Fluoanxol

16-12-2022
anonim186
Nu este medic/terapeut
anonim186
Se mai da in ziua de azi?

La tata i-au dat anii '80 dupa ce a fost internat la Obreja, pana spre '89: si dupa externare era obligatoriu luarea de tratament, trebuia lumea sa se prezinte lunar pt asta. Asa a luat pana spre '89, ani de zile. Dar l-au lasat sa isi pastreze si locul de munca, si permisul de conducere si tot. Pe vremea aia toti aveau loc de munca.

Avusese un episod psihotic f grav, iesea in strada descult si gol aproape doar cu un cearsaf pe el, si predica, credea ca e Hristos revenit, profetia Biblica. Au sunat vecinii la rude sa-l interneze, iar atunci a atacat pe cineva cu un cutit mare de bucatarie, cand a aflat ca urmeaza sa fie internat, ca norocul nu a fost ranit nimeni.

Noroc ca nu a ranit/omorat pe nimeni, pe atunci era f f grava pedeapsa pt asa ceva, nu ca acuma. Poate era mai bine asa.
2 comentarii
1
16-12-2022, ora 16:13
Anonim077
Nu este medic/terapeut
Anonim077
Bună. Se da, eu prin octombrie am luat fluanxol dar cred că trebuie mai bine să întrebi la farmacie.Sanatate!
1
28-10-2023, ora 00:20
ThunderBay
Nu este medic/terapeut
ThunderBay
In anii 80 se dadea si Fluphenazine, care era foarte potent atat oral cat si injectie.Citind, am observat ca nu avea mai multe efecte adverse fata de cele atipice, din generatia noua, care, in opinia mea, desi nu sufar de psihoza, sunt mai slabe si cu multe efecte adverse, dar, na, si in psihiatrie e snobism...Ha.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul