Regim Ficat (urgent)
Buna ziua,
Am nevoie urgenta de un tratament, regim naturist/nenaturist pentru FICAT.
Mi s-a spus ca nu voi apuca 30 de ani, iau medicamente dar nu mi-au dat un regim strict decat sa numai mananc gras.
Nu ma trimiteti la medic sau la nu stiu ce institutie, am nevoie sa stiu de la voi.
Multumesc
Am nevoie urgenta de un tratament, regim naturist/nenaturist pentru FICAT.
Mi s-a spus ca nu voi apuca 30 de ani, iau medicamente dar nu mi-au dat un regim strict decat sa numai mananc gras.
Nu ma trimiteti la medic sau la nu stiu ce institutie, am nevoie sa stiu de la voi.
Multumesc
1 comentarii
Kaya 93
Este mult de vorbit despre ficat. In primul rand orice problema ai avea, trebuie sa respecti regula celor 3 adica 8 ore munca, 8 ore odihna activa si 8 ore somn. Nu 14 ore munca, 4 odihna mai bine zis gospodarie si 6 somn..uita viata asta. LA urma urmei orinde ai lucra, si orice familie ai avea, daca se intampla ceva se va gasi cineva sa te inlocuiasca, stai linistita.
- regim alimentar fara zahar, il inlocuiesti cu miere, carne alba, fara prajeli, fara alcool, fumatul exclus, o cafeluta merge. Ca medicamentatie - Esentin forte una dimineata si una seara, vezi nu le confunda cu esential forte
- procura-ti suplimentul Genio..te informezi de pe net despre el
La Oradea este medicul Elthes Ladislau, care are un leac naturist miraculos, dar e foarte greu de ajuns la el.
Sper sa-ti foloseasca, sfaturile mele
Dar oricum, in functie de gravitate du-te la un medic si fa-ti investigatii minime.
Este mult de vorbit despre ficat. In primul rand orice problema ai avea, trebuie sa respecti regula celor 3 adica 8 ore munca, 8 ore odihna activa si 8 ore somn. Nu 14 ore munca, 4 odihna mai bine zis gospodarie si 6 somn..uita viata asta. LA urma urmei orinde ai lucra, si orice familie ai avea, daca se intampla ceva se va gasi cineva sa te inlocuiasca, stai linistita.
- regim alimentar fara zahar, il inlocuiesti cu miere, carne alba, fara prajeli, fara alcool, fumatul exclus, o cafeluta merge. Ca medicamentatie - Esentin forte una dimineata si una seara, vezi nu le confunda cu esential forte
- procura-ti suplimentul Genio..te informezi de pe net despre el
La Oradea este medicul Elthes Ladislau, care are un leac naturist miraculos, dar e foarte greu de ajuns la el.
Sper sa-ti foloseasca, sfaturile mele
Dar oricum, in functie de gravitate du-te la un medic si fa-ti investigatii minime.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4durere in zona ficatului
- 3durere in zona ficatului, are greturi si simte un gust amar in gura
- 4Poate fii cancer
- 8Diagnostic nesigur
- 4Probleme cu ficatul sau nu
- 3dureri in zona ficatului
- 0analize sange la ficat
- 6E cancer?
- 4problema cu ficatul
- 6De cca.o luna am o durere in partea dreapta sub coaste
- 4intrebari despre toxocara
- 3Tinctura de armurariu, remediu in afectiuni ale ficatului
- 4ficatul bolnav operat
- 9probleme la ficat?
- 1Ecografie Abdominala-probleme la rinichi si vezica urinara si Ficat
- 3Interpretare rezultat CT ficat.
- 3RMN cu probleme ficat
- 1Ct pentru hepatita b - leziune hipodensa cu structura neomogenă imprecis delimitată
- 1Analize ficat
- 1Ficat cu aspect fin granular
Mai multe informații despre: Ficatul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: