Unde pot sa gasesc in tara PLEXION, pt tratamentul acneei??
Cine ma poate ajuta sa-mi procur PLEXION ? este un medicament produs in Canada, comercializat si in SUA, dar care nu se gaseste la farmaciile de la noi din tara. l-am folosit acum 2 ani in tratamentul acneei si pt mine a avut efecte miraculoase, problema e ca nu mai am de unde sa-l procur(inclusiv din SUA mi-i l-a trimis cineva, dar nu a ajuns pachetul). de aproximativ 2 luni am din nou probleme cu acneea si sunt disperata sa pot folosi din nou acest medicament. va rog sa ma ajutati cu informatii, daca stie cineva ceva in legatura cu el. va multumesc.
2 comentarii
pentru tratamentul DEFINITIV al acneei informaza-te despre tratamentele Julitte Armand, vei gasi toate datele necesare pe site-ul lor;
Tot acolo gasesti si date de contact din toata tara.
Din ce oras esti?
Tot acolo gasesti si date de contact din toata tara.
Din ce oras esti?
Sunt din cluj. Chiar m-ar interesa un astfel de tratament. O sa ma interesez si pe site, ce as putea gasi. Nu am avut probleme timp de 2 ani, dar din cauza aparitiei unui chist ovarian m-am dereglat hormonal si una dintre consecinte este reaparitia acneei.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 32Acnee - Dezbatere serioasa?
- 18Acnee
- 2Tratamentul cicatricilor lasate de acneea severa
- 2ajutati-ma cu un sfat: am acnee de la 14 ani
- 5fetita mea (2 ani si 4 luni) are spatele plin de bube!
- 15Mi s-a gasit demodex foliculorum cu o prezenta frecventa
- 6Acnee... fara leac
- 5Vitamina B Complex poate cauza acnee?!
- 3Acnee - tratamente
- 7Acnee rezistenta
- 83Cum mi-am tratat eu acneea, cu ajutorul produsului Clearogen, după câţiva ani de coşmar!
- 0Crema de zi pentru ten mixt
- 4Acnee vulgara - reactii adverse
- 2Acnee
- 0acnee, nodulete
- 4Acnee persistenta(20 ani)
- 1Acnee DUREROASA!!
- 3Acnee severă
- 1Acnee ce solutie imi recomandati
Mai multe informații despre: acneea tratament pentru acnee
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: