Acnee Adolescent
Buna seara !
Am 16 ani si de la varsta de 14 ani ma confrunt cu acneea. Am inceput un tratament pentru acneea anul trecut si din pacate au inceput sa apara foarte multe. Spre primavara au trecut si mai aveam cateva pete rosii iar eu am oprit tratamentul. Nu mai scap de ele am pete rosii, cosuri. Acum fac peeling cu acid salicilic dar nu se vad diferente... Nu stiu ce sa fac. Am auzit si de acel autovaccin. Chiar nu stiu..
Pareri?
Am 16 ani si de la varsta de 14 ani ma confrunt cu acneea. Am inceput un tratament pentru acneea anul trecut si din pacate au inceput sa apara foarte multe. Spre primavara au trecut si mai aveam cateva pete rosii iar eu am oprit tratamentul. Nu mai scap de ele am pete rosii, cosuri. Acum fac peeling cu acid salicilic dar nu se vad diferente... Nu stiu ce sa fac. Am auzit si de acel autovaccin. Chiar nu stiu..
Pareri?
1 comentarii
Buna ziua,
Acneea este o afectiune cronica care necesita perioade lungi de tratament. Mergeti la un medic dermatolog pentru stabilirea tratamentului., eventual tratament local dermatocosmetic.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
Medic primar dermatolog
Acneea este o afectiune cronica care necesita perioade lungi de tratament. Mergeti la un medic dermatolog pentru stabilirea tratamentului., eventual tratament local dermatocosmetic.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
Medic primar dermatolog
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4a luat cineva Jeanine pe perioada indelungata (5-6 luni) ca si tratament antiandrogen?
- 5arsura, puroi, umflatura si invinetire.. in urma unui tratament pentru acnee
- 5am 26 ani si am ten cu puncte albe si negre
- 129brusc cosuri pe fata! de la ce?
- 14Iarasi acneea !!!
- 5din nou despre yasmin...va rog
- 461Mibazonul, benefic sau nu?!
- 3tratament naturist pentru acnee
- 5Suplimentele nutritive si tratamentul pentru acnee
- 4Tratament acnee
- 7foarte multe cosuri pe fata, gat si spate, la aproximativ 3 luni dupa ce am incetat sa mai iau AC
- 1yasmin in tratarea acneei
- 2Acneea continua
- 1Acnee chistica, nici un doctor sau analiza nu are nici un raspuns
- 3Medicatie acnee
- 7Semne acnee
- 4Acnee la 21 de ani
- 1Acnee
- 1Durere de cap urmata de acnee
- 2Acnee inflamatorie faciala persistenta
Mai multe informații despre: Acneea juvenila acneea tratament pentru acnee
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: