Ceata ochiul stang
Buna seara. Astazi, din greseala, un coleg de-al meu a dat cu mana si s-a nimerit cu un deget exact in ochiul meu stang ( cred ca mi-a dat cu unghia ). Ideea e ca nu m-a durut foarte tare, doar mi-a lacrimat un pic, si timp de vreo 5 minute tot il deschideam - inchideam, iar in cele din urma nu m-a mai durut. Insa acuma, dupa 12 ore ( pana in momentul de fata ) inca vad in ceata cu acest ochi... Este posibil sa imi treaca de la sine sau am patit ceva? M-am uitat atent la ochi si la globul si nu se vede nimic iesit din comun...
Multumesc!
Multumesc!
1 comentarii
Buna ziua! Ar fi bine sa mergi la Urgente Oftalmologie. Banuiesc ca este o eroziune corneana ; pentru vindecarea rapida a unei eroziuni corneene, se poate administra Xanternet -1 picatura de 5 ori pe zi, in ochiul afectat, timp de 7 zile; iti recomand si o igiena locala a fetei, riguroasa, cu un sampon pentru bebelusi, dimineata si seara. Numai bine
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7ameteli si tulburari de vedere
- 6Cerculete colorate... la fiecare 2-3 luni de obicei cand ma trezesc incep sa vad mai rau
- 3Biluta in ochi
- 3Intunecarea privirii (scurt ca si cum as clipi rapid)
- 5vad o panza de paianjen cand sunt foarte obosit si stresat
- 4de la o vreme mi se impaienjeneaza ochii
- 2ceata pe ochi ajutor
- 0incetosarea vederii
- 0senzatia de 'ceva' in ochi
- 2dupa ce i s-a efectuat perfuzie cu glucoza pt. hidratare, are vederea in ceata
- 4s-a ingustat vederea uitandu-ma la laptop... Ce poate fi?
- 2tremurat vedere
- 20ochii slabi in cap dupa purtarea ochelariilor pe nas
- 2Tremur vedere
- 0Ochelari si dioptrii
- 4Vedere incetosata din cauza ochelarilor pt calculator sau picaturi? Ajutati-ma va rog
- 1Linii in privire
- 4Tumoare la creier posibil
Mai multe informații despre: tulburarile de vedere
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: