Fluoanxol
Se mai da in ziua de azi?
La tata i-au dat anii '80 dupa ce a fost internat la Obreja, pana spre '89: si dupa externare era obligatoriu luarea de tratament, trebuia lumea sa se prezinte lunar pt asta. Asa a luat pana spre '89, ani de zile. Dar l-au lasat sa isi pastreze si locul de munca, si permisul de conducere si tot. Pe vremea aia toti aveau loc de munca.
Avusese un episod psihotic f grav, iesea in strada descult si gol aproape doar cu un cearsaf pe el, si predica, credea ca e Hristos revenit, profetia Biblica. Au sunat vecinii la rude sa-l interneze, iar atunci a atacat pe cineva cu un cutit mare de bucatarie, cand a aflat ca urmeaza sa fie internat, ca norocul nu a fost ranit nimeni.
Noroc ca nu a ranit/omorat pe nimeni, pe atunci era f f grava pedeapsa pt asa ceva, nu ca acuma. Poate era mai bine asa.
La tata i-au dat anii '80 dupa ce a fost internat la Obreja, pana spre '89: si dupa externare era obligatoriu luarea de tratament, trebuia lumea sa se prezinte lunar pt asta. Asa a luat pana spre '89, ani de zile. Dar l-au lasat sa isi pastreze si locul de munca, si permisul de conducere si tot. Pe vremea aia toti aveau loc de munca.
Avusese un episod psihotic f grav, iesea in strada descult si gol aproape doar cu un cearsaf pe el, si predica, credea ca e Hristos revenit, profetia Biblica. Au sunat vecinii la rude sa-l interneze, iar atunci a atacat pe cineva cu un cutit mare de bucatarie, cand a aflat ca urmeaza sa fie internat, ca norocul nu a fost ranit nimeni.
Noroc ca nu a ranit/omorat pe nimeni, pe atunci era f f grava pedeapsa pt asa ceva, nu ca acuma. Poate era mai bine asa.
2 comentarii
Bună. Se da, eu prin octombrie am luat fluanxol dar cred că trebuie mai bine să întrebi la farmacie.Sanatate!
In anii 80 se dadea si Fluphenazine, care era foarte potent atat oral cat si injectie.Citind, am observat ca nu avea mai multe efecte adverse fata de cele atipice, din generatia noua, care, in opinia mea, desi nu sufar de psihoza, sunt mai slabe si cu multe efecte adverse, dar, na, si in psihiatrie e snobism...Ha.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6cine a luat rivotril si cum l-a suportat?
- 5Rispolept
- 3Produsele apicole contraindicate daca luam tratament cu antipsihotic?
- 7Cafea cu antipsihotic
- 34Ia cineva Quetiapina. Ingrasa? Puteti face efort fizic cu ea?
- 3A luat sau ia cineva Leponex, cum va simtiti? Cand se administreaza seara sau dimineata?
- 1Xeplion 150 mg pentru o anumita greutate corporala
- 1Romparkin
- 17Criza de medicamente antipsihotice din cauza războiului
- 4Abilify Maintena întrebare?
- 26Se mai găsește Zyprexa (olanzapina originală)?!
- 33De cand luati antipsihotice ati experimentat greutate la efortul fizic?
- 12Păreri pro sau contra-quetiapina în depresie și anxietate
- 3Constipație anafranil
- 2Alt antipshiotic
- 35Tulburare bipolara
- 3Rispolept solutie orala
- 11Abilify sedează?
- 1Tulburare de opozitionism /sfidare
- 2La cât timp se schimbă antipsihoticul in boala de schizofrenie?
Mai multe informații despre: antipsihoticele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: