Tulburari de anxietate si atacuri de panica

24-05-2015
AntoniaAle
Nu este medic/terapeut
AntoniaAle
Buna ziua. Am si eu nevoie de ajutorul unui medic, de niste sfaturi. De 3 zile sunt in Anglia la viitorul meu sot. Acum aprox 1 luna am avut un atac de panica( sufocare, gura nas si ochi uscati, amorteli de maini si picioare si bufeuri) iar a 2 a zi dimineata am mers la medicul de familie sa ii spun ce am patit si mi-a zis ca am tulburari anxioase si mi-a dat sa iau anxiar 2 pastile pe zi jumatate dimineata, jumatate la amiaza si una seara. Am inceput sa iau una la culcare ca sa pot dormi deoarece am si insomnii. Cand vreau sa ma pun la somn si sa inchid ochii sa adorm ma iau palpitatiile si imi amortesc picioarele si mainile si nu pot dormi deloc, nu ma pot odihni si asta ma doboara. Cand ma apuca toate astea incep sa plang deoarece imi este frica ca nu o sa imi mai treaca. Ce sa fac sa scap de asta? Mai am doar 40 de pastilute si nu stiu ce fac dupa ce le termin. Nu stiu care e cauza acestei tulburari de anxietate si ale atacurilor de panica. Va rog ajutati-ma ca nu sunt in tara sa merg la un specialist.
5 comentarii
0
25-05-2015, ora 19:30
AlenTao
Nu este medic/terapeut
AlenTao
Buna.Nu sunt medic.Dar iti dau un sfat.Daca nu te simti bine cu pastilele ce ti le-a dat medicul roaga-l sa iti schimbe medicamentele, sunt foarte multe medicamente pentru anxietate, atacuri de panica si depresie.Cere trimitere de la medicul de familie si mergi la un medic psihiatru, el va sti cel mai bine ce sa iti faca fiindca e primul medic specialist in ce afectiuni suferi.
Eu pentru atacuri de panica am luat Asentra si Xanax..In fine.Mergi la un medic psihiatru.El iti va da tratament si vei reveni al control peste o luna, iar daca te vei simti tot rau va incerca alte medicamente sau va mari dozele, sau va schimba medicamentele pana va gasi unul care sa va mearga bine si dumneavoastra etc.Fuguta la medic(NU de familie ci psihiatru).De asemenea o mai mare vindecare poti sa obtii daca mergi in acelasi timp si la psiholog sa faci psihoterapie..Cred ca nu vei gasi aici ajutorul unui medic dar poti apela la medicul psihiatru din orasul tau ( exista si in Anglia asa ceva)Sanatate multa.
0
28-05-2015, ora 16:48
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Inainte sa le termini pe astea ti le schimba. Iti da altele fara probleme.
0
03-06-2015, ora 21:30
cristinna cojocaru
Identitate neconfirmată
cristinna cojocaru
Buna seara!
Pare ca sunteti coplesita de toate starile astea. Cu pastile e rau, fara pastile e tot rau. Exista psihoterapeuti care tin cu succes sedinte pe Skype. Prin terapie puteti primi sprijin suplimentar.
Alegere inspirata!
0
04-06-2015, ora 11:17
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
exista optiunea unor sesiuni de psihoterapie prin Skype iar daca in prima luna acestea nu vor fi suficiente pentru a diminua considerabil starile anxioase e de luat in considerare si un tratament antidepresiv

Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata familiala & profesionala
0
21-06-2015, ora 20:32
cristinna cojocaru
Identitate neconfirmată
cristinna cojocaru
Buna seara,

ce ati rezolvat legat de starile acelea?

Cu stima,
Cristina Cojocaru
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul