vedere incetosata

27-05-2016
alex_titus
Nu este medic/terapeut
alex_titus
Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un un sfat /raspuns la problema mea, Este normal ca atunci cand sunt ganditor si privesc asa in zare fara sa clipesc ( adica nu ma uit fix la un obiect sau ceva anume) sa vad in ceata ? apoi cand clipesc si nu mai sunt ganditor privirea mi se focalizeaza la normal, am observat asta de cand aveam 14 -15 ani, acum am 26, nu stiu daca este asta normal sau nu, de exemplu cand citesc o carte si apoi mintea mea se gandeste la altceva dar privirea este tot la scris, vad acel scris sters... pana in momentul cand imi acaparez din nou mintea si privirea catre acel scris, mentionez ca imi petrec foarte mult timp in fata pc ( pentru ca lucrez in domeniu it) alte simtome care le am ( imi lacrimeaza ochii si ma mananca cateodata)
1 comentarii
0
27-05-2016, ora 15:19
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
1. Consult ORL pentru orice eventualitate

2. Ceai de albastrele, singurul antiseptic ocular natural pentru lacrimare, mancarimi. Orice fel de alt ceai (musetel etc) sunt contraindicate pentru ochi.

3. In principiu vederea e in ceata pentru ca va ganditi la altceva si e activata alta zona din creier. Nu cea a vazului.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: