sufar de acnee de aproximativ 3 ani, de cand a inceput menstruatia

Buna ziua, sufar de acnee de aproximativ 3 ani, de cand a inceput menstruatia. Am consultat o serie de dermatologi care mi-au dat tratamente superficiale(prin asta ma refer la creme scumpe sau alte solutii de uz exterior, in ciuda faptului ca acneea mea este destul de grava si este provocata categoric de un factor intern). Am facut si cateva ecografii si am aflat ca am unul dintre ovare polichistic si ca sufar de dereglari hormonale 'tipice ' varstei.De curand am fost la un alt doctor dermatolog care mi-a sugerat un tratament cu pastile Azitrox si o crema preparata in farmacie cu vitamina A, cutaden si metronidazol, mi-a recomandat sa consult si un ginecolog, nu prea as face asta...am auzit ca intotdeauna ginecologii prescriu antinconceptionale, care au in mare parte reactii adverse. Credeti ca tratamentul acesta ma va ajuta cu ceva? Sa merg si la ginecolog?
2 comentarii

este necesar sa iei anticonceptionale, altfel n-o sa scapi de acnee, indiferent de cate creme folosesti. ovarul polichistic este cel care cauzeaza aceasta acnee, iar chistul sau chisturile pe care le ai n-or sa dispara decat daca pentru o perioada de timp nu mai ovulezi (asta e rolul anticonceptionalelor). cat despre reactii adeverse, variaza de la caz la caz. eu una iau de multi ani s, i din fericire, n-am avut nicio reactie la ele. dar intr-adevar, am auzit si de cazuri in care fete care au luat au avut diverse reactii neplacute.

Buna ziua,
Ovarul polichistic poate fi tratat de medicul endocrinolog fara anticonceptionale, spironolactona, flutasim,...Acneea este o afectiune cronica, care necesita tratament local si eventual medicamentos, perioade lungi de timp.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie,
medic dermatolog
Ovarul polichistic poate fi tratat de medicul endocrinolog fara anticonceptionale, spironolactona, flutasim,...Acneea este o afectiune cronica, care necesita tratament local si eventual medicamentos, perioade lungi de timp.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie,
medic dermatolog

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 51Acnee - Am urmat mai multe tratamente in acest timp insa fara succes
- 6acnee poliforma- cer ajutor concret si vizibil
- 32Cosuri purulente, inestetice, care dau o stare de mancarime.
- 64acneea dispare vreodata?
- 7Eugenia jambosa, un remediu util pentru acnee!
- 13Am incercat tot in materie de cosuri, ce fac acum?
- 461Mibazonul, benefic sau nu?!
- 6au inceput de vreun an sa-mi apara cosuri in zonele unde ma barbieresc
- 5Vitamina B Complex poate cauza acnee?!
- 80Acneea, tenul foarte gras
- 4semne pe fata
- 2acnee si ten gras dintr-o data
- 0Analize stafilococ auriu Acnee
- 1Medic dermatolog Sibiu
- 7Am acnee pe fata, in special pe frunte, am fruntea plina si nu stiu ce sa mai fac
- 0Acnee urata.
- 3Acnee
- 1ACNEE la 20 de ANI ! Ce pot face, ce tip de acnee am ? POZE
Mai multe informații despre: acneea tratament pentru acnee
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: