problema nas.

14-03-2015
cristianzz
Nu este medic/terapeut
cristianzz
Acum 2 luni, am vomitat si mi s-a infundat nasul, deoarece am si deviatie de sept. De atunci, anumite alimente nu mai au mirosul lor caracteristic, miros foarte urat, de exemplu carnea, La gust, nu mai are gustul sau caracteristic, e un gust foarte urat, de parca mananc stricat. La miros la fel, miroase urat, de parca e stricata.

Mi-am facut radiografie si mi s-a zis ca am sinuzita si infectie la mucoasa. AM luat 5 zile augmentin pentru infectia la mucoasa. Si mi-a trecut(cred, din moment ce nu mai scuip mizerie). Dar mirosul, si gustul acela urat, inca nu au disparut. De la ce poate fi ?
4 comentarii
0
15-03-2015, ora 20:09
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
o sinuzita odontogena.. cu puroi in sinus din cauza infectiilor dentare care au perforat osul si au dat complicatii in sinus.. NU trec cu antibiotic...
e cazul de consult la maxilo-facial.. unde se investigheaza toata dantura de sus de sub sinus..si acolo se fac si operatiile necesare
daca NU sunt infectii dentare si sinuzita intradevar e vindecata..
E cazul de consult si investigatiila GASTROLOGIE
0
18-03-2015, ora 18:09
Andreea8888888
Nu este medic/terapeut
Andreea8888888
Bună ziua.Am avut o sinuzita, am urmat un tratament, am facut punctie, la a 2_a radiografie mi-a arătat că lichidul s-a eliminat.La recomandarea medicului am decis sa ma operez de deviatie de sept, pentru a nu mai avea sinuzita in viitor, si in speranta ca voi scapa de durerile de cap pe care le-am avut de cand cu sinuzita.Au trecut 2 saptamani de la operatie, încă am nasul înfundat ceea ce e normal, continui sa i-au vitamina A uleioasa si in 2 zile voi lua si solutie salina si voi incepe sa-mi suflu nasul.Problema mea este ca încă am dureri de cap insuportabile, sunt continue si nu imi trec, am doar rare momente cand ma simt bine.in rest sunt legumă, si am stare de somnolenţă.Înţeleg că e ceva normal ca dupa operatie sa doară locul operat.dar sunt îngrijorată ca am aceleaşi dureri de cap ca atunci când m-am prezentat la medic avand sinuzita.Ce imi recomandaţi?sa consult si un neurolog?Medicul ce m-a operat nu prea înţelege de ce am încă dureri de cap.
0
18-03-2015, ora 19:39
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
da este obligatoriu un consult la Stomatolog..si dupa la Neurologie
verificat tensiunea arteriala..s.a cauze generale care tot pot da dureri de cap
0
18-03-2015, ora 20:43
Andreea8888888
Nu este medic/terapeut
Andreea8888888
Multumesc mult pentru raspuns
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Inhalațiile cu aburi nu ameliorează congestia nazală cronică
  • Experții avertizează asupra folosirii decongestionantelor nazale la copiii mici
  • Părul din nas - cum îl gestionăm corect medical
  • Să înțelegem rinoreea și congestia nazală
  •