Acnee Adolescent
Buna seara !
Am 16 ani si de la varsta de 14 ani ma confrunt cu acneea. Am inceput un tratament pentru acneea anul trecut si din pacate au inceput sa apara foarte multe. Spre primavara au trecut si mai aveam cateva pete rosii iar eu am oprit tratamentul. Nu mai scap de ele am pete rosii, cosuri. Acum fac peeling cu acid salicilic dar nu se vad diferente... Nu stiu ce sa fac. Am auzit si de acel autovaccin. Chiar nu stiu..
Pareri?
Am 16 ani si de la varsta de 14 ani ma confrunt cu acneea. Am inceput un tratament pentru acneea anul trecut si din pacate au inceput sa apara foarte multe. Spre primavara au trecut si mai aveam cateva pete rosii iar eu am oprit tratamentul. Nu mai scap de ele am pete rosii, cosuri. Acum fac peeling cu acid salicilic dar nu se vad diferente... Nu stiu ce sa fac. Am auzit si de acel autovaccin. Chiar nu stiu..
Pareri?
1 comentarii
Buna ziua,
Acneea este o afectiune cronica care necesita perioade lungi de tratament. Mergeti la un medic dermatolog pentru stabilirea tratamentului., eventual tratament local dermatocosmetic.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
Medic primar dermatolog
Acneea este o afectiune cronica care necesita perioade lungi de tratament. Mergeti la un medic dermatolog pentru stabilirea tratamentului., eventual tratament local dermatocosmetic.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
Medic primar dermatolog
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5arsura, puroi, umflatura si invinetire.. in urma unui tratament pentru acnee
- 4acnee medie: puncte albe si negre.
- 3cosuri pe fata si pe spate...
- 11despre roaccutane...
- 2acnee si karissa
- 129brusc cosuri pe fata! de la ce?
- 13Am incercat tot in materie de cosuri, ce fac acum?
- 5Boala de piele asemanatoare acneii
- 1tenul uscat si usor acneic + roseata
- 7Cum pot scapa de cosurile de pe fata?
- 6au inceput de vreun an sa-mi apara cosuri in zonele unde ma barbieresc
- 2imi apar cosuri doar intr-o anumita parte a fetei
- 0yazmin pentru acnee
- 1ISOTREXIN GEL in timpul sarcinii.
- 2acnee chistica
- 1bubite albe pe fata si pe cap nu mai scap
- 7Autovaccin in cazul stafilococului epidermisis ? AJUTOR
- 1Colagen și acnee?
Mai multe informații despre: Acneea juvenila acneea tratament pentru acnee
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: