Reducere doza seroxat, sevraj?

28-12-2016
zoly_85
Nu este medic/terapeut
zoly_85
Buna ziua! Am lm luat seroxat, 20mg/zi timp de 10 luni, am redus doza la 10mg/zi si am luat timp de 2 luni, dupa care mi-a recomadat doctorita sa reduc la 5mg/zi, toate bune si frumoase, la 10 zile de la reducerea la sfert, am fost la control, ma simteam bine dar la 3 saptamani a aparut o durere de cap si tauit in urechi (tauitul rezpectiv il aveam si acum 1 an inainte sa incep tratamentul), de care nu reusesc sa scap de 2-3 sapt. In prospect, scrie la reactii adverse, durere de cap si sunt in dubii daca o fi de la reducerea dozei sau o fi altceva? Este si o perioada aiurea, toti doctorii sunt plecati.
1 comentarii
0
29-12-2016, ora 10:09
Psiholog Cristina-Mihaela Stoian
Psihologie, Bucuresti, sector 1
Psiholog Cristina-Mihaela Stoian
Buna ziua Zoly! E posibil ca ceea ce simti sa fie din cauza reducerii dozei. Cel mai bine ar fi sa iei legatura cu psihiatrul tau, pt ca doar el iti poate ajusta dozele, sau tratamentul. Chiar daca ar fi in vacanta, eu nu cred ca la un simplu sms nu ar raspunde. Iar daca nu o va face, raman totusi cateva zile pana sptamana viitoare, pana cand ai putea sa faci niste exercitii de relaxare, sa bei niste ceai de tei, sa te odihnesti. Ajuta si metodele astea, insa doar pe termen scurt, pana vorbesti cu psihiatrul. Ai putea sa combini psihiatricele cu psihoterapie cognitiv-comportamentala si ai observa diferente majore - benefice.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: