Ziprasidona
Buna ziua! Am inceput tratamentul cu ziprasidonă de 40 mg de doua luni și am o stare de lipsa de chef și motivație. Parca îmi vine greu sa fac orice si nu mă pot bucura de nimic. Am ca o stare de depresie și nu pot mânca. Sa fie de la medicament? Iau și Trittico pt. depresie si parca nu are efect.
9 comentarii
Buna seara.
Da. E posibil sa fie de la medicament.
Puteti incerca sa mai goliti din capsule si sa luati si alt ad. Doza minima e 20 20.
Trebuie sa va stabiliti cantitatea minima din capsula cu care nu virati.
Asta tine de fiecare organism in parte.
Da. E posibil sa fie de la medicament.
Puteti incerca sa mai goliti din capsule si sa luati si alt ad. Doza minima e 20 20.
Trebuie sa va stabiliti cantitatea minima din capsula cu care nu virati.
Asta tine de fiecare organism in parte.
Psihiatra mi-a zis cu nu e voie sa golesc capsulele, deci e musai sa iau 40 mg seara dar zice ca se ia cu 500 de calorii și eu nu pot manca atât. Ce alte antipsihotice nu provoca creștere in greutate in afara de aripiprazol? Aș incerca și alt antidepresiv (Prozac) dar mi-e frica de reactii adverse și că mă îngrașă.
Am trecut inapoi pe olanzapină (2.5 mg) în speranța că o să mă simt mai bine dar nu prea vad rezultat. Olanzapina are și rol antidepresiv? Am și o anxietate puternică care nu se ameliorează cu nimic. Dar antidepresive care nu dau poftă de mâncare sunt?
Incercati Olanzapina cu Prozac. Olanzapina in cantitate mica activeaza antidepresivul.
Eu golesc capsulele de Ziprasidoma de 10 ani. Iau o capsula cu un iaurt. Nu e nicio problema.
Eu golesc capsulele de Ziprasidoma de 10 ani. Iau o capsula cu un iaurt. Nu e nicio problema.
Am impresia că de la ziprasidonă am făcut depresie ca de 2 luni de cand o iau ma simt tau.
E posibil. Eu iau antidepresiv pe langa Ziprasidona.
Continuati pe Olanzapina daca va e mai bine cu ea.
Continuati pe Olanzapina daca va e mai bine cu ea.
V-ați ingrășat de la ziprasidonă? Ce antidepresiv luați cu ziprasidona? E adevărat că trebuie luată cu 500 calorii?
Eu iau Ziprasidona de vreo 8 ani, intai am stagnat, apoi m-am ingrasat, apoi am slabit.
Ca antidepresiv iau Fevarin.
Nu trebuie sa mancati 500 de calorii cu o pastila. Doar trebuie sa mancati ceva. Eu o iau cu un iaurt. E suficient.
Golesc capsula de 40. Nu e nicio problema daca se goleste la jumatate. De aceea se si poate deschide. Nu e voie sa o mestecati, nu sa nu o goliti.
Ca antidepresiv iau Fevarin.
Nu trebuie sa mancati 500 de calorii cu o pastila. Doar trebuie sa mancati ceva. Eu o iau cu un iaurt. E suficient.
Golesc capsula de 40. Nu e nicio problema daca se goleste la jumatate. De aceea se si poate deschide. Nu e voie sa o mestecati, nu sa nu o goliti.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 13Solian
- 3Produsele apicole contraindicate daca luam tratament cu antipsihotic?
- 41Despre rispolept
- 4Xeplion Paliperidonă împreună cu alcool și droguri???
- 3Sunt interesat despre Trevicta?
- 0Durere inima De ce
- 3Leponex
- 12Nu simt nimic, nici bucurie, nici tristete, nici plictieseala, sunt ca o carcasa goala
- 0Uniquet
- 110Depresie de la Abilify?
- 3Ce antipsihotice afecteaza functia sexuala?
- 4Abilify Maintena întrebare?
- 3Medicamente sfaturi - olanzapina teva
- 6Aripiprazol in depresie
- 21V-ati ingrasat de la Rispolept ?
- 5Aspacardin-interactiune cu antipsihotice
- 1Latuda
- 3A luat cineva Ziprasidona?
Mai multe informații despre: antipsihoticele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: