Tinitus ( tiuit in urechi ) dupa implanturi dentare

28-12-2020
idr
Nu este medic/terapeut
idr
Buna ziua. Din cauza parodontozei avansate, pe parcursul a 10 ani am fost nevoit sa trec prin multe tratamente si interventii. Anul acesta in sfarsit am dantura completa. Numarul implanturilor l-am pierdut... cred ca acum am 17. Doua au fost sacrificate ( din cauza unui scenariu nereusit ) iar unul respins ( infectie ). Din pacate in ultimii ani si mai ales dupa montarea coroanei superioare ( dintr-o singura bucata ) ma confrunt cu urmatoarele stari... tinitus ( urechea stanga ), cap infundat... nu stiu cum sa explic altfel, lipsa de concentrare ... cu alte cuvinte calitatea vietii s-a diminuat considerabil. In ultimele zile am cautat pe internet daca si alti "posesori" de implanturi au aceleasi stari... se pare ca DA. La mine aceste manifestari coincid ca timp si s-au amplificat pe masura interventiilor. Incerc prin acest topic sa aflu daca mai sunt si altii care "experimenteaza" aceste stari. As aprecia enorm parerea unui medic specialist. Multumesc.

Aici discutii despre tinitus dupa implant dentar... unii vorbesc de presiunea exercitata de coroane, altii de producerea unui curent galvanic... -------*

(*modificat de admin)
4 comentarii
0
17-01-2021, ora 06:09
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Buna ziua, problema dumeavoastra poate fi de la ocluzie (muscatura ). Aceasta regleaza modul cum dintii superiori ''calca'' peste cei inferiori si in functie de asta si condilii articulatiei iau o anumite pozitie in caviatea lor. Articulatia ATM este foarte aproape de ureche si poate presa zona.Aceste reactii aparut de cand aveti coroane sau de la inserarea de implanturi-parte chirurgicala?
0
24-09-2021, ora 14:00
Madalina CT
Nu este medic/terapeut
Madalina CT
Buna ziua. Exact cum a zis doamna dictor Dragomir (Parnia) Alina dupa implant dentar a aparut aparut un tiuit in urechea dreapta. Am facut investigatii si tratamente ORL, de spondiloza investigatii RMN, nu am rezolvat nimic. Ce mai este de facut?
0
24-09-2021, ora 16:28
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Buna ziua, s-au intamplat acestea dupa partea chirurgicala ( inserarea de implant ) sau dupa ce ati capatat coronita/ lucrarea deasupra?
0
24-09-2021, ora 17:56
Madalina CT
Nu este medic/terapeut
Madalina CT
Cam la 3 saptamani de la implant. in prima faza mi sa infundat urechea, am fost la ORL - diagnostic ureche seroasa, am facut tratament fara rezultat, la neurolog - spondiloza, la RMN SPONDILOZA, am facut tratament kimioterapie, electrostimulare, laser, elongatii, manevre pentru mandibula, tratament cu laser pentru tinitus. Situatia sa ameliorat din punct de vedere al durerii tiuitul il am permanent si incontinu.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: