Pentru cei cu anxietate si atacuri de panica FOARTE IMPORTANT | Forumul Medical ROmedic

Pentru cei cu anxietate si atacuri de panica FOARTE IMPORTANT

12650 comentarii 1 2 ..... 137138139 ..... 421 422 ÃŽnainte ›
0
15-08-2014, ora 11:50
alinionut87
Nu este medic/terapeut
alinionut87
La mulţi ani si multa sănătate tututor. Pe caldura sau in curent nu reactionez prea bine. Caldura mare la mine in casa etaj 10😆
0
15-08-2014, ora 11:51
Remusw1e
Nu este medic/terapeut
Remusw1e
Întrebare:de la tulburări anxioase poti sa dai in psihoza, sa înnebuneşti ? Multumesc anticipat.La multi ani tuturor celor care poarta numele de Maria/Marian/Mariana ! :)
0
15-08-2014, ora 11:59
alinionut87
Nu este medic/terapeut
alinionut87
Remus eu am aceste simptome de 7 ani m am obisnuit cu ele. Nu am inebunit pana acum dar cei drept te schimba foarte mult esti tot timpul nervos te enervezi repede pofta de viata redusa. Sanatate. Tu cu ce simptome grave te confrunti? Cu stima alinionut
0
15-08-2014, ora 12:06
Remusw1e
Nu este medic/terapeut
Remusw1e
La mine cel mai grav simtom este depersoalizarea si derealizarea, toate lucrurile din jur parca mi se par ciudate, dar eu sunt constient fiecare lucru ce este, parca ma simpt, , pe alta planeta" dar eu tot timpul sunt constient pe mine si pe cea ce fac, si cand ies pe strada ma ia o stare de leşin, simt o presiune in cap, mai ales cand este aglomeratie, aceste simtome pot duce la schizofrenie sau psihoza înnebunire ?.Multumesc anticipat
0
15-08-2014, ora 12:29
pcristi
Nu este medic/terapeut
pcristi
Vanda. Nici eu nu ma impac prea bine cu caldura desi nici inainte nu eram un mare fan al ei. Ma simt cam molesit asa, am luat 2 magne b6 sa mai imi revin. Dar parca sunt aerian, mai sunt si lq munca si la mine e un pic de alergatura :(.
0
15-08-2014, ora 12:31
Remusw1e
Nu este medic/terapeut
Remusw1e
Imi rapsunde si mie cineva la întrebare va rog frumos ?
0
15-08-2014, ora 12:51
alinionut87
Nu este medic/terapeut
alinionut87
Remus. Ce diagnostic ti a pus pshiatrul? Sau doctori.
0
15-08-2014, ora 13:04
Remusw1e
Nu este medic/terapeut
Remusw1e
Psihiatru a spus tulburări anxioase dupa mi-a trecut acum m-a apucat iarasi si am fost la psiholog si a zis ca am tot tulburări anxioase, dar parca simtomele sunt mai severe, săptămana viitoare merg iar la psihiatru, deci ce păreri aveţi ?
0
15-08-2014, ora 13:04
geluromanu
Nu este medic/terapeut
geluromanu
Remusw1e repet, NU O SA INNEBUNESTI!Poti sa ai toate simptomele din lume dar nu o sa ajungi la nebuni, nebunia e cu totul altceva.Ce simti tu am simtit fara exceptie toti de aici si se pare ca judecam si ne exprimam in continuare corect, de exemplu in grupul meu de prieteni nimeni nu stia prin ce trec, stia doar sotia mea, in rest toata lumea ma percepea ca pe cel mai sanatos om din lume, , radeam, ma distram intr-un cuvant ma comportam normal.Daca eram nebun sigur se observa si cred ca si la tine cineva baga de seama ca nu esti normal!
0
15-08-2014, ora 13:16
Remusw1e
Nu este medic/terapeut
Remusw1e
La psihiatru am fost acum 2 ani a zis ca am tulburări anxioase, simtomele m-au apucat acum 2 luni, am fost la psiholog acum 2 săptămâni cam asa, a zis ca am tot tulburări de anxietate, se poate înşela ? Eu tot timpul o întreb pe mama daca am comportament de nebun sau daca sunt nebun si imi zice ca sunt complet normal, psihologul poate sa se însele ?
0
15-08-2014, ora 14:04
alinionut87
Nu este medic/terapeut
alinionut87
Nu se insala nimeni. Asta este boala asa se manifesta. Nu esti nebun deloc esti perfect sanatos din punct de vedere clinic mai putin phihic ptr ca de regula cei cu anxietate depresivi sunt cei mai sensibili oameni si sufletisti. Noi vorbim mult cu noi insine. Stai linistit ca nu esti nebun deloc. Ce medicatie ei? Ca presupun ca pshihologul nu tia dat nimk medicamente
0
15-08-2014, ora 16:11
Remusw1e
Nu este medic/terapeut
Remusw1e
Multumec frumos pentru răspuns, săptămana viitoare sau aialata merg la psihiatru, psihologul nu mi-a dat nimic
0
16-08-2014, ora 14:03
vanda09
Nu este medic/terapeut
vanda09
OF oF oF REMUS.nu esti nebun si nu vei innebunesti, DAR...cu siguranta daca nu mergi urgent la psihiatru NE VEI INNEBUNI pe noi cu intrebarile tale repetate. Nu sunt rea, dar ti-a spus toata lumea...TRATEAZA-TE!!!
In rest...ce mai fac fetele????Baietii?? Sunteti mai bine.
Va doresc toata sanatatea din lume(ca si mie).si un WEEKEND minunat
0
16-08-2014, ora 17:48
vanda09
Nu este medic/terapeut
vanda09
Fetelor.ma roade o intrebare.oare ANXIETATEA si ATACURILE DE PANICA se vindeca??? In proportie de cat la % ?
0
16-08-2014, ora 18:02
gabone77
Nu este medic/terapeut
gabone77
Buna,

din propria mea experienta atacurile de panica se vindeca aproape de tot de exemplu dupa psihoterapie de tip cognitiv comportamental nu am mai avut atacuri de panica de peste 6 ani de zile, au mai fost de-alungul timpului ceva tentative dar sporadice si de mica amploare nici nu pot sa le consider atacuri de panica. Despre anxietate cam la fel si cu ea doar ca nu se vindeca peste noapte ci este o trecere subtila de la rau la bine pe masura ce te schimbi si iti schimbi si gandurile din capul tau. Deci o combinatie de medicatie si psihoterapie iti ofera o sansa destul de mare ca toate astea sa devina istorie. Evident tine de fiecare, de mediul in care lucreaza si traieste, de oamenii de care suntem inconjurati si de ce facem sa ne simtim bine, este o chestiune individuala care variaza de la om la om.

Cat despre mine, momentan urmez un tratament cu cipralex pt depresie care pare ca functioneaza, fara efecte secundare notabile si in paralel urmez si un tratament naturist. Personal ma simt mai bine decat acum 1-2 luni de exemplu insa mi-am schimbat si perspectiva si ceea ce fac pt a ma simti altfel zi de zi (ce fac, cu cine fac, cu cine si cum intercationez, samd).

O sa am si fetita plecata 2 saptamani, este si o perioada mai linistita la munca si cu ocazia asta o sa vad si daca in urmatoarea perioada starea mea de bine va creste in aceste conditii, ca stress avem toti ca doar nu traim izolati pe varf de munte.

Ca simptome am ramas cu dureri de cap (la tample mai ales si in jurul capului) si cu o senzatie de nod in gat insa nu sunt convins ca ele nu au si o latura fizica si ar fi doar psihice, in general la analize a iesit ok si nu au gasit nimic in neregula.

Weekend placut tuturor!
0
16-08-2014, ora 19:24
vanda09
Nu este medic/terapeut
vanda09
Multumesc frumos pentru raspuns, Gabone!
0
16-08-2014, ora 19:35
alinionut87
Nu este medic/terapeut
alinionut87
Apel la gabone77 si la toti ceilalti. Unde pot face si eu terapie cognitiv comportamentala in bucuresti si care sunt pasi de acolo ca sa ma prezint? Cat se plateste si unde se face.
0
16-08-2014, ora 20:54
Remusw1e
Nu este medic/terapeut
Remusw1e
De luni ma duc la psiholog, si luni o suna mama pe psihiatru sa vadă cand ma pot duce, va multumesc mult pentru sfaturi, si imi cer scuze ca pun in mod repetat aceleaşi întrebări, dar imi este frica sa păţesc ceva, sper sa ies din aceasta situaţie.Va pup pe toţi.O seara plăcută in continuare
0
16-08-2014, ora 23:20
alinionut87
Nu este medic/terapeut
alinionut87
Stai linistit remus ca nu ne stresezi. Iti doresc multa sanatate si sa mergi la pshiatru sa iti dea medicamentatie ca te va ajuta sa iesi din situatia asta.
1
17-08-2014, ora 10:08
Psiholog Gabriel Pîrvan
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Gabriel Pîrvan
Buna ziua,

Alinionut87, mai multe informatii despre psihoterapia cognitiv-comportamentala poti afla si daca dai click pe imaginea din stanga.

Toate cele bune!
0
17-08-2014, ora 12:43
santi
Nu este medic/terapeut
santi
buna tuturor
eu sunt cam de nota 8 dar merg mai departe
nu are rost sa povestec exact ce simt si gandesc de nu sunt de nota 10, important este ca mi desfasor activitatile zilnice, mananc bine, dorm bine, ma plimb

sfatuiesc toti anxiosi sa nu povesteasca in amanunt toate simptomele si starile pe forum pt ca noi fiind foarte speriosi tindem sa ne identificam cu fiecare
postarile pe forum sa fie pozitive si de incurajare

cum mai sunteti fetelor ???vanda, mogdyy, ronicolle, mada, daria???
0
17-08-2014, ora 12:57
vanda09
Nu este medic/terapeut
vanda09
Buna Santi.tot pe la 8 ma invart si eu. Peste o luna, cand incepe baiatul scoala...o sa reincep sedindetele de psihoterapie!
Astept sa vina doctora din concediu sa ma vada si sa-i spun ce am mai patit intre timp.
INSA, am fost la o petrecere cu baiatul...unde era ff multa lume.mi-a fost cam frica, dar, am bagat 1/2 de Rivotril, inainte sa plec.si totul a fost perfect. Urechile imi sunt si acum putin infundate..dar in rest 85% bine..Sa dea Dumnezeu sa fie ok!
Incerc sa-mi spun ca sunt bine, nu am nici o problema de sanatate..ci doar o "stare" mai proasta uneori. Mergem mai departe pentru ca suntem cele/cei mai puternice/puternici. Mai puternice decat cei care nu au aceste probleme.
P.S. De maine vreau sa ma re-las :))) de fumat!!!!! Of...poate nu e cea mai buna perioada, dar.TREBUIE!
0
17-08-2014, ora 16:03
mada2007
Nu este medic/terapeut
mada2007
va imbratisez cu drag!

eu am perioade foarte bune urmate de zile mai proaste care trec repede. am avut parte de un concediu frumos cu doar cateva stari proaste la mare. cu toate ca soarele imi da stari de rau, m-am simtit ok. de cand nu am mai postat am continuat cu sportul care imi face f bine. evident, nu mi-a fost prea bine cand au fost zilele alea caniculare, dar au trecut. cu cat ne gandim mai putin la anxietate, cu atat ne e mai bn. sa stiti ca mie imi face bine sa nu mai intru in fiecare zi sa postez pe forum. citeam in "the secret" ca vorbind si gandindu-te la bolile si slabiciunile tale nu faci decat sa le accentuezi. am incercat sa gandesc pozitiv si sa repet zilnic mesaje pozitive de genul: sunt sanatoasa, am tot ce imi doresc, sunt linistita, etc. mie imi fac bine!

dragilor, nu se scapa asa de usor de anxietate pt ca noi refuzam sa intelegem ce a cauzat-o si anume un mod eronat de a gandi. noi singuri trebuie sa actionam si sa gasim punctele slabe si sa facem schimbarile necesare.

santi, sunt sigura ca vei avea si zile de nota 10! eu am avut deja! totul e sa crezi si sa vrei.

vanda, fa ceva sa-ti fie bine. nu inteleg de ce tratamentul tau nu da roade. poate nu e cel mai bun? nu cred ca e o perioada buna sa te lasi de fumat, o sa ai stari proaste si de la asta.

gabone, ma bucur ca te simti mai bine. sunt sigura ca perioada fara pitica ta te va ajuta sa te relaxezi. eu l-am dat pe piciul meu la gradi si mi-e mult mai bine asa, reusesc sa mai fac cate ceva si pt mine. ma mai si odihnesc in timpul zilei.de cat timp iei cipralexul si dupa cat timp ai simtit ca te ajuta? cat timp ti-a zis dr ca trebuie luat?

crazigirl, ronicolle si ceilalti forumisti mai vechi, cum sunteti?

va urez zile senine!!!
0
17-08-2014, ora 18:13
alinionut87
Nu este medic/terapeut
alinionut87
Eu fumez de 7 ani de cand am aceste tulburari anxioase. Am intrebat si pshihiatrul si mi a zis sa nu beau sa mănânc ciocolata sa nu consum cafea. Am intrebat si de tigari si mi a zis ca pot sa fumez. Aud la voi ca fumatul nu face bine deloc in tulburari anxioase inseamna ca mie nu mi a trecut si din cauza ca am fumat excesiv. Intrebare ptr cei care sunt experimentati ce rol are fumatul in aceasta boala pshihica mentala ce dăunează atat de grav. Rog respectuos raspuns din partea dvs.
0
17-08-2014, ora 18:24
vanda09
Nu este medic/terapeut
vanda09
Buna Mada.eu cred ca da roade Cipralexul meu...ma simt mult mai bine. Nu ma asteptam sa fiu 100% ok dupa o luna si o saptamana de tratament. Te pup si ma bucur sa aud ca esti ok.
0
17-08-2014, ora 19:46
gabone77
Nu este medic/terapeut
gabone77
cipralexul, ca orice antidepresiv se ia pe o perioada relativ lunga. incepe sa isi faca efectul cam dupa 2-4 saptamani de cand este luat si se continua pana se ajunge la o stare de bine, de acolo se mai ia inca 6 luni si se renunta treptat la el. conform studiilor recaderea este f mare in lipsa terapiei si a unor schimbari de viata efectuate de catre fiecare individ si asta cred ca spune multe, pana la urma nu ne putem astepta la o pastila sa ne schimbe gandurile si viata, nu? trebuie sa privim omul ca o floare care oricata apa i-am da si suplimente, atat timp cat o tinem la intuneric in dulap nu are cum sa ii mearga bine.

personal iau de vreo 1 luna si jumatate insa in paralel urmez si terapie si ceva naturist si incerc sa imi schimb viata cat pot de mult in bine. probabil ca daca actionam pe mai multe fronturi rezultatele nu au cum sa intarzie sa apara.
0
17-08-2014, ora 21:08
Ias11
Nu este medic/terapeut
Ias11
Buna seara,
Ma confrunt si eu de cateva luni cu o stare urata de anxietate si atacuri de panica. Ma simt rau, am ameteli si o durere sacaietoare in piept. Mi s-a dat tratament cu cipralex dar nu suport deloc medicamentul. E normal sa provoace stari de greata si ameteala?
A incercat cineva remedii florare Bach pentru teama, panica?
0
17-08-2014, ora 21:15
CosmyyyNNN
Nu este medic/terapeut
CosmyyyNNN
Buna ziua,
Cam acum 2 zile am fost tentat sa fumez etnobotanice, ca doar ce se poate intampla... Problema e ca efectul ma pus rau, nu m-am simtit bine eram cam panicat... Dupa o zi totul a fost normal, simtisem ca nu mai am nimic pana cand m-am gandit la efectele care le-am avut.Brusc am inceput sa ma sperii.Aveam acelasi efect al drogurilor dar nu facusem nimic.Mi-e frica sa nu patesc iar asa ceva, mi-e teama sa ma si gandesc.Asta a fost un atac de panica??? Ajutati-ma!
0
17-08-2014, ora 22:27
vanda09
Nu este medic/terapeut
vanda09
Ias11 de cat tim iei Cipralexul si ce doza?
0
17-08-2014, ora 22:41
daria10
Nu este medic/terapeut
daria10
Santi si Mada multumesc pt intrebare eu sunt ok si am hotarat sa numai intru in panica orice ar fi sa mai si traiesc viata asta nu doar sa pierd zile luni ani asa gandindu ma ce am ce patesc daca fac aia daca lesin etc va dati seama ca nu trec toate starile asa de pe o zi pe alta am avut si ameteli dureri de cap intepaturi la inima chiar mari dar am zis nu ma mai speriu e doar anxietatea nu lesin nu fac infarct si incerc sa nu ma mai speriu si cu timpul sper sa dispara toata starile si intradevar si citesc mult mi am comandat acum 2 carti despre anxietate si in acelasi timp ma rog Dumnezeu e vinedecarea sigura...ma bucur ca sunteti ok multa sanatate
Adaugă un comentariu / răspuns
12650 comentarii 1 2 ..... 137138139 ..... 421 422 ÃŽnainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul