox. 10 ani) am stat la calculator 9-10 ore/zi munca in conditii de stres...iar ca sa elimin usturimea instalata asupra ochilor...o perioada am pus comprese reci de la congelator la nivelul fruntii si ochilor care imi faceau foarte bine...probabil ca de aici s-a instalat raceala si implicit sinuzita.
2) nu am secretii purulente in nas, nu am febra...ci uneori dureri puternice de cap in partea din spate (cefalee);
3) 48 ani, 1.79 m, 78 kg, barbat. Tensiunea nu a fost niciodata o problema...in jur de 11 cu 7.
Mentionez ca foarte multi ani (aprox. 10 ani) am stat la calculator 9-10 ore/zi munca in conditii de stres...iar ca sa elimin usturimea instalata asupra ochilor...o perioada am pus comprese reci de la congelator la nivelul fruntii si ochilor care imi faceau foarte bine...probabil ca de aici s-a instalat raceala si implicit sinuzita.

11 cu 7 la 48 de ani. Este o tensiune mica
Dacă se consuma lactate dulciuri mezeluri și nu se bea apa și ceai. Un sânge gros vâscos nu urca la cap. De acolo dureri și ameteli
Dacă se consuma lactate dulciuri mezeluri și nu se bea apa și ceai. Un sânge gros vâscos nu urca la cap. De acolo dureri și ameteli

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5ameteli dese
- 2ameteali puternice in diverse momente si situatii
- 4Lovitura la cap
- 4simptome ciudate: stari grave de ameteala, scaun galben deschis, dureri in zona ficatului
- 7Hipotiroidism cu mixedem si hipecorticism
- 3Dureri insuportabile de cap si ameteli, un raspuns va rog
- 4va rog foarte mult un raspuns urgent, multumesc
- 6in urma cu o luna am inceput sa am ameteli si stare de voma si ma durea un pic stomacul
- 3gripa, febra, simptome de voma, nu suport mirosul de mancare, ameteala
- 14Stare generala de sanatate proasta, lista lunga de simptome
- 2Vartej in urechi, ameteli, dureri de cap, Ce este?
- 1Stari de ameteala
- 6De un an, cand mi se face foame ametesc ff rau..
- 2m-am trezit cu ameteli foarte grave
- 4dureri ceafa, ameteli
- 0ameteli dureri de cap
- 1Amețeală stare de rău
- 5Amețeală continua
- 6Ma simt pe alta lume! Ajutor!
- 5Ameteli si atacuri de panica
Mai multe informații despre: sinuzita sfenoidala Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: