Acnee Adolescent

Buna seara !
Am 16 ani si de la varsta de 14 ani ma confrunt cu acneea. Am inceput un tratament pentru acneea anul trecut si din pacate au inceput sa apara foarte multe. Spre primavara au trecut si mai aveam cateva pete rosii iar eu am oprit tratamentul. Nu mai scap de ele am pete rosii, cosuri. Acum fac peeling cu acid salicilic dar nu se vad diferente... Nu stiu ce sa fac. Am auzit si de acel autovaccin. Chiar nu stiu..
Pareri?
Am 16 ani si de la varsta de 14 ani ma confrunt cu acneea. Am inceput un tratament pentru acneea anul trecut si din pacate au inceput sa apara foarte multe. Spre primavara au trecut si mai aveam cateva pete rosii iar eu am oprit tratamentul. Nu mai scap de ele am pete rosii, cosuri. Acum fac peeling cu acid salicilic dar nu se vad diferente... Nu stiu ce sa fac. Am auzit si de acel autovaccin. Chiar nu stiu..
Pareri?
1 comentarii

Buna ziua,
Acneea este o afectiune cronica care necesita perioade lungi de tratament. Mergeti la un medic dermatolog pentru stabilirea tratamentului., eventual tratament local dermatocosmetic.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
Medic primar dermatolog
Acneea este o afectiune cronica care necesita perioade lungi de tratament. Mergeti la un medic dermatolog pentru stabilirea tratamentului., eventual tratament local dermatocosmetic.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
Medic primar dermatolog
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6fetita mea de 13 ani are o acnee urata, ulterior.. i s-a umflat fata si a avut dureri groaznice
- 5am 26 ani si am ten cu puncte albe si negre
- 7acnee si roaccutane
- 3Sunt medicii constienti de efectele emotionale ale acneei?
- 3ce sa fac cu cosurile?
- 10Revitol Acnezine - pareri
- 3Cand apar cosurile?
- 63Acnee-sunt disperata!
- 7Cum pot scapa de cosurile de pe fata?
- 18Acneea - o mare problemă!
- 4va rog sa ma ajutati: am probleme cu tenul
- 4acnee chistica
- 0Crema de zi pentru ten mixt
- 4Cosuri in carne, dureroase, in zona barbiei.
- 2acnee la 19 ani
- 4Acnee vulgara - reactii adverse
- 2Acnee moderată
- 0Stafilococ pseudomnas (bacilul pioceanic)
Mai multe informații despre: Acneea juvenila acneea tratament pentru acnee
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: