Implant dentar

Buna seara,
Am fost la medicul stomatolog pentru a discuta inserarea unui implant și am convenit de acord ca cea mai buna soluție in cazul meu este un implant Straumann BLX active.
După ce am pus toate întrebările am rămas cu o nelămurire.
Din ce am înțeles distanța dintre implant și nervul fetei ( al mandibulei ) va fi de 2 mm sau chiar 1, 4 -1, 5 mm.
Întrebarea mea este, aceasta distanța este normala?
Precizez ca ma gândesc la posibilitatea ca acest nerv sa fie rănit sau alte probleme din timpul inserției implantului. Însă din ce am înțeles, un implant scurt nu este preferabil in cazul meu.
Va rog sa ma ajutați cu un răspuns.
Am fost la medicul stomatolog pentru a discuta inserarea unui implant și am convenit de acord ca cea mai buna soluție in cazul meu este un implant Straumann BLX active.
După ce am pus toate întrebările am rămas cu o nelămurire.
Din ce am înțeles distanța dintre implant și nervul fetei ( al mandibulei ) va fi de 2 mm sau chiar 1, 4 -1, 5 mm.
Întrebarea mea este, aceasta distanța este normala?
Precizez ca ma gândesc la posibilitatea ca acest nerv sa fie rănit sau alte probleme din timpul inserției implantului. Însă din ce am înțeles, un implant scurt nu este preferabil in cazul meu.
Va rog sa ma ajutați cu un răspuns.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Recomanda un stomatolog sau cauta unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 33Implant pe teren nepregatit?
- 4os rupt din cauza implantului
- 3Implant masea dupa 3 ani - posibil ?
- 9costul unui implant dentar
- 1opinii despre implantul dentar?
- 4cum poti alege cel mai bun implant?
- 1implant-locul caninului..
- 1aslo cantitativ 639 si implantul dentar
- 2Implant dentar
- 0Dinte zirconiu - pata neagra
- 3Durere dupa aditia de os sintetic
- 3implant
- 1Mi-am facut un implant si la nici doua luni mi-a cazut
- 5Ma dor dintii pusi
- 1Implant dentar
- 2Gingii umflate și dureroase după implantul dentar
- 1Sfaturi si optiuni pentru inlocuirea a 3 molari alaturati lipsa cu implanturi dentare
- 1Implant dentar care se misca
Mai multe informații despre: implantul dentar
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: