Tulburari de anxietate si atacuri de panica

Eu pentru atacuri de panica am luat Asentra si Xanax..In fine.Mergi la un medic psihiatru.El iti va da tratament si vei reveni al control peste o luna, iar daca te vei simti tot rau va incerca alte medicamente sau va mari dozele, sau va schimba medicamentele pana va gasi unul care sa va mearga bine si dumneavoastra etc.Fuguta la medic(NU de familie ci psihiatru).De asemenea o mai mare vindecare poti sa obtii daca mergi in acelasi timp si la psiholog sa faci psihoterapie..Cred ca nu vei gasi aici ajutorul unui medic dar poti apela la medicul psihiatru din orasul tau ( exista si in Anglia asa ceva)Sanatate multa.

Pare ca sunteti coplesita de toate starile astea. Cu pastile e rau, fara pastile e tot rau. Exista psihoterapeuti care tin cu succes sedinte pe Skype. Prin terapie puteti primi sprijin suplimentar.
Alegere inspirata!

Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata familiala & profesionala

ce ati rezolvat legat de starile acelea?
Cu stima,
Cristina Cojocaru

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
- 3Lipsa de aer de 1 an
- 7Ce se intampla cu mine?
- 3de la varsta de 15 ani ma confrunt cu atacurile de panica
- 2153Anxietate cu atacuri de panica si depersonalizare.
- 3atac de panica?
- 9atacuri de panica si sarcina
- 15atac de panica
- 3Atacuri de panica, anxietate severa si frica de schizofrenie va rog...
- 5Anxietate! Mi-e atat de frica sa merg si pana la medic din cauza ei!
- 13anxietate de sanatate
- 18Ajutati-ma- Anxietate cu atacuri de panica
- 5sufar de autofobie?
- 10atacuri de panica si fobii?
- 5anxietate sau?
- 0Atac de panica sau hipocalcemie
- 11anxietate
- 5anxietate, atac de panica, depresie?
- 4Putin ajutor!! orfidal (lorazepam)
- 12Psihoterapie in anxietate
- 2Depresie anxietate help
Mai multe informații despre: Anxietatea Atacurile de panica