Rog sfaturi!! Veruga vulgară fetita 5 ani; HPV parinte - are legatura?

12-10-2017
Elena
Nu este medic/terapeut
Elena
Buna ziua!
Sunt mama unei fetite de 5 ani!
In luna ianuarie am fost depistată cu virusul hpv! Aveam un condilom mic in zona genitala iar testarea hpv a iesit fara celule canceroase!
Am urmat un tratament cu Shiitake Maitake 3 luni iar in aceasta luna am repetat restul papanicolau si a iesit bine! A dispărut si acel condilom!
Sunt un părinte grijuliu cu fetita mea! Avem prosoape separate, este curata si bine ingrijita! Am fost foarte speriată cand am aflat iar din acel moment am fost si mai precauta!
In luna septembrie i-a aparut in palma un mic neg, initial am crezut ca este o ciupitura! Am vz ca nu trece si am dus-O la dermatologie! Mi s-a spus ca este o veriga vulgară si am decis ca este mai bn sa il cauterizam! Ajungând acasa am citit pe internet ca aceasta apare ca urmare a infectarii cu HPV!
Are vreo legatura cu ceea ce am eu? Trebuie sa-i mai fac vreo investigație?
1 comentarii
0
11-11-2017, ora 17:58
De bine
Nu este medic/terapeut
De bine
Bună!In Spania este un medicament f bun atât pt copii și adulți pt virusul HPV si herpesDupă minim 6 luni de tratament virusul dispare complet.Se numeste Inmunoferon.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul