Fluoanxol

Se mai da in ziua de azi?
La tata i-au dat anii '80 dupa ce a fost internat la Obreja, pana spre '89: si dupa externare era obligatoriu luarea de tratament, trebuia lumea sa se prezinte lunar pt asta. Asa a luat pana spre '89, ani de zile. Dar l-au lasat sa isi pastreze si locul de munca, si permisul de conducere si tot. Pe vremea aia toti aveau loc de munca.
Avusese un episod psihotic f grav, iesea in strada descult si gol aproape doar cu un cearsaf pe el, si predica, credea ca e Hristos revenit, profetia Biblica. Au sunat vecinii la rude sa-l interneze, iar atunci a atacat pe cineva cu un cutit mare de bucatarie, cand a aflat ca urmeaza sa fie internat, ca norocul nu a fost ranit nimeni.
Noroc ca nu a ranit/omorat pe nimeni, pe atunci era f f grava pedeapsa pt asa ceva, nu ca acuma. Poate era mai bine asa.
La tata i-au dat anii '80 dupa ce a fost internat la Obreja, pana spre '89: si dupa externare era obligatoriu luarea de tratament, trebuia lumea sa se prezinte lunar pt asta. Asa a luat pana spre '89, ani de zile. Dar l-au lasat sa isi pastreze si locul de munca, si permisul de conducere si tot. Pe vremea aia toti aveau loc de munca.
Avusese un episod psihotic f grav, iesea in strada descult si gol aproape doar cu un cearsaf pe el, si predica, credea ca e Hristos revenit, profetia Biblica. Au sunat vecinii la rude sa-l interneze, iar atunci a atacat pe cineva cu un cutit mare de bucatarie, cand a aflat ca urmeaza sa fie internat, ca norocul nu a fost ranit nimeni.
Noroc ca nu a ranit/omorat pe nimeni, pe atunci era f f grava pedeapsa pt asa ceva, nu ca acuma. Poate era mai bine asa.
2 comentarii

Bună. Se da, eu prin octombrie am luat fluanxol dar cred că trebuie mai bine să întrebi la farmacie.Sanatate!

In anii 80 se dadea si Fluphenazine, care era foarte potent atat oral cat si injectie.Citind, am observat ca nu avea mai multe efecte adverse fata de cele atipice, din generatia noua, care, in opinia mea, desi nu sufar de psihoza, sunt mai slabe si cu multe efecte adverse, dar, na, si in psihiatrie e snobism...Ha.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5haloperidol, coaxil
- 6ganduri triste.. tratament
- 8efecte adverse din cauza medicatiei
- 1Scaderea nivelului de prolactina anuleaza efectul antipsihoticelor?
- 5Leponex sau Abilify?
- 4Xeplion Paliperidonă împreună cu alcool și droguri???
- 6Xeplion! am ajuns la 105 kg
- 4Elontril dimineața /olanzapina 5 mg + carbamazepina seara la somn.Merg împreuna ?
- 0Olanzapina
- 4Efecte adverse după tratament cu Rispolept
- 94Se poate scapa de Abilify de 10 de tot?
- 32Dureri musculare și osoase de la antipsihotice?
- 6Quetiapina
- 1Antipsihotice pentru impresii
- 6Stiti antipsihotice sub forma de solutie lichida pt administrare orala?
- 35Tulburare bipolara
- 13Despre Risperidona
- 4Bipolaritatea și sarcina la femei
- 11Abilify sedează?
Mai multe informații despre: antipsihoticele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: