Depresie-probleme sexuale
Am fost diagnosticat cu depresie si urmez un tratament cu SEROXAT 20- 1cp/zi si RIVOTRIL - 1cp/zi (in 2 reprize).Am inceput tratamentul pe 2 Feb.2010 si am probleme sexuale(lipsa libidou si imposibilitatea de a finaliza-ejacula. Mentionez ca am 52 de ani si am avut o viata sexuala normala cu 2-3 contacte saptamanal. Intrebarea mea este cu ce pot sa depasesc aceste neajunsuri (medicatie adecvata) in caz contrar ma simpt nevoit sa intrerup tratamentul. Astept raspuns de la medici sau de la cei care s-au confruntat cu asa ceva. Va multumesc
3 comentarii
lipsa libidoului me normala la acest pastile, mai ales in doze mai crescute, daca scadeti dozele v/a reveni totul la normal. numai bine!
PAREREA MEA E CA PSIHIATRI NU STIU DECAT SA TI DEA UN TRATMENT MEDICAMENTOS CARE LA UN MOMENT DAT TREBUIE OPRIT, SI NU AI REZOLVAT NIMIC...TREBUIE SA NE MOBILIZAM CA SA TRECEM PESTE DEPRESII, ANXIETATE...ETC
Seroxat???Il stiu ca am luat si eu.Dar eu sunt fata.Scrie pe prospect ca poate duce la impotenta.Nu este recomandat barbatilor.Da da tulburari de libido.Mergi la alt psihiatru.
Pentru BUBUBU: medicamentele anihileaza/diminueaza simptomele, in timp ce un psihoterapeut iti face psihoterapie.In multe cazuri psihoterapia nu se poate face cand tu esti incarcat de simptome.Incearca sa ii povestesti ceva unui om foarte agitat de exemplu, dar agitat in sensul mai grav.Cu cat ramane ala din ce i-ai spus tu.Trebuie sa fie calm ca sa receptioneze si nu in ultimul rand sa se sesizeze pe sine ca sa poata avea o reactie.
Pentru BUBUBU: medicamentele anihileaza/diminueaza simptomele, in timp ce un psihoterapeut iti face psihoterapie.In multe cazuri psihoterapia nu se poate face cand tu esti incarcat de simptome.Incearca sa ii povestesti ceva unui om foarte agitat de exemplu, dar agitat in sensul mai grav.Cu cat ramane ala din ce i-ai spus tu.Trebuie sa fie calm ca sa receptioneze si nu in ultimul rand sa se sesizeze pe sine ca sa poata avea o reactie.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Tratament cu Rispolept Consta
- 3depresie de 9 ani
- 150Lupta cu depresia
- 31La 16 ani am suferit pt prima data o depresie/tulburare anxioasa
- 2Depresie
- 7Xanax si Paluzetil
- 3nu imi mai dau seama pe ce lume sunt
- 6Probleme de la stres, depresii
- 3depresie?!
- 4M-am afundat intr-o tristete teribila de cand fiul meu s-a instrainat de familie
- 4Depresia si cancerul
- 3Stare depresiva..
- 4va rog sa-mi dati un raspuns
- 17Anxietate depresie numai vad iesire :(
- 9Posibil din depresie in schizofrenie?
- 10Senzatie ciudata
- 2Antidepresivele dau energie?
- 3Soția mea are depresie și mi-a spus ca vrea sa se sinucida
- 6Trec printr-un episod de depresie bipolara?
- 1A reușit cineva să scape de alventa/ venlafaxina?
Mai multe informații despre: Depresia Antidepresivele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: